Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודה למגיבים באיזה רכב לבחור .

ליאור, אתה מכיר את הרכבים, מבין היטב את ההבדלים, וצריך לעשות את ההחלטה מה מתאים לך. אף אחד כאן לא יוכל להסביר לך מה יותר טוב בשבילך...

ההנחה שרכב נדיר הוא פחות סחיר היא לא נכונה כשמדובר בספורטיביות או רכבי נישה. פיאט קופה, 330Ci, וכל ספורטיבית אחרת שאי פעם מכרנו במשפחה, נמכרה בקלות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרבה מעל המחירון ויותר קשה למצוא אחת שמורה.

בשנים 2001 ו 2002 לא נמכרו הרבה איביזות, עקב ה"שם" הרע שהיה להם בארץ,

לפני שהם התאחדו עם VOLKSWAGEN AUDI.

מהליאון נמכרו עוד פחות.

אין רכבים במחירים האלה שיתנו לך כזאת חווית נהיגה ולכן הביקוש הרב.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

נניח שאתה צודק, אבל איך תסביר את התופעה שעל כל לאון שאתה רואה על הכביש יש בערך איזה 1000 גולפים?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

שאלה, המחירון 104 אלף שח שהם מציעים זה מחירון משוקלל?

מה הנתונים של הרכב אם אפשר לשאול?

וכמה הוא היה שווה ביום הרכישה?

פשוט מעניין אותי, כיצד הם מתכוונים למכור אותו ללקוח אחר ב 20 אחוז יותר..

ובקשר לשאלה שלך, לדעתי לך עם מה שאתה מעדיף אישית,זה כמו שאתה בוחר חולצה או מכנסיים,לבסוף הם צריכים להתאים אך ורק לך.בהצלחה ותתחדש:)

פורסם

ליאור, אני סולד מהאיביזה - חושש מעט מאמינות המנוע לטווח ארוך ולא מסתדר עם העיצוב המזדאי/יונדאי שלה.

לדעתי, הלאון בחירה עדיפה - יש לה שילוב מנוע/תיבה עדיף, היא נעימה יותר לשהייה, היא מרווחת משמעותית, קלה יותר לעיכול מבחינה עיצובית ועם סט קויילאוברים (או בולמים/קפיצים) היא תתנהג לא פחות טוב מהאיביזה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל - תודה על הדאגה, אך אתה יודע שיש לי בדיוק את אותו המנוע בגולף כבר קרוב לשנתיים ומעולם הוא לא עשה לי בעיות.

פורסם

אני אולי אשמע כמו תקליט שבור שחוזר על עצמו, אבל אני מעדיף לעשות עסקים עם בן-לאדן מאשר עם אוטודיל. אם אתה יכול להתאפק להיות בלי רכב מספר ימים - מכור אותה בדרך המסורתית.

פורסם

ליאור, לא בדיוק אותו המנוע - אבל בערך.

אני מעדיף עליו את ה-1.8TSI בכל רגע נתון. יש לו גם פוטנציאל שידרוגים טוב משמעותית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני אולי אשמע כמו תקליט שבור שחוזר על עצמו, אבל אני מעדיף לעשות עסקים עם בן-לאדן מאשר עם אוטודיל. אם אתה יכול להתאפק להיות בלי רכב מספר ימים - מכור אותה בדרך המסורתית.

זה לא עניין של להתאפק או לא. אני עובד יום-יום עד השעה 17:00 לכל הפחות ולומד פעמים בשבוע.

אין לי סיכוי למצוא זמן לטפל במכירה ליד פרטית בזמן כ"כ קצר (נותרו בקושי חודשיים לאחריות).

פורסם
נניח שאתה צודק, אבל איך תסביר את התופעה שעל כל לאון שאתה רואה על הכביש יש בערך איזה 1000 גולפים?

כפי שאמרתי קודם, לסיאט בתחילת שנות ה-2000 היה שם של אוטו "קקה".

לקח זמן עד שהישראלים למדו להכיר את המותג והשינוי שהוא עבר.

למרות שעדיין בעיניי רבים סיאט נחשב לרכב בעייתי,

ע"ע אלפא רומיאו, לנצ'יה ואפילו יונדאי, שרק בשנים האחרונות עשו קפיצת מדרגה עצומה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

פורסם

לא הייתי אומר משמעותי... ליטר או שניים לכאן או לכאן במקרה הכי אופטימי (וזה לאחר בדיקה).

בוא נצא מנקודת הנחה, שלא הצריכת דלק בלאון היא הפקטור פה.

פורסם

כמו שכתבת, הפרקטיות לא חשובה לך, וגם בכוח אין הבדל גדול, אז תלך עם הלב.

לגבי הסחירות, לא נראה לי נכון להגיד שהאביביזה לא תהיה סחירה עוד כמה שנים-יש הרבה ילדים בני 17 שמחפשים אוטו פוזה עם קצת כוח. הימור שלי-אחד מהם יקנה אותה ממך עוד כמה שנים.

פורסם

אף אחד לא טען שהאיביזה לא תהיה סחירה, פשוט לדעתי הליאון תהיה קצת יותר.

אחרי הכל, נהגת על שניהם, תקח את מה שאהבת יותר.

כפי שזה נראה גם ככה תוך 3 שנים תחזיר אותה ליבואן ותשתדרג לאיביזה 2013 :).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...