Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מצאתי פונטו 2005

נאמר לי שנכנס בו רכב מאחורה, והבנתי שהשלדה נפגע קליל (זה קרה לפני 3 שנים).

הרכב עבר 130000 ק"מ

כבר רק טיפולים בחברה עם קבלות.

הרכב יש שנייה אבל עבר מאבא לבת.

המחיר המבוקש 32000.

רציתי לדעת קצת יותר פרטים על שילדה פגועה מה זה גורם? זה משפיע על עוד דברים?

איך המחיר?

ואיזה עוד פרטים אני צריך לדעת?

תודה מראש! וסליחה על הבורות

פורסם
שלום לכולם מצאתי פונטו 2005

נאמר לי שנכנס בו רכב מאחורה, והבנתי שהשלדה נפגע קליל (זה קרה לפני 3 שנים).

התכוונת לרשום שהשלדה נפגעה קלות או שהשלדה נפגעה כליל? :conf:

האם הפגיעה מאחור אכן היתה קלה אז אין לזה משמעות רצינית. אם היתה פגיעה רצינית כדאי לוותר על הרכב.

צריך לבדוק את הרכב אצל בעל מקצוע, פחח או בוחן רכב, ואז יהיה אפשר לדעת מי נגד מי. ברוב המקרים ככה מרכככים את הקונה הפוטנציאלי לפני שמספרים שהרכב אחרי תאונת שלדה קשה, אבל תמיד יש צדיקים שלא פועלים עפ"י הכלל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חסרות פונטו בשוק? חפש לך רכב נורמלי ואל תכניס ראש בריא למיטה חולה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא הייתי ממהר לפסול.

מספיק תאונה קלה או אף קלה מאוד על מנת לפגוע במכלול קצה שלדה או אף בשלדה עצמה של מכוניות סופר מיני - בייחוד אלה שתוכננו בשנות ה- 90 ומוקדם יותר. לעיתים מספיקה פגיעה בוו הגרירה על מנת שסעיף שלדה/תת שלדה יופיע.

מה צריך לעשות? לבדוק! רצוי במכון המקובל עליך ולא זה שממליץ עליו המוכר.

אם אכן מדובר בפגיעה קטנה זאת לא צריכה להיות סיבה לוותר על המכונית (בהנחה שהשאר בסדר, כמובן).

אם לא? ראה את התגובה מעלי.

פורסם

אודות לאחד האנשים פה בפורום שבדק את האוטו התגלה שהבעיה בשילדה היא רצינית ולאחר בדיקה שהוא עשה הבוחן אמר לו שצריך להוריד 15% מהמחיר.

תודה לחברי הפורום נמשיך בחיפושים

פורסם

לפני חודש היה מבצע בו מכרו פונטו 2006 (שנה מעל זו שבדקת) עם 90 אלף ק"מ (שזה 40 אלף פחות ממה שלקחת לבדיקה) ובלי תאונות כלל (מה שלא היה ברכב שבדקת) וב-2000 ש"ח פחות.

מה ההתלבטות שלך בכלל?

פורסם

האם הפגיעה מאחור אכן היתה קלה אז אין לזה משמעות רצינית.

.

אתה צודק מבחינה טכנית אבל ממש לא מבחינה מסחרית.

רכב שסומן בישראל עם פגיעת שילדה קשה מאד למכירה ומאבד ערך רב אלא אם אתה סוחר - מכאן שהעיניין משחק לטובתם.

בארץ אתה צריך להסביר (ולהוכיך בתמונות) שהיתה לך סיבה ממש טובה לצבוע מכסה מנוע שהשתזף אז על אחת כמה וכמה ...

• תוכן חדש...