Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלון,

הכיוון שלך לא נכון...לא לגבי מה שיעצור אותנו ולא לגבי עניין ה"כפויי טובה"

400 נהגים כל אחד שם 100 שקל בשביל להקים התאחדות? זה מה שעוצר אותנו?

ובאותה נימה - מי זה שיקבע כמה ישלם נהג ב STI שלה נציג בוועדה לעומת נהג שירצה להכנס בשבוע הבא והוא מגיע ממועדון אלפא רומיאו?

נהגי עמותה מסויימת התבקשו לשלם כ4000 שקל דמי כניסה ל"התאחדות" הזו שאתה מתאר...ולכן הקימו קול צעקה...

אני מסכים שהמקום הוא לא קיבוץ אבל דמוקרטיה ושיוויון חייבים להיות וגם בפיקוח אחרת יש לזה טעם אחר...במיוחד בהקמה של הכל..

אז מסתבר שאין מי שמוכן לשים אפילו 100 ש"ח. עד עכשיו IRDA (נהגי הראלי) שמו בחודשים האחרונים מעל ל 10,000 ש"ח מכיסם הפרטי (רובם נתרמו ע"י אחד הנהגים המובילים בארץ - דווקא מ"דור אשקלון" אם מישהו רוצה להשמיץ).

לעמותות הספורט העממי וכן לראלי קרוס - קשה כרגע לגייס כסף - וא ני מקווה שזה ישתנה בימים הקרובים.

לגבי השטויות הממשיכות להכתב פה ע"י נדב אני אדגיש שוב:

1. IRDA לא ויתרה על תחום הראלי - יש מסמך המוכיח בדיוק ההיפך - גבי סרוגו חתום עליו וההחלטה בו היא ללכת להתאחדות משותפת תחת גג IRDA. גם הויתור להפקיד את התחום בידיהם של מיעוט נהגים שפרשו ואינם המייצגים את מירב העוסקים בענף, היה פסול מיסודו ונעשה בעקבות לחץ הרשות להגיע להבנות. ויתרנו ל - 3 נהגים על הובלת התחום בתוך ההתאחדות המשותפת ומי שמוביל אותם, ברוב חוכמתו, לא הסתפק בזה - ולכן הפיצוץ - כל מי שטוען אחרת מסלף את העובדות.

2. נדב מוזמן לממן מכיסו את תרגום התקנות. הרשות הקצתה לזה עשרות אלפי שקלים ועדיין לא העבירה שקל - צריך באמת לשאול את הרשות למה. כשיגיע הכסף - יתורגמו התקנונים. כפי שידוע גם לנדב הם קיימים כבר ממזמן בידי ההתאחדות.

דיון עקר - כבר אמרתי.

אלון

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ובאותה נימה - מי זה שיקבע כמה ישלם נהג ב STI שלה נציג בוועדה לעומת נהג שירצה להכנס בשבוע הבא והוא מגיע ממועדון אלפא רומיאו?

אתה באמת חושב שיהיה הבדל בסכום הכסף שנהג מעמותה זו או אחרת יצטרך לשלם ע"מ לתחרות ?

אם תשובתך היא כן - כנראה אתה מושפע מוועד המועדון שלך !

נהגי עמותה מסויימת התבקשו לשלם כ4000 שקל דמי כניסה ל"התאחדות" הזו שאתה מתאר...ולכן הקימו קול צעקה...

ממי ביקשו 4000 ? שיקום ויגיד אני !

אנחנו אמרנו סדרי גודל של 2500 ש"ח כי זהו בדיוק הסכום שעמותת STI ו- PSI צריכות להעביר בשלב הראשון להתאחדות IRDA על מנת שנוכל לקדם את העלילה.

שוב אני מזהיר - אל תיזונו משמועות של אנשים שכל מה שהם מחפשים הינו רוע!

אני מסכים שהמקום הוא לא קיבוץ אבל דמוקרטיה ושיוויון חייבים להיות וגם בפיקוח אחרת יש לזה טעם אחר...במיוחד בהקמה של הכל..

