Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בלי שום ספק הייתי הולך על האיביזה. לדעתי כל עוד אתה לא חייב מיניוואן, אין שום סיבה לקנות אחד.

יש דברים בגו, חייב להסכים.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי לכולם.

אז הגיע רגע האמת, היום שולמה כבר מקדמה (על ה-FR אך זה יכול להשתנות) יש לי יום או יומיים להחליט באיזה רכב לבחור, האיביזהFR בגרסת ה-3 דל' , מול הלאון TSI בגרסת ה-1.8TSI עם 160 כ"ס.

נסיעת מבחן בוצעה על שתיהן ללא הפתעות מיוחדות. האיביזה חדה יותר, מהנה יותר, פונה יותר, אך יחד עם זאת פחות מפנקת ופחות פרקטית. הלאון לעומתה, נוחה יותר, מסוגננת יותר, מאובזרת קצת יותר ונעימה יותר לשהייה, אם כי בסעיף ההתנהגות רחוקה מלהיות מושלמת.

יש לציין שאני עושה טרייד-אין עם הגולף TSI שברשותי (שנת 2008, 140 כ"ס) ואת ההפרש שיש לי להוסיף (50K ש"ח) הינו אותו ההפרש גם בלאון וגם ב-FR.

ההתלבטות קשה ואני עדיין לא הכי סגור על עצמי מה לעשות. לגבי סחירות הרכבים - אין לי ממש מושג ויכול מאוד להיות שעל סמך גורם זה, אוכל להחליט, אז למי שיש קצת מושג מה עדיף מבחינת סחירות - זה גם יוכל לעזור לי מאוד.

דבר נוסף - הגולף שברשותי שווה כיום 104K ש"ח. לפי מה שהבנתי, ב-1 לכל חודש מתעדכן המחירון של הרכב. בסיאט הציעו לי לסגור את העסקה עד ה-20 לחודש (לשלם את ההפרש) וכבר לסגור את ההזמנה סופית, אך יחד עם זאת, אם לא מסכימים לתת לי להשאר עם הגולף עד לרגע שהאיביזה/לאון יגיעו.

במילים אחרות, הם אינם אחראים לירידת הערך לכשתהיה ב-1.2.2010.

האם דבר זה נהוג? האם זה הגיוני? בפעם האחרונה שעשיתי טרייד אין בדלק מוטורס, נתנו לי להשאר עם הרכב (ללא ספיגת ירידת הערך במחירון) עד ליום שהרכב החדש הגיע (מצד שני, אינני זוכר אם זה היה סוף חודש או תחילת חודש). בסיאט מסכימים לתת לי להשאר עם הגולף עד שהרכב החדש מגיע אך אני סופג את ירידת הערך העתידית.

אודה למגיבים באיזה רכב לבחור ומה לעשות לגבי הטרייד אין.

ליאור

ליאור, אני אומר תלך עם הלב שלך אם אתה כבר שמת מקדמה על האיביזה זה אומר שרצית אותה מהתחלה והלאון צצה לך פתאום אז אתה מתלבט לפי דעתי כך את האיביזה FR אגב באיזה צבע?.

ותתחדש

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

סלחו לי אך אינני מבין את ההשוואה בין האיביזה FR שהוא רכב ספורט לבין הסיאט ליאון Style המשפחתית החזקה.

אגב, לא הייתי מכניס לשיקול (בין שתי מכוניות אלה) את הפרמטר של סחירות עתידית, שני הרכבים נמצאים בקצוות ולדעתי ריסקים באותה מידה לעומת כל משפחתית 1.6 כך שהוא משתנה זניח במשוואה.

מה שנשאר זה מה אתה רוצה מהרכב...

לא הייתי מגזים עם ההשוואה של הליאון למיני-וואן, אני חושב שרק פה בפורום יכול להיאמר דבר כזה ואנשים יצליחו להבין על מה מדובר. :)

מצד שני מסכים, האיביזה צעירה ורעננה יותר.

פורסם

כפי שזה נראה גם ככה תוך 3 שנים תחזיר אותה ליבואן ותשתדרג לאיביזה 2013 :).

מה פתאום, עד אז תהיה לו משפחה והוא ייקח לאון ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אין לי סיכוי למצוא זמן לטפל במכירה ליד פרטית בזמן כ"כ קצר.

הייתה לך הזדמנות כזו, ופיספסת :wink:.

לא משנה מה תחליט, שיהיה בהצלחה, מכל הלב!

פורסם
פשוט מעניין אותי, כיצד הם מתכוונים למכור אותו ללקוח אחר ב 20 אחוז יותר..

:)

אוטודיל נתנו לו מחיר מחירון מלא!

אולי הורידו אלף\אלפים על פחחות כנהוג בשוק גם במכירה פרטית .

הרווח של אוטודיל זה לא הרכישה ואז המכירה אלא העמלה שהם מקבלים מהיבואן!

אם מישהו אי פעם מסר רכב לאוטודיל ו"חתכו" לו מהמחיר - סביר מאוד להניח שהרכב מאוד לא סחיר או נתונים גרועים ,עובדה שיש המון עסקאות שנחתמות יום יום.

