Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורות philips diamond vision נשרפו, הכיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדיימונד ויז'ן מאירות מעט יותר חלש אבל עדיין עומדות בתקן והחוק. בדקתי את זה עם מכשיר במכון טסטים באדיבות חבר הפורום קומפי.

חרשתי את הפורום בחיפוש אחר השאלה האין סופית האם הדיאומנד ויז'ן חוקיות או לא (ועוברות טסט או לא), ואתה הראשון שאומר שהוא קיבל מגורם רשמי אישור שזה אכן חוקי.

אני מתלבט בין הבלו ויז'ן החוקיות בטוח לדיאומנד ויז'ן שחוקיותם ועבירות הטסט שלהן עומדת בספק.

אם למישהו יש פרטים מעודכנים יותר מאשר ת'רדים בני 9 עד 18 חודשים, אני אשמח לשמוע :)

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר טוב

כמו שהבטחתי אני מקיים,הנה תמונות של ה-blue vision לעומת נורה רגילה.

תנו לתמונות לדבר בעד עצמן.

נ.ב צולם במצלמה של סלולרי

ההבדלים הם שנורה רגילה נותנת אור צהוב כתום לעומת הפיליפס שנותנת צהוב ללבן

תמונה008.jpg

תמונה009.jpg

2.jpg

03012010150.jpg

פורסם

אני רק קוצה לספר לכם שאין יש מאין. נורות חזקות פולטות יותר חום שמזיק לפנס.

אצלי שמתי על ההתחלה אוסרמים משופרות. כעבור 3 שנים נמסה התושבת של מנורה והייתי צריך להחליף את כל הפנס.

800 ש"ח מפירוק. 2200 כחדש במוסך מורשה. אם זה היה שווה? ממש לא בטוח.

פורסם

Ahbarony vbmenu_register("postmenu_2394354", true);

איזה מנורות שמת שהתיכו לך את הפנס? ראיתי שגם הדימונד וגם הבלו ויזיון שניהם 55W כמו נורות מקוריות.

בוקר טוב

נראה מצויין, תתחדש ותהנה, איפה קנית וכמה עלה (גם לי נשרף..)

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
חרשתי את הפורום בחיפוש אחר השאלה האין סופית האם הדיאומנד ויז'ן חוקיות או לא (ועוברות טסט או לא), ואתה הראשון שאומר שהוא קיבל מגורם רשמי אישור שזה אכן חוקי.

אני מתלבט בין הבלו ויז'ן החוקיות בטוח לדיאומנד ויז'ן שחוקיותם ועבירות הטסט שלהן עומדת בספק.

אם למישהו יש פרטים מעודכנים יותר מאשר ת'רדים בני 9 עד 18 חודשים, אני אשמח לשמוע :)

לא אמרתי שזה אישור רשמי. אמרתי שהן מאירות קצת יותר חלש אבל עדיין בתקן . ביצעו לי כיוון אורות כדי לשפר את המצב.

על הנורות מוטבע תקן אירופי כמו כן על פי החוק בארץ מותר תאורה לבנה.

עכשיו השאלה האם הדבר יפורש בצורה הנכונה או הלא נכונה ע"י השוטרים.

בוקר טוב

תנו לתמונות לדבר בעד עצמן.

נ.ב צולם במצלמה של סלולרי

ההבדלים הם שנורה רגילה נותנת אור צהוב כתום לעומת הפיליפס שנותנת צהוב ללבן

מצטער, קניתי בהתחלה בלו ויז'ן (בזבוז כסף אדיר) ובשורה התחתונה אין כמעט הבדל מול נורות סטנדרטיות של HELLA.

אם אתה מעוניין באורות חניה W5W בלו ויז'ן מקוריים שהזמנתי מחו"ל, אני מוכן למכור לך במחיר סמלי.

יש לי 2 סטים שנתקעתי איתם.

אני רק קוצה לספר לכם שאין יש מאין. נורות חזקות פולטות יותר חום שמזיק לפנס.

אצלי שמתי על ההתחלה אוסרמים משופרות. כעבור 3 שנים נמסה התושבת של מנורה והייתי צריך להחליף את כל הפנס.

800 ש"ח מפירוק. 2200 כחדש במוסך מורשה. אם זה היה שווה? ממש לא בטוח.

באיזה רכב זה היה? האם הפנס שנמס היה מקורי או תחליפי?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
Ahbarony vbmenu_register("postmenu_2394354", true);

איזה מנורות שמת שהתיכו לך את הפנס? ראיתי שגם הדימונד וגם הבלו ויזיון שניהם 55W כמו נורות מקוריות.

לא זוכר. זה היה לפני 4 שנים. אני זוכר שאלה היו מנורות של אוסרם מהיקרות שהיו בחנות אביזרים. צבע אור - לבן כזה, חזק. כולם 12V 55W.

אבל עובדה. מה שמאיר יותר חזק- פולט יותר חום.

באיזה רכב זה היה? האם הפנס שנמס היה מקורי או תחליפי?

סובארו B4. החלפתי חודש אחרי שקניתי את האוטו מהחנות.

פורסם

שלום, יש לי שאלה גם כן, יש לי פג'ו 306 ומורכב עליהם אנג'ל אייז אם אני לא טועה הנורה היא H1.

מישהו יודע אם הדיימון וויג'ן יראה ב אנג'ל אייז גם כמו על פנסים המקוריים או יותר חזק ?

נ.ב

מהן הנורות שהכי מתקרבות ל קסנון בצבע ?

• תוכן חדש...