Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז יאללה, תמכור. למה אתה נשאר איתה?

חצי ממה שכתבת זה דברים שפשוט לא קורים (תקלות בהגה כח? נו באמת)

אף אחד לא אמר שהרכב חף מבעיות ,אבל אני אישית מוכן לשלם מחיר פעוט של פאקים קטנים בשביל להנות מהחבילה השלמה. אם מה ששובר אותך זה הגה עור שדוהה אחרי 10 שנים על הכביש ועולה 600 ש"ח לרפד מחדש, אז כנראה שהגיע הזמן לעבור להגאי הפלסטיק של היפניות.

בקשר לגירים - רצה הגורל וה GTI היא ידנית.

בקשר לחלונות הנופלים - זו לא הגולף דור 4 הראשונה שלי ועוד לא נתקלתי בבעיה הזו וגם אם זה יקרה, להחליף את הקליפס זה לא מה שישבור אותי. ברובם המכריע של הרכבים האלו שמסתובבים כיום על הכבישים, הבעיה נפתרה ומשום מה הבעיה הזו דווקא הופיעה בעיקר בדגמי ה1.6

רועי 5 , בקיצור אתה טוען בצורה מופגנת שיש לי אינטרס - התשובה היא לא.

כפי שאמרתי , לא צריך לבנות שוק בצורה מלאכותית לרכב הזה וההוכחה היא כמות הפתקים מתחת לוישר שנערמת משבוע לשבוע וכמות ההצעות השוטפות מכל מיני גולשים מזדמנים וגם ידועים בפורום זורמת בלי הפסקה וזה בלי לפרסם כוונות מכירה (רק השבוע הוספת בחתימה שאני מחפש GTI MKV אבל לפי הדרישות שלי מהרכב זה יכול גם לקחת שנתיים למצוא כזו)

אני בטוח שביום בו אמכור את הרכב, שזה יכול לקרות עוד חודש או עוד שנתיים אני לא אצטרך לפרסם מודעת מכירה אפילו.

במקרה של הרכב שלך ואיך שהוא שמור ומטופל,תהייה בטוח שברגע שרק תגיד שאתה רוצה למכור,מי שמכיר אותך מהפורום ישלם לך לפחות 10 אלף מעל המחירון ויחטוף את הרכב:)

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא משנה איך תהפוך את זה הגולף תמיד היתה ותמשיך להיות בליגה הרבה יותר גבוהה

מהאיבזה בכל האספקטים,למעט הכוח אין מה לעשות יחס משקל.

נקודה למחשבה...

פורסם

עמדתי בסיטואציה דומה עד לפני קצת יותר מחודש...

הדרישה הייתה דומה/זהה וגם תקרת התקציב בערך.

בדקתי אאודי A3 T, וגולף GTI.

אני אישית ירדתי מאיביזה בשל כמה סיבות:

א. הייתה לי פולו עד עכשיו, הרכב צפוף.

ב. רדיו דיסק מובנה בשנתונים 01/02.

ג. תחושה ישיבה שונה ברכב, בידוד רע! יציבות אפסית, מתלים גרועים, ועוד דברים שלי הפריעו.

הגולף הבחלט שונה מהאיביזה (אייל צודק זו לא אותה הקטגוריה), אבל הכל תלוי בעיני המתבונן ובדרישות.

אני חיפשתי אוטו בעל גודל בינוני, יציב עם בידוד טוב שמקנה תחושת שליטה וביטחון.

האיביזה זריזה יותר, קופצנית לטוב ולרע.

ברגע שמתחילים לשפר יתרון המשקל והגודל של האיביזה פחות באים לידי ביטוי (בעיקר בסיבובים...)

מניח שמובן מה בחרתי...

GOLF GTI 1.8T

פורסם

שוב אתם משווים את הGTI לאיביזות של 2001-2002 שזה טעות,ביחס למחיר היא שווה לFR2005.

למה אני מתעקש,כי יצא לי בדיוק מקרה כזה עם לקוח שלי,שחיפש GTI 2001-2002,ובאותו מחיר קנה לבסוף FR2005,שמה לעשות המודל החדיש שלה בא לזכותה,אכות החומרים שבה, הרבה יותר טובה מהאיביזות הישנות.

והיא כן נותנת פייט בכול מה שקשור ליציבות מול הGTI!

פורסם

לכל בעלי האיביזות...

רדו מאייל, פשוט בעלי הצרפתיות מתעלמים ממנו אז הוא מחפש קהל חדש להתנצחויות שלו...אז הוא נפל עליכם.

:-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אמר ונפטר מהצרפתייה בשניה שנמצא הפראייר המתאים וזה מבלי שיש לו בכלל תחליף, העיקר להיפטר עם עדיפות לנסיעה באוטובוסים.

ציינתי שהוא נפטר מהצרפתייה תוך התעניינות מרובה ברכישת RS מבוססת פלטפורמת ה MK4 המקוללת שאותה הרבה לקטול?

בסוף אתה תצטרף לקונצרן הנכון, השאלה מה יהיה לך לומר אז :D

אני לא מבין למה לכל אחד שמתעניין בגולף GTI ,חייבים להציע לו את כל האופציות האפשריות במקום לייעץ לו נקודתית לגבי השאלות שהוא שואל על הרכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אמר ונפטר מהצרפתייה בשניה שנמצא הפראייר המתאים וזה מבלי שיש לו בכלל תחליף, העיקר להיפטר עם עדיפות לנסיעה באוטובוסים.

