Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלילי :evil:

:wink:

קשה לי להאמין שאם אתה לדוגמא היית נוסע על הרכב של עופר והיה לך שפע של ניסיון איתו, לא היית משיג תוצאה טובה יותר?

לא שאני מזלזל בנהיגה של עופר חס וחלילה, אבל לך יש שפע של ניסיון על המסלול הנ"ל

פורסם
קשה לי להאמין שאם אתה לדוגמא היית נוסע על הרכב של עופר והיה לך שפע של ניסיון איתו, לא היית משיג תוצאה טובה יותר?

לא שאני מזלזל בנהיגה של עופר חס וחלילה, אבל לך יש שפע של ניסיון על המסלול הנ"ל

דווקא את המסלול שעשינו עשינו בפעם הראשונה, אילתרנו ובנינו אותו באותו היום ככה שקטע הניסיון הולך לאיבוד.

כמו כן אני עליתי רק ל-2 מקצים באותו היום, לעומת אחרים שעלות פי 2 ויותר, למען האמת עופר גם לא עלה הרבה, 2-3 פעמים אם אני זוכר נכון, והוא נהג מעולה. בכל אופן הניסיון על התוואי הספציפי שעשינו זהה.

לגבי הרכב של עופר, ללא ספק הוא הכי מהיר על מסלול מבין כל הרכבים שם! נהגתי על הרכב שלו מס' פעמים בערד, והשגתי תמיד את התוצאה הכי טובה, אפילו מהתוצאה שעשיתי ברכב שלי. המכונה הזאת פשוט מדהימה, והיא גם על R1R.

אבל אני לא משווה את הוואגיות המזדקנות לקליאו ספורט חדשה, הן ישנות יותר, ובמסלול גם איטיות יותר, אני לא מתווכח.

אבל לעומת נניח קליאו MK1, הוואגיות הנ"ל מהירות יותר! וזה מניסיון כי הייתה לי קליאו כזו.

פורסם

אם הוא היה נוסע על הרכב שלי הוא היה מוציא תוצאה הרבה יותר טובה מהאיביזה בוודאות. קצת חבל שתנאי המסלול לא אפשרו נסיעה ממש על המגבלות (חול, גזרי צמיגים, אבנים), גם לא הרגשתי בנוח להוריד את ה- ESP (למרות שהיה כיף גם עם).

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
דווקא את המסלול שעשינו עשינו בפעם הראשונה, אילתרנו ובנינו אותו באותו היום ככה שקטע הניסיון הולך לאיבוד.

כמו כן אני עליתי רק ל-2 מקצים באותו היום, לעומת אחרים שעלות פי 2 ויותר, למען האמת עופר גם לא עלה הרבה, 2-3 פעמים אם אני זוכר נכון, והוא נהג מעולה. בכל אופן הניסיון על התוואי הספציפי שעשינו זהה.

לגבי הרכב של עופר, ללא ספק הוא הכי מהיר על מסלול מבין כל הרכבים שם! נהגתי על הרכב שלו מס' פעמים בערד, והשגתי תמיד את התוצאה הכי טובה, אפילו מהתוצאה שעשיתי ברכב שלי. המכונה הזאת פשוט מדהימה, והיא גם על R1R.

אבל אני לא משווה את הוואגיות המזדקנות לקליאו ספורט חדשה, הן ישנות יותר, ובמסלול גם איטיות יותר, אני לא מתווכח.

אבל לעומת נניח קליאו MK1, הוואגיות הנ"ל מהירות יותר! וזה מניסיון כי הייתה לי קליאו כזו.

ראשית, תודה על הגישה לאוף טופיק - סוף סוף :-).

איגור, להזכירך עליתי באותו היום למקצה 1 בלבד - מקצה היכרות, חבל שלא הזכרת את זה ברשימת הזמנים.

אלעד -לגביי הפנסים, הם ניראים יותר טוב מהאפטר מרקט.

נ.ב - לדעתי היו המון רכבים היה צפוף יותר מידיי, אבל היה אירוע מצויין ( במעט זמן שביליתי שם ).

גיל אלבז - לאיזו פדיחה לא שמת לב ?

בברכה אסף.

• תוכן חדש...