Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין 2 דיבוריות לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

117487.jpg

http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7731536&came=177

או

107916.jpg

http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732675&came=177

אז קיצור זה בערך התקציב שלי ואני מתלבט מה להביא

ושאלה חשובה: כל פעם שאני נכנס לאוטו אני צריך לחבר בין המכשיר לדיבורית או שהדיבורית אוטומטית מזהה את הפלאפון שלי?

תודה רבה

פורסם

אני לא מכיר את אלו ספציפית אבל המחיר יותר מדי זול . (מה שאומר אולי על האיכות?)

לי יש אחת של JATY קבועה לרכב לא ניידת - שלדעתי גם עדיפה יותר מניידת מסיבות שונות - והיא מזהה אוטומטי את הפלאפון כשאני נכנס. חדשה עולה 400 ש"ח ויד שנייה אתה יכול למצוא ב-200 ש"ח.

עדיף שתשקיע קצת יותר ותקנה אפילו יד שנייה כך לא תצטרך לדאוג לטעינה של הדיבורית או שפתאום תגמר לך הבטרייה באמצע.

וכל מי שיגיד שיש חשמל במצת - זה פשוט לא נוח שיש לך חוטים מסתובבים באוטו (וגם לא בטיחותי).

אבל זו רק דעתי .

פורסם
אני לא מכיר את אלו ספציפית אבל המחיר יותר מדי זול . (מה שאומר אולי על האיכות?)

לי יש אחת של JATY קבועה לרכב לא ניידת - שלדעתי גם עדיפה יותר מניידת מסיבות שונות - והיא מזהה אוטומטי את הפלאפון כשאני נכנס. חדשה עולה 400 ש"ח ויד שנייה אתה יכול למצוא ב-200 ש"ח.

עדיף שתשקיע קצת יותר ותקנה אפילו יד שנייה כך לא תצטרך לדאוג לטעינה של הדיבורית או שפתאום תגמר לך הבטרייה באמצע.

וכל מי שיגיד שיש חשמל במצת - זה פשוט לא נוח שיש לך חוטים מסתובבים באוטו (וגם לא בטיחותי).

אבל זו רק דעתי .

הדיבוריות (כולן) לא מתחברות לפלאפון.

אלא הפוך. הפלאפון מתחבר לדיבוריות.

לכן, לקבוע אם הפלאפון יתחבר לדיבורית, זה משהו בהגדרת הדיבורית.

זה לפחות ברוב הדיבוריות - בכל הדיבוריות שבהן השתמשתי.

פורסם

אני לא מכיר את הדגמים הספציפים.

מנסיוני הדגמים של הדיבוריות הניידות לא מספקות את הצורך להתמודד עם רעשי הדרך.

רצוי להשקיע בדיבורית טובה פעם אחת ולא מכה פעמים בחרות ודגמים לא מוכרים.

בקשר לשאלתך לכל דיבורית יש מס מנויים שהיא יכולה לזכור הבעיה בדר"כ שנכנסים שני אנשים עם דיבורית מוגדרת מראש לרכב.

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

לי היה כבר 2 דיבוריות בסגנון הזה , אחת התקלקלה מאוד מהר והשניה עדיין בשימוש אצלי.

בשתי הדיבוריות לא שמעו אותי טוב , ואני ממליץ ללכת על קבועה.

מישהו יודע אולי איזה סוג אורנג' נותנים\מוכרים? חבר שקיבל מהם המליץ לי על אותה הדיבורית אבל לא יודע איזה סוג התקינו לו

• תוכן חדש...