Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור אנגלית מדוברת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקרוא מיילים או ספר בקול רם זה דבר אחד, לדבר באמת זה דבר אחר לגמרי, אסור לבלבל בין הדברים.

אני קורא אנגלית שוטף,ולפעמים בדיבור קורא לך (וזה טבעי לגמרי) שאתה פתאום נתקע כי שכחת איזו מילה, או כי אתה מנסה לתרגם בראש את מה שחשבת בעברית לדיבור תקין באנגלית (וכאמור תרגום של מחשבה בעברית לאנגלית ואמירה שלה AS IS זה לא נכון).

כדי ללמוד לדבר אנגלית צריך פשוט לדבר, לא לקרוא בקול מיילים או ספרים, אלא ממש לנהל שיחה עם מישהו, אחרת זה לא באמת שונה מהאנגלית שמלמדים אותך בבית ספר.

אתה יכול לקרוא מיילים במשך 10 שנים וביום שתגיע לישיבה ותצטרך לנהל שיחה\דיון תגלה שאתה לא יודע לדבר, כי למדת רק לקרוא (גם כשאתה אומר את מה שאתה קורא אתה עדיין רק קורא).

תמצא לך פרטנר לשיחה באנגלית.

כנס לצ'אטים,תמצא אנשים לדבר איתם.

בלי שום קשר, כמו שעופר כתב, יש הבדל בין אנגלית יומיומית לאנגלית עסקית.

העסקית ללא ספק קלה יותר מהסיבה שברגע שלמדת את המושגים הרלוונטים לתחום העיסוק שלך, הם פשוט יחזרו על עצמם בהקשרים שונים.

אוצר המילים של הבוס שלי מורכב מ-5 מילים יומיומיות (כן,לא,היי,ביי,אוקיי), אבל זה מספיק לו כדי לנהל בעצמו עסקאות של מאוד אלפי דולרים כי הוא מכיר את המושגים שקשורים לתחום העיסוק שלו.

פעם אחת הוא חתם עיסקה עם לקוח ורצה לשלוח לו איזושהי סחורה שהוא ינסה אותה אבל הלקוח לא רצה כי הוא פחד שזה לא יהיה שימושי עבורו ואז המשלוח חזרה לארץ יעלה לו כסף, אז הבוס שלי,שכאמור לא יודע אנגלית יומיומית רצה להגיד לו "אני אשלח לך את הסחורה,אם זה לא טוב-תחזיר לי ואני אשלם את המשלוח".

במקום זה יצא לו "i send you,if no good,u send,u pay" (השגיאות במקור).

כל המשרד צוחק על זה עד היום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חבר'ה, תודה על העצות,

אבל,

לקרוא בקול רם זה נהדר, אבל זה לא משפר במאום את יכולת ניהול השיחה. לראות סרטים וסדרות בלי תרגום- תודה על העצה, אבל אם מישהו היה קורא את השרשור הוא לא היה כותב את זה ( אני יכול לתרגם סדרות בכיף, בעצמי).

העצה היחידה לעניין היא של עידן, אבל את זה אני יודע גם לבד. לכן פתחתי שרשור- אני מבקש המלצות על בתי ספר (מניסיון) ו/או על מורים.

(fat bastard- גם העצה שלך לעניין, מכיר את האתר וכמובן שראיתי את הפרק הנהדר של סאות'פרק, אבל היא לא לעניין הזה..)

15 הודעות ואף לא המלצה בודדת על מורה?

קדימה, תנו שמות!

פורסם

דעתי שונה מדעתכם, זכותכם לחשוב כרצונכם. בגלל הזמן הקצר אולי שיטה זו של קריאה לא מתאימה לך אך אל תשלול לפני שניסית.

כמובן כל אחד נולד עם כשרון יותר או פחות לשפות אבל יש רבים שבאמצעות קריאה שפרו את יכולת הדיבור.

קריאה זה גם סוג של שינון, ושינון נטמע בראש, ומה שנטמע בראש יצא בצורה יותר אינטואיטיבית בדיבור, אם זה צירופי מילים, ביטויים, מילות קישור ועוד (והחשוב הוא צורת ההתבטאות והחשיבה באנגלית ולא החשיבה בעברית ואז לתרגם אותה).

למידה בזמן קצר דורשת שימוש מעשי בשפה אחד על אחד.

את האנגלית שלי למדתי בעיקר מהטלוויזיה ומקריאה מרובה מאד, טרם לימודי האנגלית בבית הספר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

קריאה בעיקר תלמד אותך כל מיני ביטויים שלא תמיד יוצא לך להתקל בהם והיא תשפר לך את יכולת ההתנסחות.

היא לא תלמד אותך להתנסח בשיחה,כלומר, אם אתה יודע לנהל שיחה אבל לפעמים יש לך בעיות תחביריות או שלחילופין אוצר המילים שלך מעט מוגבל,קריאה בהחלט תוכל לסייע לך.

אם אתה לא יודע לנהל שיחה, לא יעזור, קריאה לא תעשה דבר פרט להעשרת אוצר המילים שלך, היא לא יכולה ללמד אותך פרקטיקה של ניהול שיחה.

לפותח השרשור,

אתה גר בתל אביב,לא ?

תתחיל לבלות בטיילת, עד כמה שאני זוכר במייקס פלייס (אם עדיין קיים,אני מניח שכן) תמיד יש תיירים.

תיירים אוהבים "לקדוח" למקומיים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אם אתה מאיזור הרצליה, יש לי המלצה בשבילך.

15 הודעות ואף לא המלצה בודדת על מורה?

קדימה, תנו שמות!

אם אתה רוצה - בפרטי.

:turn-l:
  • תוכן חדש...