Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה יומית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבראקס יש צליל גרמני טהור,חד,אגרסיבי,אך לא צורם מידי

שמעתי לפני כמה זמן טוויטרים של סופרימו,עם וופרים של MILLE 1600,והטוויטר באמת לא פראייר,אבל בעל צליל של מורל

שז"א רך,מוזיקלי ומאוד ווקאלי

לי זה לא מתאים,כי ברוק כבד הטוויטרים של מורל עושים דייסה בגבוהים במיוחד בסולו של גיטרות חשמליות או צלחות של תופים

לכן הלכתי על בראקס

וגם יוקרה,גם להביא משהו חדש ומיוחד :-D

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

demandred תודה על התשובה זה בעצם מה שחיפשתי

lanosforce תפנה את האגרסיות שלך לכיוון אחר, לא זכור לי שהכינוי שלי זה שק חבטות...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
demandred תודה על התשובה זה בעצם מה שחיפשתי

lanosforce תפנה את האגרסיות שלך לכיוון אחר, לא זכור לי שהכינוי שלי זה שק חבטות...

אני שואל את עצמי אם יש לך אגרסיות כלפי הרכישה של DEMANDRED - כל השאר... אני לא בן אדם אלים :-P

אתה לא יכול להבין איך רמקול נשמע בלי לשמוע אותו, סאונד גרמני קלאסי נכון, הכל טוב ויפה, אתה רוצה לעמוד על הבדלים בין שני רמקולים? תשמע אותם - הכי טוב.

אני לא נוטה להסכים עם הדיעה שסופרימו מורחים בצליל הגבוה - יש לי גם CR101 שזה סופרימו לכל דבר ויש לי גם L1 - בשניהם אני שומע רוק כבד והוא נשמע נהדר.

ההבדל היחיד בין השניים הוא שהL1 בהירים יותר\פתוחים יותר אבל אני יכול לאמר את זה כי שמעתי את שני הרמקולים - אם אתה רוצה להבין את ההסבר שלי באמת - אתה צריך לשמוע את שתי המערכות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי קצת נסיון וידע בתחום בשביל להבין באופן ככלי איך רמקול ישמע ומה לצפות מאותו רכיב

סך הכל לא הבנתי מה ההבדל בניהם מכיוון ששניהם דום טוויטר ומבחינת טכנולוגית הם נראים דומים.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תיכנס למדיסאונד ואתה תמצא שם עשרות טוויטרים שנראים דומים מאוד למבנה של הסופרימו, זה ממש לא אומר שמבחינה הנדסית הם אותו הדבר, רק המבנה דומה ולא יותר.

אתה יכול לקחת טוויטרים גרמניים כמו SEAS למשל שאין להם שום דבר במשותף עם כל רמקול גרמני אחר...

למען האמת - אין להם שום דבר משותף עם אף רמקול אחר שאני מכיר, צליל מאוד ייחודי.

אני מת לשמוע את הטוויטרים של בראקס אבל אני יותר הייתי רוצה לדעת אם הממברנות שלהם עשויות זכוכית או משי - מאוד הייתי רוצה לשמוע את הרמקולים שלהם ששילבו בתוך הממברנות שלהם חלקיקי זכוכית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אתה יכול לקחת טוויטרים גרמניים כמו SEAS למשל שאין להם שום דבר במשותף עם כל רמקול גרמני אחר...

אולי כי הם לא גרמניים? אלא נורווגים? :)

דני.

פורסם
אני שואל את עצמי אם יש לך אגרסיות כלפי הרכישה של DEMANDRED - כל השאר... אני לא בן אדם אלים :-P

אתה לא יכול להבין איך רמקול נשמע בלי לשמוע אותו, סאונד גרמני קלאסי נכון, הכל טוב ויפה, אתה רוצה לעמוד על הבדלים בין שני רמקולים? תשמע אותם - הכי טוב.

אני לא נוטה להסכים עם הדיעה שסופרימו מורחים בצליל הגבוה - יש לי גם CR101 שזה סופרימו לכל דבר ויש לי גם L1 - בשניהם אני שומע רוק כבד והוא נשמע נהדר.

ההבדל היחיד בין השניים הוא שהL1 בהירים יותר\פתוחים יותר אבל אני יכול לאמר את זה כי שמעתי את שני הרמקולים - אם אתה רוצה להבין את ההסבר שלי באמת - אתה צריך לשמוע את שתי המערכות.

כן בטח ,ספר את זה ל-twitty

140_preview.png

פורסם

אופס דני, לא חשבתי על זה... :-D

חשבתי שהם גרמניים - עוד משהו חדש שנלמד היום בבית ספרנו :-D

והטוויטי הפך להיות עכשיו הדסקטופ שלי אבל תיקח משהו בחשבון - בסופו של דבר עד כמה שסילבסטר מנסה לאכול את האפרוח האומלל הזה, סילבסטר תמיד זה שחוטף בסופו של דבר...

Pioneer TS-X150

פורסם
אולי כי הם לא גרמניים? אלא נורווגים? :)

דני.

חוקי הפורום אוסרים עליי להגיב בריבוי האות ח'.

אדי, אכלת יותר מדי אפרוחים?:lol: או שהשיער הבלונדיני של המהנדסת הנורווגית הטעה אותך..

פורסם

תתחדש ניראה מעניין

BMW_525_89 אדי הוא האחרון שיהפוך פה מישהו לשק חבטות :idea:{אז לפני שאתה חובט בו תנסה להבין מה הוא ניסה להסביר}

זה כמו שאני ישאל אותך מה ההבדל בין טויוטה להונדה או ל-BMW לכולם יש 4 גלגלים ומנוע וכולם נוסעים עכשיו תימצא את ההבדלים למה ה-BMW יותר יקרה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
חוקי הפורום אוסרים עליי להגיב בריבוי האות ח'.

אדי, אכלת יותר מדי אפרוחים?:lol: או שהשיער הבלונדיני של המהנדסת הנורווגית הטעה אותך..

מהנדסת נורווגית? איפה? איפה?!?!?

איפה שאני נמצא יש כמה מהנדסות רוסיות... בלונדיניות... :twisted:

ואשתי כמובן עובדת בקצה השני של הרחוב :)

Pioneer TS-X150

פורסם

למה 2800 יורו ?

http://global.ebay.com/Brax_Graphic_Pro_High_End_65_Car_Speaker_Component/150406121355/item

לא כ"כ יקר.. איפה נאדר ? הוא חיפש משהו חדש, לא ?

(במחיר הזה שווה לנסוע ליוון ולהביא אותו במזוודה בלי מכס, מי יעצור אותך כשאתה חוזר מיוון, מי ?)

...CASKA for life

• תוכן חדש...