Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרק , תודה רבה , אך עדיין אין ברשותי את הרכב. אשתי בחודש השביעי וצריך לחשוב קדימה.

אני פשוט מוקסם מהטולדו בשנתונים האלו (01- 05) ומתעניין בו ממש ברצינות, מתאים לי בול מכל בחינה שהיא.

אם יש לך תשובה, אשמח, כל חיפוש שעשיתי, הסתבכתי יותר.

תודה

seat leon 1.8 20v

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא יודע לעיניין האיזו פיקס ,

אלא רק לחזק את דעתך שמדובר ברכב מוצלח ומשתלם במיוחד .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון תודה רבה!

יש לך מושג היכן ניתן לבדוק זאת לעומק ולקבל תשובה מהימנה? פשוט צריך כבר להתארגן על עגלה סל קל ושאר עניינים.

לגבי הרכב, אני יודע..זה מה שאקנה בוודאות גם אם אין התקן איזו. לא על זה יקום ויפול דבר.

תודה!!

seat leon 1.8 20v

פורסם

באתר הזה:

http://www.parkers.co.uk/cars/equipment/Summary.aspx?model=805

מצוין שיש הבדלים בין הגרסאות השונות בהקשר של ההתקן.

כמובן שהמידע הנ"ל נכון לרכבים ששווקו באנגליה.

לאור המידע הזה + העובדה שהיבואן בארץ מן הסתם ניסה לחסוך עלינו

אולי כדאי לבדוק המצאות ההתקן פר דגם ספציפי ולא פר שנתון.

kitt מאיזה דגם הטולדו שלך?

פורסם

א לשאלתך אין התקן איזופיקס באוטו הזה ב אחלה אוטו אבל רק חלפים מקוריים מניסיון מר ג בגיר אוטומט יש בעיה כמו באוקטביה תשאל כל נהג מונית ואין הבדל בזה בין סולר לבנזין יש פיתרון של אינטר קולר חיצוני רצוי ומומלץ

פורסם

סיגנו הוא דווקא המאובזר, סטלה הוא הדגם הפשוט.

היה לנו טולדו TDI 2004 ואני בטוח כמעט ב-100% שלא היה התקן איזופיקס. חוץ מזה הרכב מצויין.

פורסם

כאבא טרי שהחליף איביזה נמרצת בטולדו משפחתית (לא פחות נמרצת) אני יכול לדווח שברכבי, שנת 2003 מנוע 1800 יש איזופיקס

שיהיה בשעה טובה ללידה וכן לקניה.

קניה מוצלחת של רכב מצויין !

אם אתה קונה אוטומט - בשביל השקט הנפשי תתקין קולד גיר חיצוני (סיפור של 1500 ש"ח)

אישית אני ממליץ על מוסך רון בנושא זה ובכלל.

• תוכן חדש...