Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התחדשתי ב Audison Srx4 שרכשתי אותו מהפורום מ eladbe שאני רוצה גם לפרגן לו בהזדמנות זו, הוא היה ממש נחמד !!!

תמיד כיף לגלות אנשים נחמדים שעומדים מאחורי המודעות באינטרנט :)

בכל אופן אני ממש אשמח לקבל את עזרתכם בסט שיתאים להספקים שה Audioson Srx4 מוציא

הייתי בכיוון של Hybrid Ovation 5 מכיוון שיש עליהם מבצע כרגע אצל היבואן במחיר של 1000 שקל לסט (מבירור שנעשה מדובר על ה Hybrid טיפה שונה ממה שמגיע אלינו לארץ, נאמר לי מהסוכן של ניפון שיש שוני בקרוסים

בכל אופן אני קצת חושש לגברי ההגברה לכן רציתי קצת עיצות, רעיונות וחוות דעת לפני שאני ישר הולך לקנות

אני ממש אשמח ואודה לעוזרים !

שי

פורסם

הייבריד שמגיע לארץ? מורל מיוצרים אצלנו בארץ הקודש! שלא יעבדו עלייך ויספרו לך סיפורים,המחיר הזה חשוד מאוד מאוד ויש מצב לזיוף או פגם בסט,זה סט של 2000 שקל בערך,ולא כדאי לשלב אותו עם ההאודיסון בגלל שהוא דורש הגברה "בריאה" וחזקה יותר,ולדעתי ההאודיסון שהוא איכותי לא יספק לו את הסחורה ויוציא ממנו מה שהוא באמת יכול.הסט גם מומלץ לעבודה עם איטום,זה תלוי ברמת האקוסטיקה ברכב,אבל ברמות האלו נהוג להוסיף לפחות איטום בסיסי.

פורסם
הייבריד שמגיע לארץ? מורל מיוצרים אצלנו בארץ הקודש! שלא יעבדו עלייך ויספרו לך סיפורים,המחיר הזה חשוד מאוד מאוד ויש מצב לזיוף או פגם בסט,זה סט של 2000 שקל בערך,ולא כדאי לשלב אותו עם ההאודיסון בגלל שהוא דורש הגברה "בריאה" וחזקה יותר,ולדעתי ההאודיסון שהוא איכותי לא יספק לו את הסחורה ויוציא ממנו מה שהוא באמת יכול.הסט גם מומלץ לעבודה עם איטום,זה תלוי ברמת האקוסטיקה ברכב,אבל ברמות האלו נהוג להוסיף לפחות איטום בסיסי.

ספר לי וקשה איפה ראית בארץ זיוף של מערכות לרכב?

זאת תגובה שנתקלים בה הרבה בזמן האחרון.

ולדעתי זה סתמי לגמרי.

פורסם

רק אני חושב שקודם בוחרים רמקולים ורק אז מתאימים להם מגבר?

לא נורא.

לדעתי יהיה מגבר מצויין להייבריד בהגברה אקטיבית.

אלא אם אתה מתכנן לחבר אליו סט קומפ' וסאב בגישור, ואז אתה צריך או סט סופר נציל, או סט שעובד ב 2 אוהם.

בהצלחה.

מתחדשת*

פורסם

אני אגיד לך איך זה היה...

התקשרתי לאוטו'ס בחיפה והוא יצר קשר עם הסוכן של ניפון, הוא הסביר לו שהיה להם מלאי גדול של HYBRID מסדרה קודמת שהוא מיוצא לארה"ב...נכון שהרמקול מיוצר פה, את זה אני יודע.

מה שכן שמעתי את הסוכן של ניפון מסביר לו מה הסיבה שהם הורידו את המחיר וזה כדי להיפטר ממלאי גדול מאוד שהיה להם פה

קשה לי להסביר לך בדיוק על השוני בסט הזה אבל הוא דיבר על זה שהקרוסים טיפה שונים

פורסם

אין בעיה,לכל סט יש דגם חדש וישן יותר,אבל אל תאמין לכל מה שאומרים לך,הריי המוכר והסוכן מתואמים טוב מאוד ויודעים ממה כדאי להיפטר וממה לא.ותשמע,מחיר של 1000 שקל להייבריד זאת בדיחה מהלכת,אם אין לך שום חשש תקפוץ ותחטוף,אבל קח בחשבון שלפעמים הזול הוא היקר ולא כדאי בכלל להגיע למצב כזה!

