Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבלי להתייחס למחיר שדורש המוכר על אותה VRS מדוברת, יש לזכור כי מדובר ברכב לא סטנדרתי כלל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עצה אחת אני יכול להביא לך והיא כזאת, לפני שאתה קונה רכב מהסוג הזה תברר עליו המון בפורומים מסויימים כמו ואג.

תברר עם אנשים שמכירים את הבעלים של הרכב מה הוא עבר וכו' כמובן אם יש לך את הגישה לדברים מסוג הזה.

תברר איפה היא מטופלת ותבוא עם הרכב הזה למוסך שהיא מטופלת בו ותדבר עם המוסכניק לגבי זה שהוא יעשה לך לדוגמא בדיקה מקיפה לרכב ויתחייב על כל מיני דברים.

תיכנס לעומק ברכבים כאלה כי אם לא תרחרח כמו שצריך אתה עלול ליפול והנפילה תהיה יקרה וכואבת.

קרה לי מקרה כשהבאתי את הרכב שלי לא בדקתי יותר מדי כי הייתי לחוץ מדי לקנות אותו ונפלתי חזק,היום ברוך ה' לאחר שהוא עבר יישור קו רציני הוא נוסע מצויין טפו טפו טפו כמו חדש, בקיצור תבדוק לעומק בשביל שלא תיפול כמוני וכמו עוד הרבה אנשים,תלמד מטעויות של אחרים לא משל עצמך.

בהצלחה.

פורסם

בקטע של " מעל המחירון " :

שום רכב לא שווה שקל מעל המחירון אלא רק אם הוא מושקע ומשופר וכבר לא רכב סטנדרטי.

מי שהשקיע בשיפורים כגון : צנרת , קמשאפטים , מחשב ניהול מנוע , בוסט קונטרול , צמיגים מיוחדים , גנטים יקרים,

וכו , וכמובן מוכיח שהשקיע אלפי שקלים רשאי וגם צודק כאשר הוא מבקש מעל המחירון.

או

במקרה ומדובר ברכב נדיר ושמור עם ביקוש גבוהה .

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

זה אולי נכון בעולם האיבואים שם המחיר גבוה גם ככה.

בעולם של רכבים זולים יחסית (40-60K ש"ח) ,נדירים יחסית ,שנמצאים זמן מכובד על הכביש ושרובם עברו תאונה כזו או אחרת ורובם מוזנחים בגלל נסיון של הבעלים לחסוך באחזקה או סתם מחוסר ידע, יש יותר ביקוש מהיצע לרכבים שמורים ונקיים ואנשים מוכנים לשלם מעל המחירון (שבדרך כלל הוא דיי מצחיק) כדי לקבל רכב מושקע וראש נקי בעתיד.

סתם דוגמא: בגולף GTI טיימינג עולה בערך 3K (ממוצע בין החברה למוסכים רגילים) וקלאץ' יכול לטפס עד 5K.

לא שווה לך לשלם למשל 5K מעל המחירון על רכב שעבר את שניהם לאחרונה ? (כמובן מגובה בקבלות והכל)

בקשר לשיפורים: דווקא שמתי לב שבמקרה של גולף GTI ושאר המשפחה,יש יותר ביקוש לרכבים סטנדרטים מאשר משופרים.

אנשים רוצים להכנס לזה בראש שקט ואם בשיפורים חשקה נפשם - לעשות אותם בעצמם ולא לקנות רכב בו רב הנסתר על הגלוי והקומבינות והבעיות עלולות לצוף בעתיד לאחר הרכישה.

בקשר לטיפ של וייפר05, אני מופתע כמה אפשר ליפול עם רכב שהוא חדש יחסית (יש FR או קופרה בתמונה)

אבל באמת אני מסכים שכדאי להתייעץ ולשאול ספציפית לגבי רכבים כי חלק ניכר מהרכבים הללו הם רכבים מוכרים של אנשים שנמצאים בפורומים או במפגשים השונים ואפשר לקבל מידע קריטי דיי בקלות.

