Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כבר שבועיים אני מחפש אחר רכב ואחרי שבדקתי כמה וכמה מכוניות כמו איביזה סובארו b3

מצאתי רכב שממש מצא חן בעיניי והייתי רוצה לשמוע עליו חוות דעת מאחר ואין לי מושג במכוניות

המפרט הטכני:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9/%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F/1183/C3

המחיר סה"כ עם הגג הגדול עומד על 110k

תמונה של האוטו

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Citroen_C3_Exclusive_Polarwei%C3%9F.JPG

אם אני קונה אני הולך על השחורה

אשמח לקבל תגובות בעד ונגד

תודה רבה! אגב הרכב מיועד לי ולאמא שלי לאבא שלי יש אוטו בשבילו אז אין בגלל זה לא חיפשתי משהו משפחתי כמו הפיג'ו 308

פורסם

ראיתי את האוטו הזה בתערוכת אוטומור, התעקבתי לידו הכי הרבה זמן.

מבחינתי זו הייתה המכונית המעניינת בכל התערוכה.

חוות דעת של אנישם בארץ עדיין אין, כי לא נמסרה ביתניים שום מכונית כזאת.

חפש באינטרנט מבחנים, שנערכו בח"ל, אבל הם יהיו של הדגם הידני.

אל תלחץ על ההורים להזמין את הצבע השחור, צבע שחור מעלים חלק גדול מן העיצוב המיוחד של האוטו.

הוא יראה הרבה יותר טוב בצבעים בהירים.

פורסם

שחף שלום,

כבעלים של סיטרואן (C5) ומאזדה (2) הייתי ממליץ לך לבדוק דווקא את המאזדה 2.

באותו מחיר פחות או יותר, המאזדה 2 היא רכב מעולה שגם ישמור על סחירות מעולה לכשתרצה למכור אותו בעתיד, מה שלא בטוח במקרה של ה C3.

חסרון - ה 2 פחות מגניבה מה C3 החדשה. אגב, החלון הגדול בעייתי מאד בקיץ (יש מנגנון סגירה?).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש וילון, שסוגר את החלק העליון של השמשה. וניתן לקבע אותו בכל נקודה, לפי רצון הנהג.

פורסם
ראיתי את האוטו הזה בתערוכת אוטומור, התעקבתי לידו הכי הרבה זמן.

מבחינתי זו הייתה המכונית המעניינת בכל התערוכה.

חוות דעת של אנישם בארץ עדיין אין, כי לא נמסרה ביתניים שום מכונית כזאת.

חפש באינטרנט מבחנים, שנערכו בח"ל, אבל הם יהיו של הדגם הידני.

אל תלחץ על ההורים להזמין את הצבע השחור, צבע שחור מעלים חלק גדול מן העיצוב המיוחד של האוטו.

הוא יראה הרבה יותר טוב בצבעים בהירים.

הצבעים שהכי עניינו אותי זה השחור והלבן

הצבא תכלת משהו לא הכי משך אותי והאמת זה ידוע שצבע שחור גורם לאותו להיראות יותר מרשים..

וקבעתי נסיעת מבחן נראה איך הוא על הכביש לא שאני מבין משהו חחח

והמזדה 2 פשוט לא יפה בכלל בעיניי כבר מאסו עלי כל היפניות והקוריאניות למיניהן

ואפשר לסגור את השמשה..

תודה על התשובות בכל מקרה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הי

כבעלים לשעבר של רנו קליאו ופיג'ו 407 גם אני מאוד דלוק על הסיטרואן סי 3 ובכלל: אוהב מאוד כל דגם ודגם של היצרנים הצרפתיים.

אבל: וזה "אבל" גדול מאוד: מדובר ברכבים לא אמינים וזאת בלשון המעטה. בתקופת האחריות שזה שנתיים בפיג'ו סיטרואן, לא תהיה לך בעיה, חוץ מעגמת נפש על כך שאתה נאלץ מידי פעם להכניס את הרכב למוסך, שזה בזבוז זמן משווע.

חוץ מזה, לטעמי, הגיר והמנוע לא בשורה הראשונה מבחינת ההיצע, קח לדוגמה את קונצרן פולקסווגן, שבו גם לרכבים קטנים יש גיר די.אס.ג'י. 7 הילוכים, מנוע טי.אס.איי. שהוא מאוד מתקדם ובעל תצרוכת דלק טובה.

לכן, מציע לך לבדוק את פולו החדשה, פאביה- צריכה להגיע בעתיד הקרוב גם כן עם מנוע 1.2 טי.אס.איי.

