Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפשת רכב (1300-1500כ"ס) המיועד ברובו לנסיעות עירוניות בתקציב של מינוס פלוס 20,000. מעדיפה ידני לחסכון בדלק... ורכב יפני למניעת תקלות... ועלויות

אך..... נתקלתי היום לאחר חיפושים רבים וייאוש רב... בפונטו דגם elx (הבחור אמר לי 60 עם 80 כוחות סוס)

שנת 2002, אוטומטית (זה כנראה הדגם... תקנו אותי אם אני טועה) :-0.

רציתי לדעת:

1. האם זה באמת הדגם- elx-ש16 שסתומים- 80 כ"ס? (כדי לדעת מחיר...)

2. גיר אוטומטי- האם יש בעיות עם גיר מסויים מהדגם הזה? הבנתי שיש כמה סוגי גיר... אוטומטי רובוטי ועוד סוגים...

אם מישהו יודע מחירי החלפת גיר בדגם... גם אשמח לקבל הערכה... (כבר מפחדת)...

3. הגה חשמלי- האם בדגם הזה יש הגה חשמלי והאם יש בעיות עם הגה מהסוג הזה?

4. תחזוקה -? תצרוכת דלק?

כל ייעוץ נוסף יתקבל בברכה

תודה :-)) רבה

פורסם

רוב השאלות שלך נשאלו כבר כמה וכמה פעמים על גבי הפורום וחיפוש זריז יענה עליהן.

אבל בקצרה,

1. כן, רמת האבזור elx הגיעה עם מנוע 16V ו80 כ"ס.

2. יש גיר אוטומטי רציף וידני. עד כמה שאני זוכר בשנתון 2002 לא היה גיר רובוטי, והוא הוצע רק בדגמים המאוחרים יותר. לא שמעתי על בעיות מיוחדות בגיר, מלבד ההסתגלות שנדרשת לאופי הפעולה השונה שלו.

3. כן, יש הגה חשמלי. לא צריך לדאוג מהנושא הזה יותר מידי, היום יש כבר כמה בעלי מקצוע שיודעים לתקן חלק נכבד מהתקלות בהגה החשמלי מבלי להחליף את כולו וכך לא מכניסים את בעל הרכב להוצאות גדולות. כמובן שחשוב לבדוק את תקינות ההגה לפני הרכישה.

4. עלויות התחזוקה ממוצעות. תצרוכת דלק טובה יחסית.

בסך הכל מדובר במכונית טובה, תמורה מעולה למעט כסף. הבעיה היא למצוא כאלו במצב מכני טוב, לצערי זה הופך לקשה יותר ויותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לאבא שלי יש אוטו שנתיים מעל עם גיר רובוטי.

אני לא יכול להגיד לך מה עם הגיר האוטומטי אבל הגיר הרובוטי הזה סוחב כמו שצריך(האכלתי אותו הרבה חרא).

ולגבי ההגה חשמלי:

ההגה הזה זה סתם גימיק מטומטם שאמור ליהיות נוח בתוך העיר כדי להפעיל את ההגה החשמלי את צריכה ללחוץ על כפתור CITY

אבל אם את לא לוחצת עליו זה הגה רגיל, הבעיות מתחילות בהגה רק לאנשים שנוסעים קבוע על מצב CITY, אבא שלי משתמש במצב CITY רק בחניות שצריך להוזיז את ההגה מהר ולא משתמש בו ביום יום ולא הייתה לנו שום בעיה עם ההגה, שאלתי את המוסכניק לגבי השימוש בו והוא אמר שהוא ממליץ לא להשתמש במצב CITY בכלל שזה סתם גימיק שלא השקיעו עליו יותר מידי מחשבה.

אז אם את באמת מפחדת על ההגה תשאלי את הבעלים הקודם אם הוא היה נוסע עם מצב CITY או לא, אם הוא לא השתמש בזה רוב הסיכויים שלא יהיה לך בעיות איתו.

בהצלחה!

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

טל כהן אתה קצת טועה. מצב CITY רק נותן תגבור חזק יותר להגה (מה שהופך אותו לקל יותר).

ההגה החשמלי נועד להחליף את המערכת ההידראולית שנהוגה עד היום בהגה "כוח".

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
טל כהן אתה קצת טועה. מצב CITY רק נותן תגבור חזק יותר להגה (מה שהופך אותו לקל יותר).

ההגה החשמלי נועד להחליף את המערכת ההידראולית שנהוגה עד היום בהגה "כוח".

כן אבל מה שהמוסכניק אמר לנו שהמצב CITY זה מה שדופק את ההגה .

אני לא יודע בדיוק איך הוא עובד עם CITY או בלי, אני רק יודע שהוא אמר לנו לא להשתמש בזה בכלל.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

• תוכן חדש...