Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המגאן ספורט החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היבוא האישי נפתח כבר מזמן...מי שיש לו שכל וממון , ימהר להביא כל אחת מהמדוברות בשרשור הזה בצורה פרטנית ובמחירי רצפה..

ידוע לי על אקזוטיות גדולות ממגאן CUP ו 370 אשר מצאו את עצמן בארץ במחירים מאוד מאוד מאוד שפויים.

שי!@#$% כל הכאילו יבואנים. רשמיים שיש לנו כאן..8)

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואאי, אני לא הייתי מביא ביבוא אישי אקזוטית/ספורטיבית עתירת אלקטרוניקה שאין לה בארץ אבא ואמא.

אם אתה מדבר על ריכוא אישי לרכבים שמיובאים ונמכרים בארץ או שרכבים עם טכנולוגיה מקבילה מיובאים ע"י היבואן (כמו מרצדס למשל) אז אין לי בעיה, אבל להביא רכב כמו מגאן קאפ או GTR בידיעה שאם אתה הולך לקרסו אז אף אחד לא יודע אפילו איפה השקע דיאגנוזה, אני באופן אישי לא הייתי הולך על זה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש מספיק ידע שמסתובב בחוץ ושבשבילו לא צריך את קרסו (נכון יותר לגבי הקאפ , פחות נכון לגבי הGTR)

ישנם מספיק פורומים בחו"ל עם טונות של ידע , ומה עוד שגם ככה אתה מחוייב להביא חלקים מחו"ל אם יש לך רנוספורט כי מקרסו לא תבוא שום ישועה...אז שם הסיפור קצת יותר הגיוני.

לגבי ה GTR - אם יש לך מספיק כסף להביא אחת , אני מניח שיש לך גם מספיק בשביל לארגן חלפים\קשרים בכדי לתקן...

מה עוד שרנו לא רואה מוסך...זה לפחות 10 שנים של שקט:?:

פורסם

המגאן הזאת היא הרכב שהכי התלהבתי ממנו באוטומוטור האחרון. גם נראית מדהים, גם תא נוסעים נורמאלי סוף סוף וגם מתנהגת.

אני מוכן להסתפק בגרסא הרגילה (לא CUP).

מתי מביאים ומה המחיר?

emotion of motion

פורסם

לא ידעתי שקיימת גרסה כזאת בכלל למגאן

אז הרשתי לעצמי להתעמק קצת בלינק שפורסם כאן,

ואני לא מתביש לומר שאני מ-א-ו-ה-ב !!!

פשוט רכב מדהים עם פרופורציות מדהימות! :shock:

מנוע 2 ליטר טורבו ושלדה כזאת... מה צריך יותר?

וזה עוד לפני שהתחלתי לדבר על פנים הרכב...

פורסם
מצטרף לשאלה והאם הקליאו 200 כבר בארץ? ומה מחירה?

יש בארץ קליאו 200, לא יודע אם התחילו לשווק אבל יש לפחות אחת (ראיתי במוסך בראשון).

אני חושב שעופר אפילו נסע עליה ויוכל לתת רשמים שלו ...

נ.ב.

עכשיו נשאר שרק אייל יגיד שהוא התאהב במגאן ספורט ואפשר לסמן עליה V :D

פורסם

באמת מדהימה, אפילו עיצוב הפנים (למעט ידית ההילוכים)מעורר תיאבון.

שרירית, צעירה ופרקטית.

וגם הביצועים מצויינים.

כמה עולה התענוג?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גרסאות הספורט של רנו לא נמכרו בצורה גבוהה ולכן כנראה קרסו עדין לא מרשים לעצמם לייבא את גרסאות הקאפ.

לעומת זאת צ'מפיון נכנסו עם הספורטיביות שלן בזמן הנכון (תחילת 2006), באותם ימים שהאימפרזה STI החלה לטפס במחיר וכמעט כל הוט האץ' אחרת לא היתה מיובאת והתוצאה מדברת בעד עצמה, מספיק לבדוק כמה שירוקו, ליאון, איביזה וגולף ספורטיביות נמכרו, כדי להבין למה אצל צ'מפיון למה מייבאים גם את האיביזה בוקנגרה, ליאון קופרה R...ובקרוב גם גולף R.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אחלה אוטו המגאן, באמת, רק איך אפשר לקנות אותה בלב שלם בידיעה שאי שם יש גרסת CUP שהופכת אותה לטובה פי שניים, ולא מיובאת על ידי קרסו רק כי מפחיד אותם שיש לה דיפרנציאל מוגבל החלקה (כאילו שלניסאן 370Z אין).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
גרסאות הספורט של רנו לא נמכרו בצורה גבוהה ולכן כנראה קרסו עדין לא מרשים לעצמם לייבא את גרסאות הקאפ.

לעומת זאת צ'מפיון נכנסו עם הספורטיביות שלן בזמן הנכון (תחילת 2006), באותם ימים שהאימפרזה STI החלה לטפס במחיר וכמעט כל הוט האץ' אחרת לא היתה מיובאת והתוצאה מדברת בעד עצמה, מספיק לבדוק כמה שירוקו, ליאון, איביזה וגולף ספורטיביות נמכרו, כדי להבין למה אצל צ'מפיון למה מייבאים גם את האיביזה בוקנגרה, ליאון קופרה R...ובקרוב גם גולף R.

גרסאות הספורט של רנוספורט לא נמכרו כי היבואן הזה לא יודע למכור. ל VAG לפחות יש מוניטין אז צריך להתאמץ פחות, קרסו היו צריכים לעשות את מה שעשו בסמל"ת.

emotion of motion

פורסם

בקרסו יותר מעוניינים למכור פלואנס בליסינג מאשר רנוספורט לחובבי נהיגה.

לסמל"ת אין ברירה, יש להם בעיקר רכבי נישה.

emotion of motion

• תוכן חדש...