יש דמוקרטיה ויש שיוויון אבל חלק מהאנשים בוחרים לא לראות זאת

רוי - תשובותיי באדום.

פורסם

אלון,

אם התקנונים המתורגמים קיימים בידי ההתאחדות, אז למה צריך כסף בשביל לתרגם אותם???

למה הם לא פורסמו אחרי קבלת ההכרה כהתאחדות כפי שמתבקש?

איך החלטת שזה ידוע לי?

נדב

נ.ב. מה יותר גרוע? להיות שקרן או כזה שכותב שטויות? (מי שמדבר על דמגוגיה )

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
אלון,

אם התקנונים המתורגמים קיימים בידי ההתאחדות, אז למה צריך כסף בשביל לתרגם אותם???

למה הם לא פורסמו אחרי קבלת ההכרה כהתאחדות כפי שמתבקש?

איך החלטת שזה ידוע לי?

נדב

נ.ב. מה יותר גרוע? להיות שקרן או כזה שכותב שטויות? (מי שמדבר על דמגוגיה )

אני כתבתי שהתרגומים קיימים????? כתבתי "כשיגיע הכסף יתורגמו התקנונים".

כתבתי שהתקנונים קיימים - בשפת המקור! חלקם הוגשו - כידוע לך לרשות בתהליך קבלת האישור להכרה כהתאחדות.

הריי לפי מה שנחשפתי אליו עד כה, כל מסמך שהרשות קיבלה מ IRDA מועבר אחריי יומיים לגבי סרוגו, לא?

מה עשתה עד כה עמותת הראלי בנדון? שים לב שאני עונה עניינית לשאלותיך - אבל לקבל תשובה כמה נהגים פעילים יש ב"עמותה" שלכם - לא קיבלנו? מתי היו בחירות? מי הצביע? יש פרוטוקולים? למה לא כל ספורטאי יכול להצטרף ולהצביע?

חבל שנטחן מחדש את הכל.

אתם מיעוט של ספורטאים שתוקע את כולם. מבזבז לכולנו אנרגיות על השרדות במקום על התקדמות. אלו העובדות. חוץ משלושה צוותים (בהנחה שגבי יחזור להיות פעיל) - כל שאר הנהגים שלכם (שחלקם חברים בכלל גם ב IRDA) - מופיעים לאירועים גם ב IRDA. לא מבינים בכלל על מה המלחמה ותומכים ככל הנראה בהתאחדות אחת.

אבל בלי לחץ, נדב - עוד קצת התשה שאתה וגבי מכווננים אליי, עוד קצת רפש אישי שתזרקו בי - וגם אני ארים ידיים. אם לא נצליח להרים את הסיפור הזה של ההתאחדות בגלל "המקלות בגלגלים" שאתם כל כך טובים בלתקוע לנו (בסיוע הרשות - לא ברור למה?) - בסוף עוד, בטעות - שלושתכם תצטרכו להרים את זה בעצמכם. נראה אז מה יקרה.

אלון

נ.ב.

עכשיו תגיד לי שלא כתבת שטויות. שאתה לא מסלף את דבריי. שאתה לא מציג פה מצגי שווא. עניתי כבר לשאלתך - לכתוב שטויות - יותר גרוע מלשקר. השקר סופו לצוף ולהתגלות - דיי מהר, דרך אגב. בשטויות - מישהו בטעות עוד עלול להאמין.

אלון

פורסם

במקום לריב על שטיות,להיכנס אחד בשני ,לרשום מליון הודעות,ולהיתווכח עד שנה הבאה...

יש את השורה התחתונה והיא שאסור לקיים ספורט מוטורי מכל סוג שהוא בארץ ישראל!!!

לא ראלי,לא ספרינט,לא גמאקנה,לא ראלי קרוס, ובטח לא מרוצי מסלול ....

יש לנו רק דבר אחד לעשות, להגיש בג"ץ!!!

