Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמצא ברח' רמז בעכו?

פשוט ראיתי רכב שעל הנייר נשמע סבבה.

אבל ליסוע מהמרכז לעכו בשביל לגלות שמדובר באותו דרעק שאני יכול למצוא כאן ב-15 דק' נסיעה, חבל לי.

מישהו מכיר ויש לו ניסיון טוב/רע עם המקום?

אפשר גם בה"פ אם אתם לא רוצים לפרסם.

תודה.

פורסם

תראה , כל מי שיגיד לך חוות דעת על מגרש כנראה יגיד לך חוות דעת רעה ולרוב הוא צודק.

תמיד עדיף לחפש רכב מיד פרטית ואפילו כמו שאמרת אם יש "הרבה כאלה" קרוב לבית , תחפש שם.

לרוב מגרשים\סוחרים אוהבים "לנפח" כלומר ייספרו לך שהרכב של איזה קשיש נכה שכבר לא יכול לסוע ברכב , הרכב של בחורה שנסעה לעבודה באיזור תעשיה וחזרה וכו' , שתגיע למגרש תתאכז לשמוע על "תאונה קלה" שהרכב עשה , מנוע מעשן בגלל שהרכב לא הונע הרבה זמן וכהנה וכהנה דברים.

שוב אחזור , מדובר על רובם של המגרשים ואולי (ועדיין לא נתקלתי) יש מגרשים שפשוט יש שם מציאות והרכבים שם מומלצים.

פורסם

אם זה רכב מיוחד ,שלא נמצא בכל מקום וחיכית הרבה זמן לקנייתו , תעלה על כביש 6 ,50 דקות ואתה בעכו .

אני חושב שיש אפילו טיסות מבן גוריון לחיפה ומשם 20 דקות ואתה בעכו ,שוב תלוי במהירות שאתה רוצה להגיע ובסוג הרכב שאתה מחפש :lol:

רכב לא קונים בכל יום , האמת אני לא יודע בדיוק במה מדובר כך שהעזרה שלי מוגבלת .

עוד מעט זמן הנסיעה יצטמצם ובשילוב נכון כולם יהיו מרוצים .

פורסם

אני אומר לך חד משמעית, אל תתקרב לאף מגרש.

רכב לא מגיע סתם ככה למגרש, תמיד יש סיבה.

בעלי מגרשים רוצים להתפרנס, לקנות בזול ולמכור יקר, ויש סיבה לרכב שהם קנו בזול.

תמשיך לחפש ביד 2. תקנה רק מבעל רכב ששמו רשום ברשיון (ולא זה של אישתי, גיסי, אני עוזר לו למכור, דודה שלי).

http://www.youtube.com/watch?v=IwNp1AM56U0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

חבר'ה אני מכיר את המגרשים, אני יודע שבד"כ מציאות אין שמה.

את הרכב האחרון שלי לעומת זאת קניתי ממגרש ועד עכשיו טפו טפו טפו אני מאוד מרוצה ממנו.

בכל מקרה יש לי כלל של חיפוש רכב הכי צפוני שלי זה נתניה והכי דרומי גדרה. כאשר גם זה רק במקרים מיוחדים ובד"כ אני לא יילך יותר צפונה מת"א-הרצליה או יותר דרומה מרחובות.

פשוט מאוד כי נווכתי כבר כמה פעמים שבזבזתי ימי עבודה ,זמן, עצבים, דלק ומה לא בשביל ליסוע לאיזה חור לראות רכב שהוא גרוטאה פשוט, ובעל הרכב מפאר אותו בטלפון כאילו הוא הוציא אותו אתמול מהחברה.

פשוט מאוד חשבתי אולי למישהו יש ניסיון טוב עם המגרש הזה ואולי הייתי עושה יום צפון ונוסע לראות 2-3 רכבים בצפון.

פורסם

מה הקטע ללכת למרגש בידיע שידפקו אותך? אחרי הקניה אנשים חוזרים לפורום ומחפשים של מי היה הרכב, ואז קולטים שדפקו אותם!

אף אחד לא ימכור למגרש רכב תקין! כי את הרכב התקין הזה אפשר למכור במחיר מחירון לפחות!

פורסם

שני השקלים שלי על מגרש.

לפני שנתיים חיפשתי רכב ומצאתי משהו אצל סוחר שלא הסתיר שהוא בעל מגרש.

בטלפוון הבחור אמר מייד שהוא סוחר אבל לדבריו: "תבוא תראה את האוטו חבל על הזמן איך שהוא שמור".

אמרתי לו 30 פעם בטלפון שאם יש נגיעה בשלדה או בעלות ליסינג או דברים בסגנון - אני לא אקח את האוטו וחבל על הנסיעה שלי מירושלים.

הוא נשבע לי בטלפון שמדובר באוטו בובה מיד ראשונה - "תבוא ותיקח".

הגעתי לשם.

ומה?

רכב מליסינג עם תאונת שלדה מקדימה.

איך החריאן תירץ את זה?

כן הרכב מליסינג אבל זה מנכ"ל חברה שזה היה הרכב הצמוד שלו ופעם אחת הוא עשה תאונת חניה.

מנכ"ל חברה נוסע עם סיטרואן ג'מפי.

בטח..

בקיצור - סוחרים זה לא משהו שאתה צריך.

פורסם
מה הקטע ללכת למרגש בידיע שידפקו אותך? אחרי הקניה אנשים חוזרים לפורום ומחפשים של מי היה הרכב, ואז קולטים שדפקו אותם!

אף אחד לא ימכור למגרש רכב תקין! כי את הרכב התקין הזה אפשר למכור במחיר מחירון לפחות!

אני מכרתי את הג'אסטי במצב תקין למוסך.

יש אנשים שלא יכולים או לא רוצים להתמודד עם זה.

לפעמים בזבוז הזמן הוא יקר יותר מההפסד שלך כשאתה מוכר למגרש.

אני בכל אופן, נמנע ממגרשים כשאפשר.

פורסם

כשחיפשתי רכב לא התעצלתי.

את האחרון קניתי בקריית ביאליק...שזה 10 דקות מעכו.

אבל...מיד פרטית.

סוחרים, שיבדלו לחיים ארוכים, שיתפרנסו מהפריירים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אני מכרתי את הג'אסטי במצב תקין למוסך.

יש אנשים שלא יכולים או לא רוצים להתמודד עם זה.

לפעמים בזבוז הזמן הוא יקר יותר מההפסד שלך כשאתה מוכר למגרש.

אני בכל אופן, נמנע ממגרשים כשאפשר.

כמה הפסדת מזה שמכרת את הג'אסטי למוסך? 500 שקל? כשמדובר ברכב ששווה עשרות אלפי שקלים, יש להניח שבעל הרכב לא יוותר על כמה אלפים כדי לחסוך "בזבוזי זמן".

• תוכן חדש...