Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הסיפור הוא כזה:

היֹה היה כחודשיים לפני מלחמת לבנון ה2, הלכתי לראיון עבודה והתקבלתי, אחרי תקופה ארוכה של מובטלות.

העסק הוא די יחודי (מערכות אינטראקטיביות) והעבודה מאד מאתגרת ושונה, והתמקמתי לעצמי בחברה.

אבל בתקופה האחרונה, גם בגלל שנכנסנו להרבה תחומים אחרים בעסק, אני מרגיש כאילו אני נותרתי מאחור בעוד החברה שועטת קדימה די בלעדיי.

יש לי המון סנטימנטים למעסיק שלי ולמקום עבודה וקשה לי מאד לעשות את זה. אבל אני מאד רוצה לעזוב כדי להתחיל לבנות את עצמי, בין אם בלימודים בין אם בעבודה אחרת ובין אם בלעזוב את הארץ לתקופה.

מה הייתם עושים ואיך הייתם מתמודדים עם סיטואציה לא קלה שכזו?

הייתם עוזבים או נשארים?

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

סה"כ מקום עבודה, אתה לא עוזב משפחה או אישה.

אל תתעצב אבל גם בלעדיך המקום ימשיך לעבוד ולהתקדם.

אנשים עוזבים מקומות עבודה במשרות בכירות כדי להתקדם גם אחרי 10 ו 15 שנה.

אתה מרגיש שמציתה תגיש מכתב התפטרות, תודה למעסיק, אם מקובל תעשה מסיבת פרדה קטנה ולהתראות.

לימודים טיול או סתם חופש HERE I COME

בהצלחה!!!

פורסם

לא הייתי עוזב בלי שיש לי משהו אחר.

אני עזבתי מקום עבודה לאחר 4 שנים , כשאני ממוקם שם בתפקיד בכיר עמדת מפתח וזוכה ללא מעט הטבות כולל קירבה מטורפת לבית.

לקח לי בערך שנה לאזור את האומץ לעשות את זה וברגע שהחלטתי ,עשיתי זאת בצורה יפה, הוגנת ולא השארתי אדמה חרוכה אחריי.

(למה עזבתי ? פשוט נמאס לי. חיפשתי משהו חדש ושונה.)

חשוב לסיים יפה בלי HARD FEELINGS כי הביצה העיסקית בארץ מאוד קטנה ואתה תפגוש את רוב האנשים שוב בגלגולים אחרים במהלך הקריירה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי המון סנטימנטים למעסיק שלי ולמקום עבודה על אף כל הסנטימנטים, הפרמטר החשוב ביותר במשוואה הוא אתה- אם אתה מרגיש מיצוי או רצון למשהו חדש, ואחרי 4 שנים זה מקובל ונורמלי, לך על זה ותעזוב

לא הייתי עוזב בלי שיש לי משהו אחר

עד שלא תחזיק בידך את המשרה החדשה, את כרטיס הטיסה או את הקבלה ללימודים- אל תעזוב

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...