בשביל זה יש:

1.לאחד כוחות

2.לאסוף כסף מכל אחד שקורא לעצמו חובב רכב

3.ולמנות עו"ד תותח

מספיק שכל מועדון רכב יאסוף כסף מחבריו, אפילו 100 - 200 ש"ח זה יספיק

נ.ב.

את מלחמות על האגו אפשר להשאיר לפעם אחרת

קובי כהן

פורסם

קובי, אני מסכים לחלוטין.

בא נראה מי מוכן לשים כסף - יום רביעי הבא - 10.02.2010 בחירות לעמותה ואסיפה כללית. נראה מי מוכן לפתוח את ארנקו.

במידה ויש הירתמות, אני מתחייב לתרום 1000 ש"ח עד 1000 $ למאבק - לפי היענות החברים האחרים.

הנה - בכתובים - שלא יגידו שלא אמרתי.

אלון

פורסם

איזה רפש זרקתי עליך אלון?

אתה זה שקורא לי בשמות פעם אחר פעם ואומר שאני כותב שטויות.

אם לדברי דני לוי, "הכסף שהובטח מהרשות זו רעה חולה" אז למה מחכים לו (לכסף)?

לפי שהבנו מדני לוי, התקנונים מוכנים והם ימסרו לאחר שיגיע הכסף.

הטענות שלך לגבי הפעילות ואי הפעילות של גבי סרוגו ואחרים בעמותה שלנו לא נכונות והערתי לך על זה בעבר.

לא יעזור כמה פעמים תאמר שגבי לא התחרה מעל שנה זה לא נכון, הוא התחרה בראלי האחרון שהיה וזה היה לפני פחות משנה!

כנ"ל לגבי נהגים אחרים.

מה קרה? יצאת לשני אימונים שהיו לא תחרותיים כלל וכלל אחרי שלש שנים ויותר של חוסר פעילות ופתאום נהיית נהג ראלי ולא ספרינט?

אני חייב להגיב על זה למרות שלא רציתי אבל אתה מזכיר את היותך "נהג ראלי יותר מכל אחד אחר בעמותה שלנו" כל הזמן.

*עד כמה שידוע לי לא נהגת בראלי מעולם אלא בספרינטים.

*כשבנית את הרכב האחרון שלך וגבי טען בפניך שאתה בונה אותו לא נכון אמרת שאתה מתכוון לנהוג איתו רק בספרינטים.

*סה"כ האירועים שהשתתפת בשלש וחצי השנים האחרונות מסתכם בשני אימונים שאתה בחרת את המסלול שלהם, לא היה סדר הזנקה ולא שום גורם אחר שהופך את זה אפילו לספרינט. לא אורך מסלול, לא יציאה מסודרת לנוטס ולא שום דבר הופך את האימונים האלו לראלי!

* מאז ומתמיד טענת שאתה נהג ספרינטים וזה מה שאתה מתכנן לעשות, מדי פעם אמרת שהייתה מעדיף ראלי אם התנאים היו מאפשרים זאת אבל הם לא וזוהי המציאות.

אז יצאת פעמיים לאימון מאורגן... נכון, אני עזרתי לך לארגן את שניהם, מה זה קשור לראלי?

אני חוזר ואומר, אם כל אחד יתמקד בתחומו במקום לריב אז אולי נגיע למקום כלשהו.

קובי, אני לפי מה שאני רואה יש תחושה באוויר כאילו אוטוטו מתחילים המרוצים החוקיים, ולכן כנראה כל המריבות. בהתחשב בזה אני לא בטוח שעכשיו הזמן לעוד בג"צ יתכן וכדאי לחכות עוד תקופה קצרה ולראות.

נדב

נ.ב. אני מתחמק מתשובות? הסיבה היחידה שבגינה נכנסתי לשרשור הזה היה הטענה כי באירדה לכולם יש יצוג שוויוני, אני טענתי אחרת ועוד לא קיבלתי תשובה על זה. בנתיים הצלחתם לגרור אותי לנושאים אחרים.

