Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה יומית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש יאן :), אני רואה לאט ובזהירות אתה בונה את המערכת בצורה הטובה ביותר, יש לי הפתעה בשבילך לפעם הבאה שניפגש.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

רק כדי לדעת - לטוויטר הזה גם יש ממברנה שעשוייה מסיבי זכוכית או שהמטריקס היא סדרה עם טוויטר ומיד משי?

יווו - כל כך אהבתי את זה שמישהו קנה כזה ציוד ששכחתי לגמרי לאמר לך תתחדש ושתהנה.

באמת ומכל הלב - כיף לראות דברים כאלה - עוד יותר יהיה כיף לשמוע אותם (מכוונים היטב).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יש לבראקס יבואן בארץ?

רדיו מילאנו הם היבואנים של HELIX וBRAX,אבל BRAX זה רק בהזמנה

אני חושב שהוא התכוון למגבר בראקס גארפיק שעולה 2800 אירו.

מגבר של גראפיק 2300,והתכוונתי לתמונה שהביא צביקה,של מגבר מטריקס 4,שמחירו 2800 יורו

תתחדש יאן :), אני רואה לאט ובזהירות אתה בונה את המערכת בצורה הטובה ביותר, יש לי הפתעה בשבילך לפעם הבאה שניפגש.

אלעד,לפי דעתי,זה יותר מדי לאט,ועד שאני אקבל הכל,עד שאני אמצא הגברה טובה,רק אחרי זה יתחיל שלב הקשה באמת-התקנה וכיוונים!

אז תודה רבה,חברי!

אני רק בתחילת הדרך,ועד שאני אסיים,יקח עוד איזה חודשיים במקרה הטוב

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

הצליל, המראה, המחיר, היוקרה :-D

לא שמוראל פראיירים או משהו כזה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את זה אני לא יכול להסביר לך - אתה תצטרך לשבת ברכב ולשמוע.

תסביר לי אתה איך צליל של L1 שונה מפיקולו?

תסביר לי אתה איך צליל של ויולינו של תסיסס שונה מפיקולו?

אולי CR101 של אומגה אודיו לא שונה מסופרימו\פיקולו - ולדעתי הוא כן שונה קצת... והם מגיעים ממפעל של האח של הבעלים של מוראל... תסביר לי אתה...

אתה פשוט מחפש סיבה לאמר שהרכישה הזו היא לא מוצדקת כי אין הבדל בין פיקולו לבראקס מטריקס - תתבגר...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...