Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר חודשיים אני משכיר רכבים פרטיים - יונדאי גטס,אוואו , מאזדה 3 , סובארו B3

וכשאני יוצא לעבודה אני מקפל מושבים זאת אומרת אני מוגבל בלהביא איתי אנשים חוץ מ1 מקדימה .

היה לי כבר ברלינגו ונמאס לי כבר ממסחרית , אני צעיר שההרגשה של מבוגר מקעקעת .

איזה רכב מומלץ לי בסביבות 20K

תודה

פורסם

היה לי כבר ברלינגו ונמאס לי כבר ממסחרית , אני צעיר שההרגשה של מבוגר מקעקעת .

תודה

לא הבנתי מה המשפט הזה אומר. אם היית הולך על רכב חדש יותר אז רנו לוגאן מתאימה מאד לדרישותיך, אחרת כל סטיישן גדול (מאזדה 626, וולבו) תתאים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

626 סטיישן, B4 סטיישן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

למרבה הצער, נדיר בארץ למצוא רכבי סטיישן.למשל:

אודיA4 אוואנט, אופל אסטרה / וקטרה סטיישן, וולווV40 , V50, V70, 940, יונדאי לנטרה סטיישן, מאזדה626 סטיישן, מיצובישי סופר לנסר סטיישן, מרצדסC / E סטיישן, סובארו אימפרזה סטיישן / לגאסי סטיישן / B4 סטיישן, סוזוקי בלנו סטיישן, סיטרואן קסארה סטיישן, סיאט קורדובה סטיישן, סקודה פליסיה / ניו פליסיה / פאביה / אוקטביה, פיאט טמפרה / מריאה, פולקסווגן פולו קלאסיק / גולף סטיישן / בורה סטיישן / פאסט סטיישן, פיג'ו405 רשימה חלקית.

אופציה מעניינת נוספת: דייהטסו גראן מוב. מרווחת מבפנים, תא מטען גדול מאד, וקומפקטית מבחוץ.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...