Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי קצת התבלבתי עם הסדרות שיש למורל.

Hybrid

Hybrid Ovation

Dotech

Dotech Ovation

וגם לגבי המספרים,עד מה שידעתי המספר שאחרי זה זה אומר הגודל של הרמקול,אבל האם הרמקוליים שונים?כאילו בצליל?

פשוט אני מבולבל לגמרי במחירים לדוגמא:

פה יש את MOREL Hybrid Ovation 5 במחיר 1100+-

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=23398

ברגע שאני מחפש MOREL Hybrid Ovation 6

המחיר קופץ במאה אחוז?

מה ההבדלים בין Hybrid ל Dotech ?מאד גדולים?

תודה רבה

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

יש שמועות שמורל נתקעו עם כמויות של Hybrid Ovation בגדלים 4 ו-5.25 אינצ'.

ומציעים אותם למכירה במחירי מבצע ,עד לפני חודש כול הגדלים של ה -MOREL Hybrid Ovation

נמכרו במחירים של 2000+ שח.

שווה לנצל את ההזדמנות ולרכוש,מדובר על סט מצויין במחיר מעולה.

פורסם

כן,כנראה מפה הגיע הבלבול שלי.

אז בוא נתקדם עדיף את Hybrid Ovation 5 על פני Dotech Ovation 6 ?

האם JBL 1004 ואחיו יספקו עבור הסט הנ"ל?

ועוד שאלה,שקצת סוטה מפה

איזה מגבר די נפוץ ביד 2 ומשתלם באזור 1000-1200 ש"ח?

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

ברור שהייבריד 6.5 אינץ' עדיפים על פני 5.25 אינץ, בכל מצב!שטח גדול זאת נוסחא ישירה לקבלת באס טוב יותר.

האם GTO1004 יספיק להייבריד? תלוי מה מספק אותך,יש כאלו שיספיק להם ויש כאלו שאוהבים לתת למורל שלהם הגברה "בריאה" ולא רק חזקה אלא איכותית בנוסף,למשל ג'נסיס-מגבר שלפי המקצוענים משתלב טוב עם מורל ומה אתה יודע עולה פי כמה מהרמקול,אבל בהחלט התוצאה מדברת בעד עצמה.

פורסם

למרות העדיפות למידבאס של 6.5" על פני 5.25, ולמרות שהדוטק הוא אחלה סט, אם יש לך מחיר טוב על ההייבריד 5.25, לך עליו. סט מצוין ומומלץ בהחלט.

עריכה:

שי, שאלתו הייתה על 5.25 של הייבריד מול 6.5 של דוטק.

פורסם

כן,עדיף הייבירד אוביישן 5 על דוטק אוביישן 6

כן,JBL1004 יספק את הסטים הנ"ל

יד 2 זה שוק חופשי ,ולכן אין מוצר\מחיר שניתן לציין מראש אלא

מוצר\מחיר שמוצע על ידיי מוכר בזמן נתון.

פורסם

אוקי,רק עכשיו שמתי לב.

הייתה לי הצעה לקבל הייבריד 5.25 אינץ' במחיר שמוכרים את הדוטק,אבל החלטתי שאני לא יורד מ6.5 אינץ' ולכן אני לוקח דוטק במיוחד אם יש באפשרותי להכניס 6.5 בדלת,אם הייתה בעיה הייתי שוקל זאת אחרת.

מי שאין לו מקום ל6.5 בשום מצב גם עם טבעות עץ שיקח את ההייבריד האלו.

עריכה:שמתי עכשיו לב למשהו נוסף

אם תיכנסו לתוך האתר שמוכר את ההייבריד 5 במחירים המצחיקים האלו אתה בכלל תגיעו למכירת סט של דוטק,לדעתי יש איזה בלבול,בכל מיקרה יש מקומות שאכן מוכרים הייבריד 5 במחיר של דוטק.

פורסם
הייתה לי הצעה לקבל הייבריד 5.25 אינץ' במחיר שמוכרים את הדוטק,אבל החלטתי שאני לא יורד מ6.5 אינץ' ולכן אני לוקח דוטק

דעתי הפוכה.

למרות שצריך לקחת את הספציפיקציות של מורל בע"מ, אני מפנה אותך להצהרה שלהם בענין הFrequency Response.

דוטק 6.5- 40HZ-22KHZ

הייבריד 5.25- 40HZ-25KHZ

במחיר זהה, ההמלצה שלי היא ההייבריד 5.25.

*באיזה רכב מדובר ומה גודל הרמקולים שם?

פורסם

אתה מדבר על הרכב שלי?

סיאט איביזה,אפשר להכניס 6.5 אינץ'.

להגיד את האמת,וזה יגרום לכמה אנשים לקפוץ עליי,שמעתי את הדוטק אוביישן והייבריד אוביישן בגירסאת 6 וחצי אינץ',ואני בהחלט יכול לקבוע על פי טעמי האישי בלבד שהם לא שווים תוספת של יותר מאלף שקל כמו שדורשים עליהם בחנויות,בטח ובטח שלא הטוויטרים,אולי המידבאסים באמת ברמה גבוהה יותר,אבל עדיין לא ברמה כזאת של שמיים וארץ שאני יוסיף 1000 שקל ואף יותר.