התייחסות קטנה בקשר ל VRS, כל הרעיון שם שאתה מקבל תמורה מעולה לכסף מה שמאפשר לך לקבל "גולף GTI" במחיר נמוך משמעותית.

ברגע שהמחיר מזנק ועוקף GTI מקבילה מאותה שנה, כל הרכישה הזו מאבדת את העוקץ לדעתי ואתה נשאר עם מראה של מונית במחיר של גולף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בקטע של " מעל המחירון " :

לאו דווקא.

אם מדובר על רכב שנמצא כמה שנים על הכביש והוא עם יד נמוכה, ק"מ נמוך וספר טיפולים מלא.

אם הרכב מטופל לפי הספר ונדיר במוחוזותינו אזי, זה יותר מסביר להניח שישלמו עבורו יותר מהנקוב במחירון.

מה עוד, שבמרים רבים המחירון לא ממש משקף את הערך של הרכב.

אייל- אם ישנה VRS מושקעת ומשופרת במצב טוב (ואני לא מתייחס לVRS האמורה משום שאינני מכיר אותה לעומק), הגיוני המצב בו היא תעלה יותר מאשר GTI מקבילה.

עדיין במקרה זה הרוכש יקבל יותר: אנונימיות, פרקטיות, אבזור, כח ויוחודיות.

ישנם אנשים שזה מדבר אליהם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שמע אני לא יודע עד כמה מושקעת ומשופרת היא, אבל לשלם על רכב 75K כשהמחירון שלו 48K, זה "קצת" מעל למחירון.

ורק מנתונים יבשים הרכב יד רביעית ועם 130 K, שזה לא נתונים נדירים בכלל.

פורסם

ברור שצריך לשים את הגבול איפשהו. לדעתי לא צריך לחרוג מגבולות הטעם הטוב כלומר 10-15K מעל המחירון במקרים מאוד מיוחדים.

אבל שוב, בסופו של יום כולם כאן שוכחים משהו: בעל הרכב יכול לדרוש על רכושו כמה שהוא רוצה, זכותו של הקונה לא לרצות לקנות.

יש כאלה שלא באמת רוצים למכור אבל מפרסמים מודעה בשביל הכיף שלהם ואומרים לעצמם : "אם יתנו לי את הסכום הפסיכי הזה מעל - אז אני מוכר".

גם אם לי יתנו 20-30K מעל המחירון (או לכל אחד אחר כאן) בלי שהתכוונתי בכלל למכור אני לא אסרב לזה אבל אני לא אפרסם סתם מודעה אם אני לא באמת מוכר. זה קצת מגוחך. :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פה אתה כמובן צודק. לבעל רכב כל שהוא מותר לבקש כאוות נפשו. השוק הוא שיקבע אם המחיר שביקש ריאלי או לא. סביר לענין זה שגולף GTI נדירה מבחינת מספר הידיים שעברה וק"מ נמוך במיוחד, כמו גם מצב יוצא דופן, תוכל להשיג מחיר יחסית טוב, גם מעל המחירון דווקא בשל העובדה שחלק ניכר מהאקסמפלרים בשוק אינם כאלו. כרגיל הכל ענין של היצע וביקוש, כשזה האחרון די גבוה להבנתי.

פורסם

אני לא מבין את הקטע הזה , הרי המחירון הוא מחירון משוקלל כלומר יש במחירון פרמטר שמחשב את הק"מ + הידיים

וכמובן שהמחיר עולה כאשר הם נמוכים , אז מה זה "מעל המחירון" , מה, מעל המחירון המשוקלל? למה מה קרה?

דווקא ב EVO שהוא רכב נדיר למצא לעומת האמפרזה כן צריך לדרוש מעל המחירון כי גם במקרה הזה יצחק לוי שחט את המחיר

ומי שיש לו רכב כזה הפסיד עשרות אלפי שקלים בשנה במחירון , ועדיין לא היתי משלם מעל המחירון אלא אם כן הרכב שופר במקצועיות ויש הוכחות לכך .

כמובן כל אחד יעשה מה שמתאים לו , ומי שמחפש רכב נדיר (כזה שקשה למצא) וזה מה שהוא רוצה אזיי הוא ישלם יותר.