פורסם

אז זה כל הקטע?

כל הפיצולים האלו לראלי קרוס וראלי כוס אמק מונעים את כל הקטע של הספורט המוטורי?

כמה שטויות בת'רד אחד.

מה אתם לא מבינים, אני רוצה לעלות עם מכונית ראלי על מסלול באופן חוקי, ואתם בעצמכם מונעים את זה עם הוויכוחים האלו בינכם, מכילים את הבמריבות של אנשים בודדים על כל התחום.

אם אני אצטרך לחכות עד שתפסיקו לריב יעבור עוד הרבה זמן הא?

פורסם
אז זה כל הקטע?

כל הפיצולים האלו לראלי קרוס וראלי כוס אמק מונעים את כל הקטע של הספורט המוטורי?

כמה שטויות בת'רד אחד.

מה אתם לא מבינים, אני רוצה לעלות עם מכונית ראלי על מסלול באופן חוקי, ואתם בעצמכם מונעים את זה עם הוויכוחים האלו בינכם, מכילים את הבמריבות של אנשים בודדים על כל התחום.

אם אני אצטרך לחכות עד שתפסיקו לריב יעבור עוד הרבה זמן הא?

צודק. המריבות מעכבות את העשייה. אבל אין ספורט בגלל שהרשות לא סיימה את תפקידה - לא בגלל IRDA או כל עמותה אחרת.

אלון

פורסם

אלון תיזהר ממני :evil: עד ששיכנעת אותי להתעלם מכל המלעיזים והמכפישים את מראה סימני שבירה???????

נדב לשאלתך, כשתהיו עיניניים וכשתראו את טובת הספורט המוטורי לנגד עינכם , מבטיח לך , כחבר בוועד ירדא, שכולם יהיו שיויוניים בהתאחדות כולל העמותה שלכם. אתה יודע שאין לי שום דבר נגדך אלא להיפך מעריך אותך מאוד אבל הדרך שלכם אגואיסטית ונוגדת כל מנהל תקין.

למען הסר ספק על כוונות הוועד, וועד ירדא הנוכחי פועל נמרצות למנות יו"ר שאינו מתחום הספורט המוטורי ואינו מקורב לאף אחד אחר מהמכהנים בעבר ובהווה וזאת במטרה לקדם את החוק ואת הספורט לסוגיו .

לכל המתלוננים על ירדא ועל דני לוי, על sti ועל psi, אלו החברה שדאגו ודואגים שבקרוב תהפכו מעבריינים לספורטאים.

גילוי נאות, אין לי שום כוונה לעזוב את העסק שלי ולעסוק בספורט מוטורי פרט לנהיגה,

כנ"ל אלון חליווה.

כנ"ל ניר בן ארי.

כנ"ל רמי שוחטוביץ.

וכנ"ל שאר חברי ירדא המכהנים.

שחף

E.s.o הנדסת חשמל.

יעוץ, תכנון והקמת מערכות חשמל, תאורה ואוטומציה

פורסם

כן הבנתי שהתקינה בעיכוב

יש בעיה בגלל שתקינה מראש על נושא לא ידוע בארץ קשה לכתוב בלי עשייה.

כרגע לדעתי לפחות צריך להיות ארגון יציג אחד מול החוק (יציג זה עניין חשוב וראו לדוגמא ועדי עובדים במקומות עבודה כמו בנמל וכו')

קודם מתחילים מארגון כללי לכולם ולא פרטני ברמת הרכב והמגבלה או סוג התחרות. כי כרגע אין מספיק רוב אמיתי כדי ליצור נישות.

ומה לעשות שמול המדינה לא באים כארגון יציג של התחום ארגון של 2-20 אנשים.

כרגע נניח יש את ארגון XXX, שבו כל אדם שרוצה להתחרות בספורט מוטורי (בכל צורה ממכונאי עד ספונסר דרך נהגים ונווטים וכו') צריכים להיות חברים כארגון שמייצג את כולם.