קח בחשבון שגם מבחינת מכירה עתידית/שדרוג במסגרת טרייד-אין- סיטרואן היא בד"כ לא אטרקטיבית, דבר שגורם לנזק כלכלי של ממש בכל מכירה עתידית/ טריידאין לצורך שדרוג לרכב חדש.

\

אם יש לך שאלות נוספות, אשמח לענות לך בפרטי.

בהצלחה

פורסם
הי

אבל: וזה "אבל" גדול מאוד: מדובר ברכבים לא אמינים וזאת בלשון המעטה. בתקופת האחריות שזה שנתיים בפיג'ו סיטרואן, לא תהיה לך בעיה, חוץ מעגמת נפש על כך שאתה נאלץ מידי פעם להכניס את הרכב למוסך, שזה בזבוז זמן משווע.

קח בחשבון שגם מבחינת מכירה עתידית/שדרוג במסגרת טרייד-אין- סיטרואן היא בד"כ לא אטרקטיבית, דבר שגורם לנזק כלכלי של ממש בכל מכירה עתידית/ טריידאין לצורך שדרוג לרכב חדש.

\

בהצלחה

למה להפחיד סתם?

C3 שהייתה לנו כמעט 7 שנים נכנסה למוסך פעם אחת על שסתומי גיר, וזהו.

טיפולים זולים פעם בשנתיים, ושוק מדהים.

הרכב נמכר תוך שעה וחצי במחירון +. לא צריך שום טרייד אין ושום טובות מאף מגרש רכבים.

בנוסף באותם שנים היו לנו גם 2 רכבי 307 ו C5 ,ובנוסף יש עוד 206 אחת שעברה שתי ידיים במשפחה, וחוץ מראש מנוע (2500 ש"ח) אחרי 110K ו 9 וחצי שנים על הכביש וסליל הצתה שהתפגר במסגרת האחריות, נכנסה לעשות רק טיפולים שוטפים, די מכובד לרכב משנת 2001.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
הי

כבעלים לשעבר של רנו קליאו ופיג'ו 407 גם אני מאוד דלוק על הסיטרואן סי 3 ובכלל: אוהב מאוד כל דגם ודגם של היצרנים הצרפתיים.

בהצלחה

אצלנו במשפחה , פיז'ו 407, שנת 2008 , ביקרה במוסכים רק בטיפולים המוגדרים ,בלי שום תקלה מפתיעה- אך שלנו רק עם 29000 ק"מ בשנתיים ו חצי

פורסם

ה- C3 הוא רכב מאוד יפה ומעניין, לדעתי סיטרואן חזרה לעצמה.

ב- 2006 קניתי C4 והוספתי 1000 ש"ח וקיבלתי 4 שנים אחריות, תבדוק מה נותנים היום.

כולם אמרו לי שקשה למכור את ה- C4 אבל בפועל מכרתי אותה מיד וב- 1000 ש"ח מעל למחירון.

בקשר למנוע זה מנוע 1600 מודרני פיתוח משותף עם BMW, אני מציע לאנשים לדייק בעובדות.

הבעיה היחידה היא הגיר AL4, אבל נקווה שיחליפו אותו בקרוב. ועם 4 שנים אחריות לא הייתי דואג.

פורסם

הגיר עובד הרבה יותר טוב עם המנוע של BMW.

יש לנו ליסינג כזה בבית (207 מנוע 1600) ומורגש שיפור גדול בהעברת ההילוכים לעומת ה 307 הקודמות שהיו לי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

גם אני מתעניין מאד ברכב, גם בעקבות אוטומוטור. לדעתי מבפנים היא רמה אחת מעל הסופרמיני האחרות מבחינת עיצוב ואיכות, וגם מבחוץ יש לה הופעה. למרבה הפלא יש לה ביצועים טובים משמעותית מה-207 (10.9ש' 0-100 לעומת 12.5 בפז'ו) למרות שיש להן אותה יחידת הנעה. כנראה בגלל שהיא קלה יותר.

בצד המינוסים הייתי שם את התיבה האוטומטית (יש לי היום 306 והיא אכן תיבה גרועה. אולי שיפרו אותה במהלך השנים), וגם האבזור לפי מה שידוע כרגע לא מרשים. הייתי מוותר למשל על הגג הטפשי הזה בשביל ג'נטים וכו'.

כמו שציינו פה הפאביה המחודשת גם כן מאד מעניינת.

• תוכן חדש...