Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליאור, עשית את הבחירה הנכונה - לדעתי.

תקבל אותה, תבוא לבקר ונלך לצלם ולהתרשם קצת :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה לכולם. לקחתי לאון לבנה.

הדבר היחיד שמרתיע אותי היא ירידת ערך מטורפת בעתיד, זה הכל (דבר שכיום בלתי אפשרי לחזות).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
תודה לכולם. לקחתי לאון לבנה.

הדבר היחיד שמרתיע אותי היא ירידת ערך מטורפת בעתיד, זה הכל (דבר שכיום בלתי אפשרי לחזות).

רכב מדהים הלבן.

אני נוסע באחת כזו צהובה, כי לא היה לבן במלאי.

ליד הבית שלי עומדת אימפרזה טורבו לבנה עם חישוקים שחורים ופס אדום במידה 17.

כאלו בדיוק רציתי לשים בליאון הלבנה שאין לי.

תתחדש.

שלא תטריד אותך הירידת ערך.

ירידת ערך גדולה יש לכל רכב שהוא לא יפנומטי. ככה זה אצל העדר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
תתחדש בחירה טובה יותר לדעתי :wink:

אגב, מה זמן ההספקה?

זמן ההספקה כ-15 ימי עסקים, בתקווה שיהיה פחות.

תתחדש!

מה נסגר עם הטרייד-אין? נתנו מחירון? מתי אתה מוסר את הרכב?

הטרייד אין נתנו מחירון פחות 1000 ש"ח כיון שהרכב קיבל דפיקה בדלת+בכנף ביום חמישי, ממש חוסר מזל משווע (מחיר הוגן למדי), משמע 103K ש"ח במקום 104K ש"ח.

אני מוסר את הרכב ביום שישי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תתחדש!

אני חושב שקיבלת עסקה הוגנת ביותר עבור גולף 2008.

למי שלא יודע, טרייד אין לא ששים לשלם מחירון לרכבים צעירים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חצי תתחדש, תתחדש מלא נגיד לך כשתקבל את הרכב.

אני חייב להגיד שהלאון שלי כסופה ושל אבא שלי לבנה ולטעמי הלבן הרבה יותר מתאים לרכב.

בשביל הטעימה:

u.jpg

IMG_0439.jpg

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...