אחר כך ארגון נהגים/נווטים

אחר כך צריך כל נהג/נווט צריך לבחור את ההתאחדות בתחום הספורט שלו

אחר כך קטגוריה ספורטיבית

אחר כך צבע חולצה וכו'

כרגע בשלב המוקדם הזה אתם מערבבים יותר מדי. צריך פשוט צריך להיות הארגון היציג הגדול ביותר כדי לפעול.

אם שיטת יחסי הכוחות וראשי הייצוג במועצה בארגון לא טובה, לפי התקנון צריכה להיות דרך לעשות שינויים ברוב מסויים, העיקר להתקדם.

אבל הוויכוחים האלו הם לא דבר חדש והם לא עוזרים לכתוב תקינה.

כי מה גם שאני בטוח שחלק מהתקינה צריכה להכתב ON THE RUN אז זה בכלל מעביר את הקיפאון הזה לנושא הזה.

ולמען הסר ספק, לא אכפת לי מה שם האיגוד או מי חבריו. העיקר שהמטרה שלו היא עיסוק חוקי בתחום וקידום הנושא מול רשויות שלטון והוא בעל רוב שמייצג את הנושא

פורסם

עפר,

קודם כל אני מבקש להדגיש שההערכה היא הדדית!

אני לא מבין מה הקשר להצטרפות שלנו לאירדה והשיוויוניות שהענפים האחרים לא מקבלים. איזו מין עמותה/התאחדות זו בצורה שמתנהלת היום? לדעתי זה הדבר הראשון שאתם צריכים לתקן! אירדה מאז ומתמיד התאפיינה בדברים כאלו והיא עדיין לא השתחררה מכך, זה התחיל ב"ישיבות סגורות" המשיך ב"מסמכים סודיים", "אסור לצעירים להיבחר לוועד" "מותר לצעירים להיכנס תחת הגבלות", החרמות, הכפשות, מריבות ועוד. הדרך שבחרתם - לא להקים עמותה נוספת ולהפוך את אירדה להתאחדות עם נציג אחד מכל ענף שתחתיה אלא להשאיר את שליטת המקימים באירדה ולכן בהתאחדות שקמה היא לא דרך נכונה או הוגנת.

אני לא רואה עצמי כאגואיסט, יתכן שאני טועה בדרכי, אבל אני, וגם חברי, עושים מה שאנחנו חושבים לנכון ולא מתוך רגשי נקמה/קיפוח/אינטרסים מסויימים, בכל מקרה ימים יגידו.

נדב

פורסם
קובי, אני מסכים לחלוטין.

בא נראה מי מוכן לשים כסף - יום רביעי הבא - 10.02.2010 בחירות לעמותה ואסיפה כללית. נראה מי מוכן לפתוח את ארנקו.

במידה ויש הירתמות, אני מתחייב לתרום 1000 ש"ח עד 1000 $ למאבק - לפי היענות החברים האחרים.

הנה - בכתובים - שלא יגידו שלא אמרתי.

אלון

אלון,אני יודע שאתה קליל ותמיד רוצה לתרום למען הספורט המוטורי,אבל לא כולם קלילים כאלו...והתראה של כמה ימים לא מספיקה.

יש לי רעיון אחר...

בואו נחליט שכאן בפורום הזה המקום לתרום כסף לבג"ץ , נחליט על סכום מינמום.

וכמובן שמהמינימום הזה יוכל רק לעלות בהתאם ליכולת של כל אחד או לחילופין של חברה\עסק\מועדון שמעוניין להרתם לנושא.

כל אחד שמעוניין לתרום או כמועדון ע"י נציג מוכר, יתחייב כאן בפורום עם כל פרטיו.

נקבע מקום כינוס לצורך איסוף הכסף בעוד כחודש מהיום.

מאוחר יותר נחליט על גיזבר עו"ד שיהיה אחראי על הכסף והתהליך.

מה דעתכם?

קובי

• תוכן חדש...