במקרה הנדון לא מדובר על כמה אלפים מעל המחירון בגלל שהרכב שמור אלא על 55% יותר מהמחירון!!?!! כלומר

המוכר דורש יותר מחצי אוטו יותר משוויו במחירון , כך שאם הוא לא שיפר את הרכב במנוע של למבורגיני , לדעתי

אין שום הצדקה לכך.

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

לוי יצחק הוא לא אלוהים. זה שהוא אמר שרכב שווה X, לא אומר שזה באמת שוויו. זה לא שהוא באמת עושה מחקר מעמיק כשהוא קובע מחיר מסויים. המחירון הזה פשוט לא רלוונטי לגבי מכוניות מסוימות כי בפועל, לפי הביקוש, הן שוות יותר.

emotion of motion

פורסם

אני באמת לא מבין למה יש פה כאלה שמתעקשים להשוות את הגולף, לאיביזה, ההשואה הנכונה היא ללאון כפי שנאמר!

אם כל כך קשה למצא גולף שמורה ואם המחיר כל כך גבוה מעל המחירון אז למה לא A3.?

פורסם

יש לי הרגשה שאחד מהכותבים בשרשור הזה עוסק ב"בניית שוק" לרכב שלו לקראת מכירה קרובה...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לאו דווקא.

אם מדובר על רכב שנמצא כמה שנים על הכביש והוא עם יד נמוכה, ק"מ נמוך וספר טיפולים מלא.

אם הרכב מטופל לפי הספר ונדיר במוחוזותינו אזי, זה יותר מסביר להניח שישלמו עבורו יותר מהנקוב במחירון.

מה עוד, שבמרים רבים המחירון לא ממש משקף את הערך של הרכב.

אייל- אם ישנה VRS מושקעת ומשופרת במצב טוב (ואני לא מתייחס לVRS האמורה משום שאינני מכיר אותה לעומק), הגיוני המצב בו היא תעלה יותר מאשר GTI מקבילה.

עדיין במקרה זה הרוכש יקבל יותר: אנונימיות, פרקטיות, אבזור, כח ויוחודיות.

ישנם אנשים שזה מדבר אליהם.

עידן

ככה אמור להיות כל רכב, למה לעזעזל לשלם עליו מעל מחיר מחירון?

מילא להוריד על רכב שאינו כזה.

פורסם

על רכב "משופר" צריך להוריד כסף. מדובר במכונית שעברה טיפול לא מורשה, איננה חוקית, ולכן עלולה לגרום בעיות מכניות וחוקיות לבעלים החדשים.

לגבי "מחיר מחירון" ומה שווה מה, זו הכל שאלה של היצע וביקוש. רק לפני חודש קרובת משפחה מכרה 328Ci ב-10K מעל מחירון (רכב בן 9 שנים). היו חוכמולוגים שהתעקשו על מחירון, כאילו מדובר בדברי אלוהים חיים וצודקים, וטענו כנגד הקיפוח ואי הצדק בתמחור המוכרת.

בסוף הרכב נמכר, כאמור, מעל מחירון, ומי שלא רצה לשלם יותר, נשאר בלי. עכשיו הוא יכול לבהות בלוחות עד שתבוא עוד אחת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אוטו עם נתוני פתיחה טובים,יד נמוכה,הסטורית טיפולים,קווים יפים של הרכב,שמור ולא שבור זכאי לקבל מעל המחירון ללא ספק.

כל מי שרוצה לקנות "מציאות" שיבושם לו,בהרבה מקרים של קנית אוטו זול,הזול הוא זמני ונמשך לישור קו שלא נגמר ובסוף מגיע למחיר של אוטו מעל המחירון,שלא לדבר על הזמן ועוגמת הנפש

להביא אוטו למצב יפה וטוב זה תהליך של זמן מעבר לכסף,לא ניתן לסיים זאת בשבוע או חודש

גם התהליך של הזמנת חלקים מחו"ל הוא חוויה נעימה ולראות את האוטו משתבח זה כיף.

• תוכן חדש...