גם כשאני הגעתי למוכרים הוא אמר לי "הינה בוא תיראה אני יתקשר לסוכן של חברה X והוא יגיד לך בעצמו מה שאני מנסה להסביר לך" ואחרי שתישמע אתה תאמין לו?ברור שלא!במחירים כאלו תמיד בריא לחשוד,והוא מתקשר לאותו סוכן (אם הוא בכלל סוכן) כמה עשרות פעמים ביום כדי לדחוף לאנשים את אותם סטים שהם מנסים להיפטר מהם,תאמין או לא זאת אולי הצגה,ואולי אני טועה,אבל פשוט תיהיה חשדן,זה לא יכול להזיק.

פורסם

קשה לי להאמין שזה סט של 1000 שקל

הייבריד נמכר בשוק פה בסביבות ה 1800-2500

קשה לי להאמין שאין פה קאטץ'.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

חברים, אוטוס סאונד זו חנות ותיקה ורצינית עם ציוד ומתקינים רציניים.

קשה לי מאוד להאמין ששרון בעל הבית "יתלכלך" בגלל ניסיון לעשות קומבינה עם סטים מזויפים.

לא מתאים שעל סמך תחושות בטן אתם קובעים אם יש פה קאץ' או אין פה קאץ'.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

לא קבענו שום דבר,זאת רק הרגשה,אין קביעה חד משמעית,אם אנחנו טועים אז שיקח הייביד ב1000 שקל,אני מצאתי הייבריד ב850 ניראה לך שלקחתי? חיפשתי את הדרך הכי מהירה לברוח מהחנות הזאת.

פורסם

חבל שלא לקחתי? טלפון אחד וזה אצלי מחר על הבוקר,אבל מה הטעם לקנות סט שלך תידע מאיפה הגיע,זה מישהו שאני לא סומך עליו בגרוש ואני לא יזרוק כסף על זבל עם ציפוי של זהב.

פורסם

שרון הוא בן אדם מכובד מאוד.

לי אישית משהו נשמע קיטצ'י סורי אם זה לא מתאים לך.

לא חייב להקשיב לי,הייבריד ב 1000 שקל נשמע לי כמו טויוטה קורולה 2010 ב 80 אלף שקל

משהוא לא היה נשמע לך לא בסדר פה?

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

לכל הספקנים למיניהם בן דודי עובד במורל ואכן היה להם מלאי שנתקעו איתו כי כל הרכבים מגיעים היום 6 וחצי לרמקולים , הקרוס שלהם שונה קצת זה נכון אבל הכל מיוצר בארץ , ולפי מה שהבנתי נגמר המבצע שלהם ככה שגם מי שרוצה כבר אין יותר להשיג , והמחיר שוב יהיה 2000 פלוס אז מי שהספיק הרוויח ומי שלא הפסיד ולפי דעתי אוטוס סאונד חנות מאוד אמינה ככה שהוא לא ילכלך את השם שלו בחיים הוא שנים בתחום ואחלה גבר , אז מי שקנה הרויח ומי שלא לא , אני מכיר חנות אחת שיש להם את האמת עוד שתיים כי הוא קנה כמהש התחיל המבצע זה מה שהמוכר הסביר לי אבל את האמת שני חברים שלי רוצים להזמין אז יש לי בעיה לספק מידע על החנות ממש מצטער לגבי זה , אבל תנסו יש חנויות שהתחיל המבצע קנו כמה אז אולי יש לעוד חנויות

פורסם

חברים זה לא סט הייבריד שאתם מכירים,

זה לא אותו הקרוס ולא אותו הטיווטר.

זהו סט שמיועד לשוק האמריקאי, ולכן רק הוופר הוא של הייבריד.

קחו זאת בחשבון.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...