Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CLS500 2005 vs S350 2006

Isibane
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לדעת את ההבדלים בין שני הדגמים הנ"ל של מרצדס מלבד המנוע הגדול יותר של הCLS וההבדל בעיצוב כמובן.

האם יש הבדלים באיבזור?

ניסיתי לחפש קצת מפרטים באינטרנט, אבל הכל מאוד יבש ואני מחפש יותר נתונים בנוגע לתוספות ולאיבזור (במיוחד של הCLS שהיא כרגע הפייבוריטית).

שאלה נוספת, האם יש הבדל בין דגמי ה350 וה500 של שני הדגמים מלבד המנוע?

פורסם

בוודאי שיכולים להיות הבדלים באבזור, ולו מכיוון שכל מכונית נתפרת בהזמנה אישית ועם תוספות ספציפיות. להערכתי הגרסה הכי בסיסית של ה-S עדיין מאובזרת מעט יותר מהגרסה הכי בסיסית של ה-CLS, אבל בגדול שתיהן מאוד מאוד מפנקות.

שים לב שה-CLS מבוססת על ה-E והיא קטנה יותר מה-S. העיצוב המיוחד שלה גם נותן תחושה מאוד שונה בתא הנוסעים - מאוד אינטימי, אפילו צפוף מעט לאנשים גבוהים.

לדעתי גם ה-350 וגם ה-500 מגיעות עם תיבת ה-7 הילוכים של מרצדס, כך שמכאנית ההבדל העיקרי הוא אכן במנוע בלבד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כפי שנאמר לפני, לS יש כל כך הרבה תוספות כך שכמעו ואין הרבה S שהם זהות, לדוגמא אפילו רפוד שחור של הגג זה תוספות, הגה עץ, ועוד המון המון דברים. לדעתי S 350 בסיסית תהיה יותר מפוארת מCLS בסיסית, הS צריכה להיות הרבה יותר מפנקת הכיסאות יותר נוחים וגודלים אבל הקסם של הCLS הוא בעיצוב. אם אתה מחפש רכב מנהלים הכי מפנק שיכול להיות היתי מציע לך ללכת על הS, יש לאבא שלי אחת כזאת ובאמת אין מה להגיד הרכב ממש מאובזר ומפנק, קנינו אותה עם המון תוספות מעניינות, כמו למשל כיסאות דינמיים, דיסטרוניקס וכל מיני דברים נחמדים, אם אתה מחפש רכב שהוא המון המון לוק וסטייל אין מתחרה לCLS.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

ל-CLS יש 4 מושבים בלבד. (רק 2 מושבים בספסל האחורי).

מבחינת אבזור / תוספות / "חבילת ספורט" / מגוון מנועים - זו מרצדס. ניתן להכניס בה כל מנוע, עד 6.3, וכל אבזור שקיים ליצרן. גם ל-S, גם ל-CLS, אפילו ל-C פשוטה.

בגלל עיצוב "קופה" של ה-CLS, זויות החלון מאוד חדות, התחושה בפנים (גם במושב הקדמי וגם האחורי) צפופה יותר. לא משהו שאי אפשר להתרגל אליו. :lol:

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שאלה די קשה האמת. הCLS בעלת מנוע חזק יותר כך שאם כח חשוב לך הייתי ממליץ עליה.

בקשר לאבזור - תבדוק אילו תוספות יש בכל אחת מהן. היות והS350 היא לא הגרסא הכי מתקדמת של הS ייתכן והיא תהיה אולי פחות מפוארת מהCLS שהיא בעלת המנוע החזק.

בכל מקרה אני חושב שאני הייתי הולך על הS קלאס. יש לי אהבה לדגם הזה. + הוא גם יותר חדש מהCLS.

פורסם

לדעתי אין מה להשוות את איכות הנסיעה ביניהן, במיוחד שה-S היא כבר מהדגם החדש (ואם יש לך מזל - המוכר הזמין אותה עם מתלי אוויר) ואילו ה-CLS מבוססת על ה-E הקודמת.ה-S גדולה משמעותית, כח מנוע בהחלט לא חסר וכך גם לגבי "מקדם פוזה". ה-CLS מרגישה צפופה מאוד, אפילו קלאוסטרופבית-משהו, ולמרות שהיא מאוד מרשימה חיצונית עדיין מדובר ברכב ישן יותר בשנה, עם שוק מצומצם משמעותית מאשר ה-S ולפי מה שאני מכיר - תדמית "בעייתית" משהו (מרצדס מצאו מתחרה לבימר...:).

לגבי המפרט - כפי שאמרו קודמיי רוב המכוניות האלו מקבלות רשימת אבזור אופציונלי אדירה וכ"א בוחר לעצמו את מה שהוא רוצה. יתכן בהחלט שה-350 תהיה מאובזרת יותר מה-500, THE SKY IS THE LIMIT והכל תלוי בעומק הארנק של מי שהזמין אותן במקור.

שורה סופית - לך על מה ש"עושה לך את זה" ולפי הדרישות שלך. אם אתה צעיר יחסית ו"ספורטיבי" לך על ה-CLS. אם אתה מחפש משהו יותר סולידי (עד כמה שה-S יכולה להיות סולידית...) לך על הבהמה הגדולה. ואגב - גם E מאותן שנים תעשה את העבודה לא רע...

בכל מקרה - אם הרכב שמור ובלי תאונות, אתה לא יכול לטעות.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...