Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי סיאט איביזה שנת 92 לפני שנה וחצי קניתי בהמלצתכם חוטי הצתה של בירו השינוי היה מידי אך לאחר תקופה של חצי שנה שמתי לב לגימגומים מסויימים וחוסר סחיבה קל , הוצאתי חוט חוט מהמפלג ואז ראיתי קורוזיה עליהם קניתי קונטקט ריססתי קצוות החוטים היו נקיים החזרתי ואז הכל חזר להיות טוב, לאחרונה שוב פעם הרגשתי חוסר סחיבה קל ושוב פעם אותה התופעה קורוזיה על החוטים שנכנסים למפלג, מה עושים עם העיניין?! יש לציין שיש אטימה מעולה אני שומע צליל של וואקום שאני מחבר אותם.

אפשר לעטוף את המפלג בניילון או משהו לחורף? ריססתי חומר שמונע קורוזיה מסביב למפלג ועל החוטים(לא על הקצבות) בתקווה שזה ידחה לחות או משהו אבל זה לא עוזר.

יש למישהו רעייון?!

פורסם

שלום רב !

בדוק את הסיבות לחדירת הלחות שגורמת לקורזייה, לא נראה לי שהבעייה בחוטים.

החוטי לא גורמים לקורוזיה, אלא רק אטימה לא טובה , הגורמת לחדירת לחות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

החוטים אוטמים טוב, אני רשמתי שאני שומע את הווקאם בחיבור שלהם ובניתוק.

ממש אין לי מושג בגלל מה זה קורה.

אולי ה-0 רינג של המפלג עושה את הצרות האלו כי הוא קרוע קצת ויש טיפטוף לתוך מכסה המפלג ומשם זה משפיעה אין לי כבר רעיונות.

דרך אגב החוטים הישנים היו הפשוטים ביותר ולא היה את הקטע הזה אפילו פעם אחת.

• תוכן חדש...