Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי hgt שכרגע נוסעת על בולמים קפיצים של v maxxx הסט מעולה אבל טיפה קשיח בשבילי .

השאלה שלי היא האם זה שאני יחליף לקפיצים יותר רציניים סטייל אייבך רכים, יגרום נזק כלשהו לבולם. או שזה בסדר והנסיעה שלי תהיה רכה יותר וטובה יותר.

תודה רבה על העזרה שחף

פורסם

בהנחה ותחושת אי הנוחות שלך אכן נגרמת ע"י הקפיצים,

לא יגרם שום נזק לבולם. אם כבר, אז להיפך. קפיצים טובים יותר ישדרגו במשהו את הסט כולו.

סט בולמים וקפיצים זול + סט קפיצי פרימיום + פעמיים פירוק, התקנה וכיוון פרונט = קיט בולמים קפיצים פרימיום.

אם זה ממש מפריע לך וזה באמת רק הקפיצים ואתה יכול להרשות לעצמך, תחליף בשקט את הקפיצים, לפחות.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

החלפת לבולמים קשיחים, לא טוב לך, אתה רוצה להחליף לקפיצים רכים? משהוא מוזר בפיסיקה פה.

בלי ברור טוב מראש יש סיכוי שתגמור עם תוצאה פחות טובה ממה שיש לך היום.

תברר טוב טוב לאן אתה רוצה להגיע ולך לשם בלי זיגזגים. או שאתה סט בולמים קפיצים אחר לגמרי, או שאתה רוצה סט רך ולא משופר, או שאתה באמת רוצה להחליף רק קפיצים, נראה לי שדי קשה לאבחן ככה אם הבעיה שלך היא אכן הקפיצים.

פורסם

הבעיה שלי שהרכב קשיח מידי,כרגע אני לא יכול להיכנס להוצאה של בולמים קפיצים יותר רציניים אז אני שואל אם כרגע אני יחליף קפיצים לקפיצים אחרים התוצאה תהיה טובה .

• תוכן חדש...