לכן החלטתי שאם ההבדל לא שווה בשני הגירסאות של 6.5 אינץ',אז בטח שמבחינתי לפחות, לא כדאי לקחת הייבריד 5.25 אינץ' על פני דוטק 6.5 אינץ'.אבל שמעו,לא צריך לתקוף כי זאת רק דעתי.

עריכה:ואם כבר לקחת סט שנע סביב 2000 שקל +/- הייתי מעדיף לבחון הרץ היי אנרג'י,קלארוס,אינפיניטי קאפפה פרפקט ועוד טובים שלא הזכרתי.אבל לשלם יותר מ2000 שקל להייבריד אישית לא הייתי משלם,אולי יותר בכיוון של עד 1500 שקל (בגירסאת 6.5 אינץ' בלבד)

פורסם

האם שמעת את ההייבריד בהתקנה ראויה ובמערכת ברמה גבוהה ?

וזה באמת אינדיבידואלי, אני מכיר אנשים שלא היו משלמים 500 שקל על ההבדל שבין פולס לסופרימו. פשוט ההבדל שהם שומעים קטן מאוד בשבילם ולא שווה להם את הכסף.

ד"א, מה שאותי מעניין מכל הסיפור פה זה האם אפשר לקנות וופרים הייבריד 4" בנפרד במחיר זול כי זה מידריינג' מצויין פשוט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הגזמתה,בשביל סופרימו אתה מוכן לשלם גם הבדל של 1000 שקל בלי לחשוב פעם וחצי.:-P

דווקא את הדוטק שמעתי במערכת סבירה,ואת ההייבריד על הגברה קצת יותר רצינית ובנוסף דלתות אטומות ולכן התפלאתי מאוד כיצד יתכן שתנאים טובים יותר לרמקול מעולה לא נותנים תוצאה סבירה.

שוב,יכול להיות שאחריי עבודה והשקעה לא קטנה עם סט הייבריד אפשר להגיע בהחלט לתוצאות נפלאות לעומת דוטק,אבל כל ההשקעה הזאתי יקרה מאוד ויש כאלו שזה לא קולע לכיס שלהם,אז בנוסף לזה שאתה משלם 1300 שקל בערך יותר רק לסט,אתה בנוסף צריך איטום וחיווט,הגברה בריאה יותר,HU,בקיצור אלפי שקלים כדי לנצל אותו-אבל זה בסדר,אומרים שחביתה טובה אפשר להכין רק במחבת איכותי וככל שאתה עולה ברמת סט הקומפוננט שאתה רוכש אתה גם משדרג כמעט בגדר חובה כל מה שמסביב כדי להוציא ממנו מה שהוא יודע לתת.לפחות לטעמי האישי השקעה של אלפי שקלים בשביל להגיע לתוצאה טובה יותר מסט קומפוננט לא מדברת אליי.ולפעמים התוצאות מאכזבות ופה אתה בבעיה-בגלל זה החלטתי ללכת על סט עממי יותר כמו הדוטק,גם לא דורש מגבר מפלצתי במיוחד.(שוב כל אחד והשיקול שלו).

אם הייתי רוצה לשלם כמו שאמרתי סביב 2000 שקל לסט,הייתי בוחן אופציות אחרות על פני מורל למרות שהתאהבתי בדוטק של מורל.דרך אגב ישראל,כפי שאתה רואה החלטתי שבגלל שדוטק נשמעים לי טוב והם נוחים לכיסי אני לוקח אותם בסוף,אבל בכל זאת מודה לך מאוד מאוד על המידע שנתתה לי!:wink:

פורסם

שי, שאלתי על הגודל את פותח הת'רד .

לגבי מה שאתה אומר על ההבדלים בין הדוטק להייבריד, זה לא פעם ראשונה שאני שומע את זה ואתה לא הראשון שאולי חושב כך, אך השאלה באמת באילו תנאים שמעת אותם. הגברה/בידוד/התקנה.

א. יש כן הבדלים והם שווים את תוספת המחיר, שוב, בהנחה ואתה לא זורק אותם בדלתות ומגביר אותם על משהו מצ'וקמק.

ב. זה רק מראה שהדוטק באמת אחלה סט. זה נכון מאד.

פורסם

אני שמח שתרמתי לך מידע.

גם אני ב- 2000 ש"ח הייתי קונה סט אחר לפני שהייתי קונה את ההייבריד, אבל זה כבר עניין של טעם.

ה- 4" הוא מיד מעולה לסט 3 חלקים, יצא לי לשמוע אותו ככה כבר ואני ממש רוצה לנסות אותו כחלק מסט שלם של מורל עם מידבאסים של אילייט לימיטד למשל, או מידבאס גדול יותר של מורל

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...