Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלא תבין לא נכון אני מאוד אוהב את האוטו ונהנה ממנו. לא היו לי תקלות בכלל חוץ מתיקונים של בלאי טבעי.

הבעיה היא בגיר האוטומט ואני בכלל שוקל להסב אותו לידני.

גם אצלנו הגיר אוטומטי אבל לא עושה בעיות, נכון שהגיר הזה לא איזה פנינה טכנולוגית, אבל בסה"כ אצלנו הכל בסדר טפו טפו טפו.

השיקול שלך להחליף לידני הוא נכון, תמיד עדיף ידני :twisted:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואלה רועי....צודק.

אפשר להוציא את המצערת בלי לפרק סעפת.

להגנתי יאמר - שמדובר בדרך הכי מסורבלת שנתקלתי בה מעולם, ואילולא היית מתעקש - לא הייתי עולה על זה.

הברגים נסתרים כמעט לגמרי, תיבת האויר מסרבת לצאת מהרווח בין המנוע לקיר האש (לא הצלחתי בשום קומבינצייה, אז פשוט הזזתי אותה כל פעם למקום אחר והשתחלתי בקושי) וכלי העבודה בקושי נכנסים שם (אפשרי, אבל צפו לפרקי אצבעות מדממים).

אינעל הצרפתים האלו...

המצערת לא הייתה כל כך מלוכלכת, אבל בהחלט היה מה לנקות (בתמונה כבר נקייה).

תגובת המצערת השתפרה מאוד וסל"ד הסרק גבוה יותר (אפילו מידי, אבל אני מניח שיירד אחרי נסיעה אחת ארוכה).

הגיר הידני בקליאו מחורבן רק קצת פחות מהאוטומטי.

שמעתי על הרבה חבר'ה (כולל אנוכי) שהגיר אצלהם פיתח רעשים לא תקינים בקילומטרז מאוד נמוך.

או שזה הגיר או שאלו (האין) מרווחי הטיפולים הביזאריים.

תודה.

08062010(003).jpg

פורסם

כבר כתבתי לך בשרשור אחר שבית המצערת מתפרק ללא הורדת סעפת. דווקא הגירים הרגילים של רנו מאוד אמינים וטובים.

פורסם
2001.. איזה סרטוטים אתה צריך

סרטוטים של מבנה מנוע מצערת גיר. הקיצר כול מה שקשור לרנו שלי אני רוצה ללמוד קצת. תודה רבה לך

פורסם
כבר כתבתי לך בשרשור אחר שבית המצערת מתפרק ללא הורדת סעפת. דווקא הגירים הרגילים של רנו מאוד אמינים וטובים.

כן? לא זוכר...

מאז שקניתי את הרכב, פגשתי בכביש/פורום איזה 20 בעלי קליאו ידניות.

לרובם יש רעשים בהילוך 1 ו/או 4 ו/או 5.

תקבץ לך כל קבוצה אחרת של בעלי רכבים ידניים (במיוחד יפניות) - לא תמצא נתונים כאלו.

פורסם
וואלה רועי....צודק.

אפשר להוציא את המצערת בלי לפרק סעפת.

להגנתי יאמר - שמדובר בדרך הכי מסורבלת שנתקלתי בה מעולם, ואילולא היית מתעקש - לא הייתי עולה על זה.

הברגים נסתרים כמעט לגמרי, תיבת האויר מסרבת לצאת מהרווח בין המנוע לקיר האש (לא הצלחתי בשום קומבינצייה, אז פשוט הזזתי אותה כל פעם למקום אחר והשתחלתי בקושי) וכלי העבודה בקושי נכנסים שם (אפשרי, אבל צפו לפרקי אצבעות מדממים).

אינעל הצרפתים האלו...

המצערת לא הייתה כל כך מלוכלכת, אבל בהחלט היה מה לנקות (בתמונה כבר נקייה).

תגובת המצערת השתפרה מאוד וסל"ד הסרק גבוה יותר (אפילו מידי, אבל אני מניח שיירד אחרי נסיעה אחת ארוכה).

הגיר הידני בקליאו מחורבן רק קצת פחות מהאוטומטי.

שמעתי על הרבה חבר'ה (כולל אנוכי) שהגיר אצלהם פיתח רעשים לא תקינים בקילומטרז מאוד נמוך.

או שזה הגיר או שאלו (האין) מרווחי הטיפולים הביזאריים.

תודה.

כן באמת אי אפשר להוציא את הבית פילטר, אבל עם כלים מתאימים זאת לא בעיה לפתוח את הברגים של המצערת, ששמתי לב דרך אגב שאצלך היא אלקטרונית.

• תוכן חדש...