Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

יש בדעתי לרכוש רכב סופר מיני חדש ואני מתלבט בעיקר בין 2 דגמים:

1. טיוטה יאריס 1.4 100 Terra, ידני - תדמית של רכב אמין אבל חבילת בטיחות מבזה

2. סקודה פאביה 1.4/1.6 AMBIENTE או ספורט, ידני. - איכות גרמנית, אך רק שנתיים אחריות..

אשמח לקבל מבין בעלי הנסיון ומביני דבר על

- ההבדל בעלויות האחזקה.

- הוצאות דלק.

-תקלות ידועות מראש לבלאי בחלקים ומערכות, מידע טכני או עלויות ידועות מראש במהלך חיי האחזקה.

- מידע על שירותי מוסכי היבואן, מקצועיותם ורמת השירות.

בנוסף אילו הבדלים מבחינת אבזור ישנם בין דגמי הAMBIENTE וספורט הידניים? האם ישנם הבדלים משמעותיים בתצרוכת דלק בין שני הדגמים?

תודה מראש.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

1.4 ידנית נמכרת אך ורק ברמת גימור "אמביאנטה" ו-1.6 ידנית נמכרת אך ורק ברמת גימור "ספורט".

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS ובעלי פאביות נוספים, האם ישנם הבדלים משמעותיים בצריכת הדלק בין דגם הambiente 1.4 ידני לבין 1.6 ספורט ידני?

אשמח גם להתיחסות לשאלותיי בנוגע להבדלים באחזקת הרכב בין היאריס לפאביה,

האם עלויות אחזקה/טיפולים של פאביה דומים לאלה של כל VAG אחר בדומה לפולו/גולף/איביזה?

תודה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

בוודאי - 1.4 מעט חסכונית יותר.

חכה שיגיבו בעלי 1.4 ויגידו לך צריכת דלק מדוייקת.

לגבי עלויות אחזקה - מניסיוני, הטיפולים של הפביה זולים יותר, בעיקר משל הפולו (ההבדלים בין הפביה לאיביזה - די זניחים מבחינת מחירים).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מבחינת עלויות אחזקה הטויוטה זולה יותר,השירות ביוניון מוטורס טוב,בצמפיון חרא,לדעתי היאריס עמידה יותר מהפאביה,אבל האבזור ביאריס במיוחד הבטיחותי פשוט מבזה.

פורסם

אני ממליצה לא להתפשר על שנתיים אחריות.

מבחינת אמינות וטיפול בלקוחות קיימים, הטויוטה מנצחת.

כמה כוכבים יש ליאריס? לא 5?

לפאביה יש 4.

הפאביה נמכרה.:-(

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אני ממליצה לא להתפשר על שנתיים אחריות.

מבחינת אמינות וטיפול בלקוחות קיימים, הטויוטה מנצחת.

כמה כוכבים יש ליאריס? לא 5?

לפאביה יש 4.

ה-5 כוכבים של היאריס זה בגרסה עם 6 כ"א.. בארץ יש רק 4 (או אפילו 2 בבסיסית אם אני זוכר נכון)

פורסם

אם תחליט בכיוון שקודה, לדעתי עדיף להמתין עוד כמה שבועות (כך כתוב במבחן בויינט http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3868912,00.html) ל 1.2 TSI, יהיה כנראה באותו מחיר כמו 1.6 כרגע, אבל הרבה יותר חסכוני ממנו ויותר חזק. כמו כן יש מערכת צבעונית חדשה עם GPS מסך 5 אינץ (לא יודע אם יגיע לארץ) ואולי עוד אבזור חדש, אעדכן אם יש משהו משמעותי.

• תוכן חדש...