Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי בעיית טורים נמוכים שהאוטו מגיע לטמפרטורת עבודה המקסימלית הסל"ד אמור להיות על 500

וזה פחות. לא שהאוטו רועד הרבה אבל יש רעידות קטנות בגלל סל"ד נמוך[ רצוי לציין שהסל"ד לא עלה ויורד והאוטו מיתכבה ] חיפשתי באתר קודם כל בנושא של טורים נמוכים ומצאתי את האשכול הזה [מאמר טכני] רגע לפני שמחליפים מנוע צעדים ובהסבר מס 1 דליפות אויר לא יודע אם זה קשור ?.חסר לי חלק שיוצא מהפילטר אויר יש תמונה זה מסומן באדום יכול להיות שבגגל שאין את הצינור הזה יש בעיית טורים נמוכים?

a0jh5c.jpg

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא.

אבל כדאי שתארגן לעצמך כזה.

אמור לשפר את ביצועי המנוע ( בטיפ טיפה).

אצלי הייתה בעיה דומה(תריץ חיפוש על קליאו ומצערת), נסיעה חזקה ביותר וכמה נסיעות בין עירוניות ארוכות והבעיה נפתרה מעצמה.

אם לא יעזור לך - בדוק את שאר הדברים שנשללו בשירשור ההוא.

פורסם
לא.

אבל כדאי שתארגן לעצמך כזה.

אמור לשפר את ביצועי המנוע ( בטיפ טיפה).

אצלי הייתה בעיה דומה(תריץ חיפוש על קליאו ומצערת), נסיעה חזקה ביותר וכמה נסיעות בין עירוניות ארוכות והבעיה נפתרה מעצמה.

אם לא יעזור לך - בדוק את שאר הדברים שנשללו בשירשור ההוא.

תודה .אז זה לא קשור .אתה יודע איך מנקים מצערת באוטו הזה ?

פורסם

צריך לפרק את תיבת האויר וסעפת היניקה, ואז ניקוי עם נוזל מתאים.

אני דחיתי את זה, כי הבעיה הסתדרה מעצמה ואין טעם להרים את הסעפת ללא צורך ממשי.

אצלי אחרי החלפת תושבות מנוע( במיוחד האחורית התחתונה, "תושבת עצם") הסרק, גם אם נמוך, מרגיש טוב יותר.

פורסם
צריך לפרק את תיבת האויר וסעפת היניקה, ואז ניקוי עם נוזל מתאים.

אני דחיתי את זה, כי הבעיה הסתדרה מעצמה ואין טעם להרים את הסעפת ללא צורך ממשי.

אצלי אחרי החלפת תושבות מנוע( במיוחד האחורית התחתונה, "תושבת עצם") הסרק, גם אם נמוך, מרגיש טוב יותר.

תודה. אפשר לנקות מצערת בלי לפרק אותה? לפי מה שקראתי אפשר לנקות עם אציטון זה נכון?

פורסם

נקה עם ספריי ייעודי של חברה מכובדת, 15 ש"ח.

ניסיתי לפרק אותה ללא פירוק הסעפת, אני אישית לא הצלחתי למצוא דרך לפרק מצערת בלי הסעפת.

פורסם
תודה לכולם ..אבל ניקוי מצערת בטוח יפתור את בעיית הטורים או צריך לקחת בחשבון דברים אחרים ?

יש עוד לא מעט סיבות, יש מדריך נחמד בשירשורים הנעוצים.

ניקוי מצערת עושים אחרי ששוללים את שאר הסיבות.

הדבר הכי הכי הכי פשוט שניתן לעשות ולעיתים עוזר הוא איפוס המערכת (ניתוק המינוס במצבר לכמה דקות).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

kd2 כודם כול תודה רבה לך

יש לי עוד שאלה .נכון בהתנעה ראשונית של הרכב בבוקר כשהרכב קר שאתה מניע פעם ראשונה יש צוק אוטומט כזה. סלד גבוה

עד שהאוטו מתחמם.השאלה שלי למה הסלד עולה ואחרי 3 שניות זה צונח לטורים נמוכים ולא נשאר גבוה והאוטו רועד זה גם קשור לניקוי מצערת?

פורסם

בהתנעה הסל"ד עולה לכיוון ה-1.5 עד 2, אך יורד כמעט מייד לרמה שהיא גבוהה אך במעט מהרמה הרגילה בסרק.

פורסם

אצלי הסל"ד גבוה בשניות הראשונות ולאחר מכן יורד לאזור ה1100עד לחימום האוטו ואז כמובן

חוזר לנורמל, אם לאחר כמה שניות הסל"ד יורד למצב של רעידות, משהו לא בסדר ( במיוחד על מנוע קר אך זה גם לא בסדר באופן כללי).

בדקת כל מה שמוצע בדיון ששלחתי אותך אליו?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אצלי הסל"ד גבוה בשניות הראשונות ולאחר מכן יורד לאזור ה1100עד לחימום האוטו ואז כמובן

חוזר לנורמל, אם לאחר כמה שניות הסל"ד יורד למצב של רעידות, משהו לא בסדר ( במיוחד על מנוע קר אך זה גם לא בסדר באופן כללי).

בדקת כל מה שמוצע בדיון ששלחתי אותך אליו?

לא בדקתי אבל אני בדרך אני רוצה לבצע לבד את העבודה .אין מצב שזה חיישן תקול שמשפיע על זה אני מיתכוון על הצ'וק האוטומט הזה אתה יודע איזה חיישן אחראי על הצ'וק הזה ?

פורסם
לא בדקתי אבל אני בדרך אני רוצה לבצע לבד את העבודה .אין מצב שזה חיישן תקול שמשפיע על זה אני מיתכוון על הצ'וק האוטומט הזה אתה יודע איזה חיישן אחראי על הצ'וק הזה ?

אז תבדוק.

ה"צ'וק האוטומטי" שאתה מדבר עליו הוא תלוי טמפרטורת נוזל קירור, לכן יש לבדוק גם את החיישן הזה.

פורסם

אני לא יודע מאיפה הקביעה הזאת שצריך לפרק את הסעפת בשביל להוציא את המצערת - צריך לפרק רק את הבית פילטר ואז המצערת מקובעת ע"י שני ברגי 10

• תוכן חדש...