Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי דיבורית BLUETOOTH ברכב.

אין לי מושג מה הדגם, אם הייתי יודע זה היה יותר פשוט.

אני מעדיף לפני שאני הולך למוסך לבדוק פה אם תוכלו לעזור לי...

יש לי דיבורית BT קבועה שמחוברת לחשמל של הרכב, עכשיו, שאחותי נכנסת לרכב אוטומטית הסלולרי שלה מתחבר לדיבורית, ואני לא יודע איך לחבר את שלי.

ניסיתי לחבר דרך חיפוש התקנים בפלאפון וללחוץ על כפתור החיוג מספר פעמים ואף למספר שניות...

יש בדיבורית הזאת כפתור חיוג,ניתוק,MUTE, הגברה והנמכה של הסאונד...

תודה מראש :)

פורסם

אתה צריך לבצע תהליך Pairing לדיבורית שלך.

בדרך כלל לחיצה ארוכה על כפתור החיוג של הדיבורית יכניס אותה למצב Pairing ואתה תשמע צפצוף כלשהוא ממנה. אז תוכל להפעיל את חיפוש התקני הבלוטות' במכשיר הסלולרי שלך ובתקווה הוא גם יצליח לזהות את הדיבורית. אם המכשיר דורש קוד, לרוב הוא 1234 או 0000.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אמור להיות עוד כפתור עם סמל של הבלוטוף, אם אין אז לחיצה ארוכה על כפתור החיוג(בלי לעזוב עד שהפלא מוצא את הדיבורית) אחרי שהתחברת תעזוב את הכפתור.

פורסם

אתה מדבר על הדיבורית השחורה הקטנה עם התאורה הכחולה ? אם כן גם לי יש כזו והסתבכתי איתה מעט בהתחלה אבל בסוף הצלחתי. אם אני זוכר נכון לחיצה ממושכת על שני הלחצים ההכי שמאליים או ההפך, לחיצה על שני ההכי ימניים למשך כמה שניות. אמור להיות איזה צליל. ברגע שנשמע הצליל הזה , הדיבורית גלויה, ואתה יכול לחפש אותה דרך חיפוש התקני השמע בפלאפון ולהתחבר אליה באופן קבוע. אם דרושה סיסמא היא לרוב 0000 או 1234 כמו שציינו כבר לפני.

פורסם
אתה מדבר על הדיבורית השחורה הקטנה עם התאורה הכחולה ? אם כן גם לי יש כזו והסתבכתי איתה מעט בהתחלה אבל בסוף הצלחתי. אם אני זוכר נכון לחיצה ממושכת על שני הלחצים ההכי שמאליים או ההפך, לחיצה על שני ההכי ימניים למשך כמה שניות. אמור להיות איזה צליל. ברגע שנשמע הצליל הזה , הדיבורית גלויה, ואתה יכול לחפש אותה דרך חיפוש התקני השמע בפלאפון ולהתחבר אליה באופן קבוע. אם דרושה סיסמא היא לרוב 0000 או 1234 כמו שציינו כבר לפני.

תודה רבה!

יש לי בדיוק אותו מכשיר, עשיתי מה שאמרת, לחיצה על השניים הכי שמאליים, יש צפצוף, חיפוש התקן וחיבור עם סיסמא 0000.

עובד מעולה תודה רבה לכולכם :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

על איזה דגם של דיבורית מדובר? אוני גם רוצה להתחדש הבדיבורית BT אבל אין לי מושג מה לקנות ושל מי וגם התקציב שיש לי לא בשמיים, אני מחפש משהו בסביבות 300 אבל אם זה משהו באמת טוב של חברה טובה אז אפשר למתוח עד ל-500, אבל באמת עדיף ב-300.

under construction...

פורסם

אתה מחפש דיבורית קבועה או ניידת שניתן לתלות על המגן שמש?

אם אתה מחפש דיבורית לתלייה, אז יש באוטודיפו דיבורית מאוד טובה בעלות 320 ש"ח, שאולי תוכל למצוא אותה בחוץ ביותר זול, קוראים לה NOA.

אם אתה מחפש דיבורית קבועה, אז או שצור קשר עם חברת הסלולר שלך ותבדוק דרכם כמה תעלה לך דיבורית bluetooth לרכב, או לסירוגין, אתה יכול גם לקנות רדיו דיסק עם דיבורית.

פורסם

יש לי רנו קליא, עכשיו ידוע שיש לצרפתיות בעיות חשמל אם משנים בהן משהו הכי קטן,

ככה שאני די פוחד להתקין מערכת (למרות שאני אתקין) וגם די פוחד שיתעסקו שם עם המערכות החשמליות.

נראה לי שאני אלך על משהו שתולים על הסוכך שמש וגם שנטען מהמצית.

אבל אני לא יודע ראיתי ביקורות בזאפ על המוטורולה 305 וחלקן לא משה, גם לוקח לדיבורית הרבה זמן להסתנכרן עם המכשיר כשיחה נכנכסת אז זה לא נראה לי הדיבורית האידיאלית.

חשבתי לקנות דיבורית סולארית ב-YELLOW אבל גם על זה נראה לי שלא הכי כדאי לסמוך.

לא יודע מה לעשות בעניין הזה.

under construction...

• תוכן חדש...