Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוחר או לא סוחר ביד 2?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נתקלתי אתמול בתופעה מוזרה.

התקשרתי למספר שהופיע במודעת רכב שעיניין אותי ולמרבה הפלא המענה היה מענה קולי של יד 2 שהודיע שהוא מפנה אותי לבעל הרכב.

בשיחה עם בעל הרכב הוא אמר שהוא לא יודע מה הסיבה לכך שיד 3 בחרו להעביר את השיחות דרכם.

האם מישהוא נתקל בזה?

האם יש קשר לחשד בהיותו סוחר?

תודה,

נתן.

פורסם

עכשיו ביד 2 אפשר לפרסם מספר טלפון פנימי שלהם. זה לא בהכרח אומר שהוא סוחר.

אתה יכול לבקש את המספר האמיתי מהמוכר ולראות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

זה שהמפרסם מיתמם ואומר שהוא לא מבין למה זה, זה מה שמחשיד....

אם באמת זה שירות שצריך לבקש מיד-2, איך הוא לא יודע מזה?

בכל מקרה, אני ממליץ לעבור על ה"מבחנים" שכבר נידונו פה באתר על מנת לוודא את טיב המוכר.

פורסם

מכל בחינה אחרת הוא נראה די בסדר וגם נתן את הטלפון האמיתי שלו.

מוזר שהוא "לא הבין" למה יד 2 שמו שם מספר כזה.

השאלה היא אם זה נפוץ יותר בקרב סוחרים? האם יש להם אינטרס להסתיר את המספר (למשל כדי שלא יזהו אותו כשל סוחר)?

פורסם

גם אני נתקלתי בתופעה זו. מדובר ב-2 רכבי אספנות ממקומות שונים בארץ,השארתי הודעה בתא הקולי. המוכר חזר אליי (אחד מהם), לדעתי הוא לא סוחר כי הוא ידע בדיוק על איזה רכב מדובר. יש מצב שיד 2 שמים מודעות דמה, כדי לראות ביקוש לדגם כזה או אחר, אם כי לא הגיוני שיעשו זאת גם ברכבי אספנות.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אם תנסה להעלות הודעה חדשה ביד 2 אתה תראה שנותנים לך אופציה למספר חלופי שיד 2 מקצים לבעל המודעה.

בעל הרכב כנראה לא שם לב שהאופציה מסומנת .

בקרוב נקבל אישור מהאישה גם להגברה :?

פורסם

המספר הנוסף שמופיע במודעה לא מעיד דבר על מפרסם המודעה. זוהי דרך של יד2 להרוויח עוד כסף חוץ מפרסומות ומודעות בתשלום.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

גם אני פרסמתי מודעה ובכלל לא ידעתי שבמקום המספר שלי הם תקעו שם את המספר שלהם.

זה איזה שירות חדש שהם מנסים לדחוף די בכוח, לא יודע למה.

• תוכן חדש...