זה גם מאוד משנה מה הרכב שורכשים אצל היבואן - לכל רכב יש עמלה שונה לט.אין..

לצורך העיניין ברכישת טוארג למשל העמלה היא גבוהה בהרבה מאשר בגולף ..

אוטודיל מעונינים לעסוק עסקה מהסיבה הפשוטה שהם מקבלים עמלה מהיבואן.

ט.אין זאת הטבה.

לגבי נושא ה20 לחודש - הט.אין נותן לך אפשרות להישאר עם הרכב עד ל20 לחודש - משמע אם חרגת אחרי ה20 אתה כפוף למחירון של חודש הבא, הסיבה היא שהט.אין משאיר לעצמו את 10 ימים למכור את הרכב לפי אותו מחירון שאתה מכרת לו את הרכב.

אתה לא באמת מצפה להישאר עם הרכב עד לפברואר ולקבל מחירון של ינואר - אין בזה שום היגיון עיסקי.

בכל מקרה ליאור שיהיה בהצלחה.

8)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
הייתה לך הזדמנות כזו, ופיספסת :wink:.

לא משנה מה תחליט, שיהיה בהצלחה, מכל הלב!

צודק. למרות שבדיעבד - זה יצא בסדר. היית מתבאס אם היית קונה גולף עם דפיקה בדלת + כנף דפוקה (נכנסו בי לפני כמה ימים בחניון).

לגבי הצבע - היו במלאי רק שחורה ואדומה. בחרתי באדומה למרות שמלכתחילה - רציתי לבנה.

מקווה שהצבע לא ינקר מדי או משהו כזה, אני למוד ניסיון רע מהמאזדה 3 האדומה שהיתה לי :(

Twincharger Stratified Injection

פורסם
!

אם מישהו אי פעם מסר רכב לאוטודיל ו"חתכו" לו מהמחיר - סביר מאוד להניח שהרכב מאוד לא סחיר או נתונים גרועים ,עובדה שיש המון עסקאות שנחתמות יום יום.

באמת?

לא ידעתי שאיביזה בת 8 חודשים עם 7600 ק"מ, בלי תאונות/שפשופים/מעיכות - היא רכב עם נתון גרוע. לא סחיר - מקובל עלי לגמרי - מסכים.

לגבי נושא ה20 לחודש - הט.אין נותן לך אפשרות להישאר עם הרכב עד ל20 לחודש - משמע אם חרגת אחרי ה20 אתה כפוף למחירון של חודש הבא, הסיבה היא שהט.אין משאיר לעצמו את 10 ימים למכור את הרכב לפי אותו מחירון שאתה מכרת לו את הרכב.

אתה לא באמת מצפה להישאר עם הרכב עד לפברואר ולקבל מחירון של ינואר - אין בזה שום היגיון עיסקי.

עומר, כך הם פעלו איתנו פעמיים - מפתח תמורת מפתח.

בכל מקרה ליאור שיהיה בהצלחה.

8)

תשובות באדום.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל אף אחד לא אמר שלא תקבל מפתח תמורת מפתח.

אמרתי שבמידה והמחירון בחודש פברואר יירד - משמע הלקוח יצטרך להשלים את הירידה.. במילים אחרות - הלקוח יספוג את הירידה!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מה זה נתונים גרועים? לא בכבוד שלהם לשלם מחיר מחירון על גולף SDI במצב ללא דופי, אבל כן בכבוד של היבואן למכור אחת חדשה? הרווח של אוטודיל הוא לא רק העמלה שהם מקבלים מהיבואן, אלא גם מהתחמנות שהם מפעילים על אלה שחתמו על עסקת ט.אין.

אין צורך לנסות להוציא אותם באופן חיובי, בוא נקרא לכלב בשמו.

פורסם

כל טרייד אין מנסה להרוויח פעמים, בקניה במחיר נמוך , ומכירה במחיר הגבוהה ביותר האפשרי .

הם לא צדיקים, להיפך מרבית המגרשים ימכרו גם את האמא שלהם אם העיסקה מספיק טובה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אוראל אף אחד לא אמר שלא תקבל מפתח תמורת מפתח.

אמרתי שבמידה והמחירון בחודש פברואר יירד - משמע הלקוח יצטרך להשלים את הירידה.. במילים אחרות - הלקוח יספוג את הירידה!

אלא אם הם סיכמו על מחיר וזה נכתב בחוזה/הזמנת רכב - ואז זאת בעיה של אוטודיל, לא של ליאור (לצורך העניין).

כך אנחנו עשינו עימם.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני הייתי בידיוק באותה נקודה כמוך לפני 3 שבועות, הייתי גם נעול בהתחלה על הסיאט, ובגלל שלאחי היה לאון בבית חשבתי יותר על הכיוון של האיביזה, לדעתי קפוץ לאלפא, קח סיבוב על המיטו, תראה איזה מנוע גמיש ורכב הרבה יותר מהנה (לדעתי)...

אל תהיה נעול על הסיאט...

ומצטער אם אני מבלבל אותך יותר או קצת לא קשור...

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

Y U V, זה בדיוק מה שאמרתי לליאור - אך הוא אינו נוהג בידני. רוצה אך ורק אוטומטי. עצלן :-D

Renault Catpur 155 2021 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...