Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיוני שצ'יפ יוסיף למנוע אטמוספירי 20 כ"ס?!

סתם סקרנות, כמה מוסיף הצ'יפ ששמת על ה-4.8L של ה-BMW?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברכבים אטמוספריים הצ'יפ או שדרוג התוכנה מוסיף לרוב 5-8% לכ"ס. לכן רכב חזק יקבל תוספת גדולה יותר (מתמטיקה פשוטה)

נניח שהצ'יפ מוסיף 8%, אז לרכב 1.6 ליטר ממוצע עם 100 כ"ס הוא יוסיף 8 כ"ס ולב.מ.וו 4.8L עם 355 כ"ס הוא יוסיף בערך 28 כ"ס.

וזאת כאשר לרכב עם טורבו הוא מוסיף בממוצע 20% ויותר.

פורסם

כאשר יצרן מתכנן ניהול מנוע הוא לוקח בחשבון שהנהג הממוצע יטפל ברכב שלו בצורה ממוצעת.שזה כולל איכות דלקים ושמנים ונוזלי סיכה בכללי.ומכאן לוקח מקדם בטיחות גבוה על מנת שאותו לקוח יקבל רכב אמין.אם אתה פדנט ,כמו שרובנו פה,ומשתמש בנוזלים מאיכות מאד גבוה וגם בהחלפתם בתדירות גבוה יותר ודואג תחזוקה מעל לממוצע ,אז אין שום סיבה שמנוע שלך לא יעבוד במקסימום מתפוקתו וינזק מכך.זה מה שעושה צ'יפ למעשה,גורם למנוע לעבוד בשיא יעילותו.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
קשה לי מאוד להאמין שתוציא מX5 עם צ'יפ עוד 30 כ"ס.

אלה אם כן תכננו את התוכנה המקורית בצורה גרועה מאוד.

מ - X5 שלושה ליטר כנראה שלא אבל מה - 4.8 ליטר ייתכן שכן.

פורסם

אביחי שלום,

לפאג'רו טורבו דיזל ישנה הצ'יפ יוסיף משהו או שהיא לא מספיק "ממוחשבת" כדי שהצ'יפ ישפיע?

הרכב שנת 1997 מנוע 2500 טורבו דיזל

תודה

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

צריכת דלק, זיהום, בלאי מודבר, פנייה למחנה משותף גדול יותר שלא זקוק לתוספת הכח, פעם קטן מגירסאות בכירות ועוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

סקודה עם מנוע TSI היא דוגמא לרכב שהצ'יפ משפיע עליו הכי הרבה.

אם אני לא טועה, התוספת באחוזים לכ"ס היא הגבוהה ביותר גם יחסית לרכבים מוגדשים אחרים.

ב- 1.8TSI עולים מ - 160 כ"ס ל - 200+ וכמובן שההבדל מאוד מורגש.

וכמו שכתב עידן, סופרב 1.8TSI עם צ'יפ תבטל את המהות של ה- 2.0TSI, זאת אחת הסיבות שהחברות לא מכיילות את הרכב לביצועים המירביים.

פורסם

האמת אני מטלבט אם לשים, אצלי השינוי לא יהיה כל כך גדול אני יודע

אבל מצד שני כל אחוז אצלי בגלל המשקל מרגיש המון.

מה שמפחיד אותי זה האמינות של המנוע או מה קורה אם יקרה משהו בתקופת הניסיון,

הרכב זה 106 ראלי 8V 1.6.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תוכן חדש...