Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

אז הגיע רגע האמת, היום שולמה כבר מקדמה (על ה-FR אך זה יכול להשתנות) יש לי יום או יומיים להחליט באיזה רכב לבחור, האיביזהFR בגרסת ה-3 דל' , מול הלאון TSI בגרסת ה-1.8TSI עם 160 כ"ס.

נסיעת מבחן בוצעה על שתיהן ללא הפתעות מיוחדות. האיביזה חדה יותר, מהנה יותר, פונה יותר, אך יחד עם זאת פחות מפנקת ופחות פרקטית. הלאון לעומתה, נוחה יותר, מסוגננת יותר, מאובזרת קצת יותר ונעימה יותר לשהייה, אם כי בסעיף ההתנהגות רחוקה מלהיות מושלמת.

יש לציין שאני עושה טרייד-אין עם הגולף TSI שברשותי (שנת 2008, 140 כ"ס) ואת ההפרש שיש לי להוסיף (50K ש"ח) הינו אותו ההפרש גם בלאון וגם ב-FR.

ההתלבטות קשה ואני עדיין לא הכי סגור על עצמי מה לעשות. לגבי סחירות הרכבים - אין לי ממש מושג ויכול מאוד להיות שעל סמך גורם זה, אוכל להחליט, אז למי שיש קצת מושג מה עדיף מבחינת סחירות - זה גם יוכל לעזור לי מאוד.

דבר נוסף - הגולף שברשותי שווה כיום 104K ש"ח. לפי מה שהבנתי, ב-1 לכל חודש מתעדכן המחירון של הרכב. בסיאט הציעו לי לסגור את העסקה עד ה-20 לחודש (לשלם את ההפרש) וכבר לסגור את ההזמנה סופית, אך יחד עם זאת, אם לא מסכימים לתת לי להשאר עם הגולף עד לרגע שהאיביזה/לאון יגיעו.

במילים אחרות, הם אינם אחראים לירידת הערך לכשתהיה ב-1.2.2010.

האם דבר זה נהוג? האם זה הגיוני? בפעם האחרונה שעשיתי טרייד אין בדלק מוטורס, נתנו לי להשאר עם הרכב (ללא ספיגת ירידת הערך במחירון) עד ליום שהרכב החדש הגיע (מצד שני, אינני זוכר אם זה היה סוף חודש או תחילת חודש). בסיאט מסכימים לתת לי להשאר עם הגולף עד שהרכב החדש מגיע אך אני סופג את ירידת הערך העתידית.

אודה למגיבים באיזה רכב לבחור ומה לעשות לגבי הטרייד אין.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסופו של דבר זו שאלה של צרכים.

האם אתה זקוק לפרקטיות של הלאון? מה אתה מעדיף, הנאה מנהיגה או פינוק? רק אתה יכול לענות לזה.

emotion of motion

פורסם

הפרקטיות פחות חשובה לי וה-FR ככל הנראה קורצת לי יותר.

לעומת זאת, אם הסחירות של הלאון תהיה עדיפה - לא מן הנמנע שלא אקח בסופו של דבר את ה-FR.

פורסם

גם כשאנחנו עשינו טרייד אין ביונדאי לקחו לנו את הגטס ונאלצנו להסתדר שבועיים ללא רכב עד שה-I10 הגיעה בשביל שלא נספוג את ירידת הערך (אם תהיה) בגלל החלפת המחירון (תחילת חודש).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

את האיביזה FR אני לא מכיר, ובעצם גם את הלאון, משום שנהגתי רק על הלאון FR - שמאוד הרשימה אותי.

אם סחירות חשובה לך, נדמה לי שהסיאט איביזה תהיה מעניינת יותר עבור שוק יד2; היה פה מישהו שנדמה לי שאביו התייבש בניסיון למכור לאון כזו. אני איש משפחה למופת ;-) ולכן הייתי בוחר בלאון, אבל אתה עוד צעיר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שמע, אנחנו לא נביאים ואני בטח שלא "אורן הקטן".

פשוט אם אתה מסתכל על העבר, אתה רואה שהליאון הרבה יותר נדירה היום.

מה שאומר שאולי גם העתיד יהיה דומה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

ככל שהרכב יותר נדיר הוא פחות סחיר. לפני רגע טענת שיש לרכב "שוק חזק" לא?

לא ירדתי לסוף דעתך, צר לי.

פורסם

לא בדיוק, כמה שהרכב יותר נדיר ומבוקש השוק שלו יותר חם- ראה ערך איביזה טורבו 01 וקליאו מאותו שנתון, לאון דור קודם ועוד.

אני דווקא חושב שעלו הרבה לאונים מהדור הזה על הכביש ולא נראה לי שהאיביזה תמכור הרבה יותר כך שהסיכויים די שווים.

אם לפרקטיות אין תפקיד אז לך על הרכב שהיה יותר מהנה מבחנתך.

אל תשכח שאת הלאון ניתן לשפר בסכומים מעטים יחסית ואז היא תהיה גם פרקטית וגם חדה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עניין פשוט של היצע וביקוש, אין הרבה איביזות היום, לכן הם נמכרות מעל המחירון.

מהליאון בדור המדובר יש אפילו פחות והם נמכרות הרבה יותר.

זאת הנוסחה שלי, זה לא בא לחזות את העתיד, סתם העליתי השערה שנראית לי נכונה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

למה כוונתך "נמכרות הרבה יותר"? הרבה יותר מעל המחירון או נמכרות הרבה יותר מבחינת כמות לעומת האיביזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...