Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חדשה פה אז סלחו לי על הבורות.. :oops:

אני מחפשת רכב חדש עד סכום של כ-100,000 ש"ח ושיתאים לדרישות שלי:

"קו צעיר", אמינות טובה ושהאוטו לא יאבד מהערך שלו.

לאחרונה שמתי עין על שתי מכוניות:arrow:

1.סיאט איביזה החדשה בצורת האצ'בק

2.מאזדה 2 גרסה מאובזרת

אלו שתי מכוניות שנדלקתי עליהן ואשמח לשמוע חוות דעת.

לגבי סיאט איביזה החדשה, אני וחבר שלי אהבנו אותה יותר.

ודרך אגב חבר שלי שואל מה ההבדל בין מנוע 1.6 ספורט ידני,

לבין DSG sport אוט'?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

סיאט מציעה עכשיו מבצע מאוד אטרקטיבי על האיביזה 1.4 85 כ"ס עם איבזור מלא, ב88000 ש"ח.

אתה מוזמן לקרוא את השירשור על המבצע והדעות עליו, כמו גם את פירוט האיבזור, שירשור ממש טרי.

זו אופצייה שנשמעת ממש אטרקטיבית בסכום הזה.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

DSG הוא גיר רובוטי. אם אינך יודעת מה זה אומר, חיפוש קליל בפורום יפתור לך את התעלומה.

אם מדובר בשני הדגמים הללו בלבד, הייתי הולך על הסיאט בלי לחשוב פעמיים. אם אתם פתוחים להצעות נוספות, יש עוד דברים מעניינים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
שלום,

ושהאוטו לא יאבד מהערך שלו.

אין דבר כזה; כל רכב מאבד מהערך שלו. במקרה של רכב חדש יש לצפות לירידה של לפחות 10% בשנה. במקרה שאת מעוניינת לצמצם את ירידת הערך אז עדיף לרכוש רכב בן שנתיים-שלוש.

פורסם

לדעתי המבצע שסיאט מציעה מאוד אטרקטיבי ומאוד משתלם, וגם יישאר עודף.

לגבי הירידת ערך, אני לא יודע מה מחיר הסיאט לפני המבצע, אבל עם הרכב במבצע זול בהרבה לתקופה קצרה ואז המחיר שוב עולה למחיר מלא, אז בעוד כמה שנים הרכב יימכר במחירון של מחיר מלא ולא של המבצע וכך הירידת ערך תהיה קטנה יותר ויש אפשרות שעם הוא יימכר תוך שנה-שנתיים לא יהיה הפסד כמעט.

פורסם

לדעתי בתקציב הזה, המבצע החדש של סיאט בנוגע לאיביזה בגימור SPORT שווה בדיקה מעמיקה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הייתי מכניס למשוואה גם את הפיאסטה החדשה, ואולי ממתין לסיריון המחודשת .

קחי בחשבון גם את הצמד פאביה \ ופולו.

קצת לכתת רגלים בין הסוכניות יוביל אותך להבנה אילו הצעות את יכולה לקבל על הרכבים , ואולי גם הנחות בשווה ערך כסף כדוגמת טיפולים ואו תוספות ללא תשלום.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...