Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני איש קבע ואני משרת ברמת הגולן.

אני מחפש רכב בסביבות ה-15 אלף שיהיה חסכוני, שיצליח להעלות את העליות של רמת הגולן בין פעם לפעמיים בשבוע ושלא יצטרך מוסך כל יומיים כי אין לי כל כך זמן לזה.

המליצו לי על רכב בנפח 1600 סמ"ק.

אשמח להמלצות על רכבים ודגמים שונים ושנתונים.

תודה מראש.

פורסם

לא יודע בבירור...

אני עושה בין פעם לפעמיים בשבוע מקצרין לאשדוד וחזרה...

ועוד בסופ"ש באיזור אשקלון ראשון..

אני מניח שלא מעט...

הציעו לי גם מאזדה 323...

מה אתם אומרים ?

פורסם

לפי החישוב שלי קצרין אשדוד הלוך חזור במוצע פעם וחצי בשבוע למשך שנה יוצא לך כ- 35,000 ק"מ. וזה לפני שהזכרנו את נסיעות סוף השבוע.

בנסועה הזו, רכב דיזל חסכוני הוא הפתרון.

פורסם

ולכן בתקציב שלך אני ממליץ להתחיל לחפש פולו קלאסיק SDI או סיאט קורדובה SDI (רכבים זהים, אמינים מאוד וחיסכוניים ביותר).

רק תיתעזר בסבלנות כדי למצוא אחד במצב סביר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
המליצו לי לקנות סוזוקי ויטרה שנת 90...

מה אתם אומרים ? עדיף על פרייווט ?

ממש לא.

הויטרה היא אחלה של ג'יפון, אבל הרושם שלי הוא שהיא מאוד לא מתאימה לצרכים שלך. אחזקה יקרה, תצרוכת דלק גבוהה (יחסית לשאר הרכבים שהוזכרו כאן), בלאי רציני שעברו רוב הכלים שיש בשוק ועלויות אחזקה גבוהות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תעזוב את הרנו מגאן ותתחיל לחפש רכב דיזל

למרות שבתקציב שלך למצוא רכב במצב טוב זה יהיה מאוד קשה לכן

או שתגדיל את התקציב ותמצא רכב דיזל במצב טוב

או שתישא בתקציב שיש לך כרגע ותקנה רכב בנזין ואם כבר אתה נשאר בתקציב הזה תלך על סוזוקי בלאנו

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

כמו שהמליצו לך סוזוקי באלנו, ועדיפות לידני.

או רכבי דיזל למיניהם, הבאלנו תתן לך לפי דעתי עדיפות גדולה, חלקי חילוף זולים עד גיחוך.

פורסם

מצטרף להמלצה על פולקסווגן פולו SDI או סיאט קורדובה SDI (אם תוסיף עוד קצת- גם סקודה פאביה SDI נכנסת לרשימה). הרכבים זהים, חסכוניים מאוד- בנסיעה רגועה אפשר להגיע בקלות ל1 ל20 ק"מ. ויש לנו נסיון עם 5 כאלו בעבר ובהווה- חוץ מטיפולים שוטפים לא צריך כלום.

אבל- צריך הרבה סבלנות בשביל למצוא שמורה עם קילומטראז' נמוך ואמיתי. נמוך ברכבי דיזל זה בין 150 - 220 אלף ק"מ (למודל 99-01).

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...