Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא צריך להגן על אף השקעה כי רכב זו לא השקעה. זו הוצאה.

עם זאת לגולף GTI יש שוק כל כך טוב שלא צריך לבנות לו שוק מלאכותי מעל גבי הפורום כמו במקרה של רכבים כאלה ואחרים שלא נרחיב עליהם את הדיבור כרגע

.

עזוב יש לו שוק כל כך טוב שכאשר תחליט למכור הרכב עצמו יתן לך מחירון + 30 % ואז יתחיל לברוח באופן עצמאי

מצבא המעריצים שרודפים אחריך מרגע שקנית אותו ויעצור רק אצל המרבה במחיר. :roll:

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד פעם תגובות,"איכות החומרים בגולף",די נמאס זו פיקציה החומרים לא איכותיים מתקלפים והאוטו לא אמין,ולא לא אחרי 10 שנים הרבה הרבה לפני,הגולף מוערך יתר על המידה,סתם אוטו,2 נקודות אור בגולף GTI,המושבים(סלון יפה ונוח)ויחידת המנוע אותה ניתן למצוא בהרבה מודלים אחרים של הקונצרן

פורסם

כשמדברים על איכות חומרים,מדברים גם על עיצוב פנים,על הגה עור,על אבזור פנימי... וכן הסלון של הפולקסוואגנים תמיד הקדים את זמנו.

חוץ מזה,לא רואה GTI ב GTI - יש לדודה שלי פאסאט עם אותו מנוע, ויש לחבר אאודי אוטומאטית עם אותו מנוע.

פורסם

חבל שאתה לא מבין כל כך מה שכתבתי.

אכן כתבתי שלרכב יש עיצוב פנים ואיכות חומרים מעולה, ומנוע מעולה גם כן, אבל למי שמחפש GTI תמורת מה שזה מסמל - זה ממש לא הכיוון.

פורסם

זו האג'נדה שלך בכל שרשור בנושא, אז אל תתפלא שאין התייחסות רצינית.

קשה לי להאמין שיש לך מספיק ידע ונסיון מוטורי כדי לגבש אג'נדה אמיתית על הרכבים המדוברים.

אגב , נקודה למחשבה: פותח השרשור ניסח בדרישות שלו בדיוק את הסטריאוטיפ הרווח כאן בפורום עבור גולף GTI אז איך גם במקרה כזה יש מחלוקות ?

בעיקרון אני מחפש רכב שייתן לי את הכוח אבל עם זאת אלגנטיות ומראה שלא ימשוך מבטים מכל כיוון, צריכת דלק שפויה, מחירי ביטוח וטיפולים שפויים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
זו האג'נדה שלך בכל שרשור בנושא, אז אל תתפלא שאין התייחסות רצינית.

קשה לי להאמין שיש לך מספיק ידע ונסיון מוטורי כדי לגבש אג'נדה אמיתית על הרכבים המדוברים.

התייחסות רצינית מצד מי? מי שמהלל את ה GTI שלו בכל הזדמנות?

מבחינת התנהגות קשה למצוא הבדלים בין GTI לבין גולף 2.0 עם חישוקים וצמיגים של GTI - בדוק.

יש,אבל קשה למצוא.

זה למה אני אומר GTI זה רק מנוע?

אז אם רק מנוע,אז אותו מנוע מותקן בכל כך הרבה רכבים שאין טעם לקרוא לזה GTI .

ואני בטח ובטח לא היחידי שחושב ככה.

אג'נדה אמיתית? אם כבר אז למה לא להביא A3 יותר חזקה? אההה כי אין GTI מאחורה :lol:

אגב , נקודה למחשבה: פותח השרשור ניסח בדרישות שלו בדיוק את הסטריאוטיפ הרווח כאן בפורום עבור גולף GTI אז איך גם במקרה כזה יש מחלוקות ?

אתה יוצר את המחלוקות בכך שאתה מעלה כל כך הרבה יתרונות של הרכב בלי לציין את המובן מאליו, זה גולף מהירה וחזקה. ולא תו יותר.

סע ברכה.

פורסם

איכות החומרים,פיקציה נראה טוב לתקופה ואחרי זה מתקלף,מונח זה טוב לעיתונאי רכב שבודק את האוטו שהוא חדש

הלקוח מקבל לאחר כמה שנים ספורות,ידיות מתקלפות,פלסטיקים מתקלפים,בעצם רוב חלקי הפלסטיק,זה לא איכותי,זה כאילו איכותי

דווקא בגלל שניתן לקבל את אותה יחידת מנוע ברכב אחר של הקונצרן,לא חיבים גולף

פורסם
אתה יוצר את המחלוקות בכך שאתה מעלה כל כך הרבה יתרונות של הרכב בלי לציין את המובן מאליו, זה גולף מהירה וחזקה. ולא תו יותר.

סע ברכה.

היא לא כל כך מהירה וחזקה, זה רכב נחמד מאוד אבל ההילה סביבו מוגזמת (אלא אם מדובר ב MK1 או 2 )

Peugeot 208GTI

פורסם
היא לא כל כך מהירה וחזקה, זה רכב נחמד מאוד אבל ההילה סביבו מוגזמת (אלא אם מדובר ב MK1 או 2 )

מהירה וחזקה יחסית :idea:

לך תסביר את זה לאייל.

פורסם
איכות החומרים,פיקציה נראה טוב לתקופה ואחרי זה מתקלף,מונח זה טוב לעיתונאי רכב שבודק את האוטו שהוא חדש

הלקוח מקבל לאחר כמה שנים ספורות,ידיות מתקלפות,פלסטיקים מתקלפים,בעצם רוב חלקי הפלסטיק,זה לא איכותי,זה כאילו איכותי

דווקא בגלל שניתן לקבל את אותה יחידת מנוע ברכב אחר של הקונצרן,לא חיבים גולף

1++++

• תוכן חדש...