ציינתי שהוא נפטר מהצרפתייה תוך התעניינות מרובה ברכישת RS מבוססת פלטפורמת ה MK4 המקוללת שאותה הרבה לקטול?

בסוף אתה תצטרף לקונצרן הנכון, השאלה מה יהיה לך לומר אז :D

אמרתי ומכרתי את הצרפתיה בכאב לב אמיתי לבר המזל שקיבל יופי של רכב.

אמרתי ומכרתי את הצפרתיה בסכום נאה מעל המחירון בהתאם למצב השוק של הדגם הזה (אם תרצה, תקבל את המספר כולל זכרון הדברים בה"פ).

אמרתי ומכרתי את הצרפתיה גם כי יש לי בחודשים הקרובים רכב שאני יכול להשתמש בו עד למציאת רכב אחר עבורי.

התעיינות מרובה יש בכיוון של VRS, כלומר מבוססת MK5. ובכל זאת כן, חלק מהאופציות הן מקונצרן VAG מתוך אילוץ. אם קרסו היו משכילים ליצור רצף של דגמים לאורך השנים אז בשמחה הייתי קונה קליאו 182 או מגאן טורבו ישנה יותר ממה שיש בארץ.

פלטפורמת MK4 היא ממש לא מקוללת, הרבה מכוניות לא רעות מבוססות עליה לרבות ה-GTI שלך, אבל רק לא לעשות ממנה משהו שהיא לא...היא לא כליל השלמות כפי שאתה מתאר אותה. אולי עבורך היא כן מתאימה כמו כפפה ליד כמו שהקליאו התאימה לי במשך 3.5 שנים, אבל לפחות אל תתעלם מהמגרעות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

למה אני מתעקש,כי יצא לי בדיוק מקרה כזה עם לקוח שלי,שחיפש GTI 2001-2002,ובאותו מחיר קנה לבסוף FR2005,שמה לעשות המודל החדיש שלה בא לזכותה,אכות החומרים שבה, הרבה יותר טובה מהאיביזות הישנות.

יריב,לא תמיד שנתון מתקדם יותר = איכות חומרים טובה יותר.

זה הגיוני להשוות FR 05 לבין 20VT 01-02.אבל אם להשוות בינה לבין GTI MK4 01-02 - גולף לוקחת בגדול.

וזה לא רק דעתי,אלא גם דעתם של רבים אחרים,בין היתר כאלה שבבעלותם קופרות חדישות יותר מ-FR 05.

יצא לי לא פעם לנסוע/לנהוג בדור 6L של איביזה (גם ב-FR וגם בקופרה),ויכול להגיד שאיכות גימור של פנים הרכב רחוקה מזאת של גולף דור 4.ובכלל - אם תשאלו בכל העולם,בכל הפורומים שקשורים ל-VAG - אתם תראו שפנים הרכב איכותי ביותר נבנה דווקא בדור 4 של גולף (בהשוואה לכל הדורות של גולף).

זה בסדר שכל בעל רכב "מנפח" מערכו של רכבו,לכן דעה חד-משמעית פותח האשכול כנראה לא יקבל כאן.

לכן הייתי ממליץ לעשות סיבוב על רכבים אלה,ולהחליט בעצמך,מה טוב לך.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

סתם שאלת ביניים, מה עם איכות הגימור של הדגם המקביל מבית אודי ?

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
לכל בעלי האיביזות...

רדו מאייל, פשוט בעלי הצרפתיות מתעלמים ממנו אז הוא מחפש קהל חדש להתנצחויות שלו...אז הוא נפל עליכם.

:-)

+1

קראסו אכן מתקשים ליצור המשכיות לדגמי הספורט של היצרן, הם מחמיצים קהל נאמן של לקוחות אשר מחפשים ביצועים ולא גרמניות שמנמנות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מצחיק שאתה אומר שמנמנות. כשרכבים שמנמנים כמו הפלואנס עולים על הכבישים.

לאחר סיבוב על הרכב הזה אני יכול לסכם אותו ב3 מלים : סופגניה על גלגלים. (שלא זזה !)

(עוד לא דיברנו אפילו על ה207 המגודלת שפיזית יותר גדולה וגבוהה מהגולף שלי בזמן שהיא אמורה בכלל להיות סופר מיני, הקליאו החדשה המגודלת וכו')

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לאחר סיבוב על הרכב הזה אני יכול לסכם אותו ב3 מלים : סופגניה על גלגלים. (שלא זזה !)

(עוד לא דיברנו אפילו על ה207 המגודלת שפיזית יותר גדולה וגבוהה מהגולף שלי בזמן שהיא אמורה בכלל להיות סופר מיני, הקליאו החדשה המגודלת וכו')

שמע, הפכת את מלאכת הסטת הדיון נגד מכוניות צרפתיות לאומנות!

שאפו!

:shock:

פורסם

זה החסרון,שכחת לציין את היתרון... שהיא יותר מרווחת מהפאסאט של פולקסוואגן,יותר נוחה,ויותר בטיחותית.

אז לא תקפוץ ראשון ברמזור... :wink:

.....

פורסם

בהמשך להתיעצות, איך האוקטביה RS בהשוואה לגולף GTI בכל המובנים(כוח, התנהגות, אחזקה, אמינות).

אני נמשך לרכב הזה, מעניין מה התמורה שלו כי בנתיים יש רק רכב אחד מפורסם שדורש הון עתק מעל למחירון

• תוכן חדש...