Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה המזגן חדש מלפני 10 חודשים, הוא לא מחמם, הוא מקרר מעולה ורק חום הוא לא מוציא, מה גם שאני מעביר למצב של הפשרת שמשות הוא נשאר על התריסים שמכוונים אלי, מה הבעיה?

פורסם

המזגן ומערכת החימום לא קשורות אחת לשנייה, צריך לבדוק את רדיאטור החימום, או שהוא סתום או שניתקו אתו בכלל.

לגבי הטריסים צריך לפרק ולבדוק בפנים, כנראה שהכבל רפוי או נקרע לגמרי.

פורסם

ואיפה נמצא בידיוק הרדיאטור חימום ואיך אני בודק עם נותק?

בשביל לפרק את התריסים צריך לפתוח את כל הדשבורד או רק את הקונסולה של המזגן? איפה נמצא הכבל הנ"ל?

פורסם

תסתכל בתא המנוע מאחורי הקרבורטור ישנם שני צינורות מים שנכנסים לתוך הרכב תראה אם הם מנותקים ועשו מעקף אז זה אומר שהחימום מנותק בגלל ראידיאטור חימום נוזל או סתום ולתקן עולה יקר. בפיאפסטות שהיו לי מהדגם הזה רק באחת מתוך 5 עבד החימום.

פורסם

ד"א יש רדיאטור חדש ברכב, האם רדיאטור שמקרר את המנו הוא גם רדיאטור חימום או שיש שני רדיאטורים נפרדים?

כי לפי מה שאני יודע הרדיאטור חדש לגמרי, ובדקתי את כל הצינורות שיוצאים ממנו לכיון תא הנוסים וכולם מחוברים למקום.

פורסם

רדיאטור החימום אשר משמש להעברת אוויר חם בתא הנוסעים אינו אותו הרדיאטור בקדמת המנוע.

הוא נמצא התא הנוסעים, מאחורי הקונסולה המרכזית היכן שמתחברים אליו צינורות המים מהמנוע.

אין קשר בין מזגן לחימום, זה לא מערכת מיזוג ביתית. יש חימום, ויש מזגן.

תתחדש על האוטו, ומהכרות איתך כאן בפורום, תנסה לרכז את השרשורים שלך, זה עדיף לכולנו כדי לעזור לך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אוקיי אז הרדיאטור כנראה סתום או מנותק או מה שלא יהיה, זה מחלה של פיאסטות הבנתי כך.

אבל מה שאני מתקשה להבים זה הקטע משל התריסים והמעבר למפשיר אדים, מה יכול להיות הפיתרון?

• תוכן חדש...