Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא יודע מאיפה הקביעה הזאת שצריך לפרק את הסעפת בשביל להוציא את המצערת - צריך לפרק רק את הבית פילטר ואז המצערת מקובעת ע"י שני ברגי 10

צודק .צריך לפרק את שני הברגים כמו שסימנתי בתמונה בנקודות צהובות והבית מצערת יופיע.

יענניעיענ.jpg

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה גם לא נכון.

יש שני ברגי טורקס ארוכים אחרים שמקבעים את כל הבית פילטר (ולא רק את הסגירה של הפילטר כמו שסימנת).

פותחים אותם ואז כל הבית פילטר יוצא אחורנית ואז מתחת למצערת ישנם שני ברגי 10 שמקבעים אותה למכסה השסטומים.

airfu.jpg

carbk.jpg

פורסם
זה גם לא נכון.

יש שני ברגי טורקס ארוכים אחרים שמקבעים את כל הבית פילטר (ולא רק את הסגירה של הפילטר כמו שסימנת).

פותחים אותם ואז כל הבית פילטר יוצא אחורנית ואז מתחת למצערת ישנם שני ברגי 10 שמקבעים אותה למכסה השסטומים.

airfu.jpg

carbk.jpg

שלום לך ידידי . שאלה לי אליך מאיפה יש לך את השרטוטים האלה של קליאו B יש לך עוד כאלה שקשורים לרכב שלי ?

פורסם

שלא תבין לא נכון אני מאוד אוהב את האוטו ונהנה ממנו. לא היו לי תקלות בכלל חוץ מתיקונים של בלאי טבעי.

הבעיה היא בגיר האוטומט ואני בכלל שוקל להסב אותו לידני.

פורסם

יש לי גם קליאו B שנה 2001 מנוע 1600 1.6 אוטומט

ללא בעיות טפו טפו:]

צריך לפתוח מועדון חברים של קליאו בקארספורום

מה אתם חושבים? ^^

• תוכן חדש...