Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה 2007 VS ב.מ.וו 750 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גם סיפור הפוך.

לאבא של חבר שלי יש את האוקטביה TSI (הדגם עם מנוע 1.8 ו-160 כ"ס).

והיה די משעשע לראות את הנהג בעל הונדה אקורד מנוע 2400...מקבל בראש מסקודה משפחתית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:):) זה קרה לי הרבה לי פעמים עם אקורד B4 וכל שאר רכבי המנהלים, כשהם היו בהלם כשסקודה דיזל עוקפת אותם ואין להם מה לעשות עם זה...
פורסם

מי שנוהג במכונית סטנדרטית שב - 170 קמ"ש המנוע שלה צורח והמרכב כולו שט על הכביש, לא מסוגל להבין שישנם כלי רכב שבעבורם המהירות הזו היא מהירות שיוט נטולת מאמץ לחלוטין.

הצד השני של המשוואה הזו הוא - נהג שרואה רכב כזה משייט במהירות הטבעית שלו, חושב שמדובר במהירות התאבדותית. ברכב החיים נראים קלילים ונטולי דרמות רק שכולם לידך נוסעים ברוורס...

פורסם

אם כבר סיפורים כאלה:

אני נוסע לי עם חבר בפנאן שלי, גם בקורולה רק לא 2009 וגם לא 99' אלא 93.

נוסע פ"ת לת"א עולה על ז'בוטינסקי, פתאום אני רואה את הלסת של החבר לידי נופלת ועוד רגע מרטיבה לי את כל האוטו, העיינים מופנות לחלון הנוסע,ושם נוסעת לה R8 חביבה.(חשוב לומר שזה היה כמעט לפני שנה ואז לראות R8 זה היה בהחלט משהו הרבה יותר מנדיר)

האאודי פונה ימינה מז'בוטינסקי, במחלף גהה, ואני באינסטינקט בסיסי אחריה, בלי קשר שזה לא היה לי בכלל בדרך.

פניתי אחריה אמרתי לעצמי: חייב לראות מי נוסע ביפיפיה הזאת, מוריד היללוך, הרגל נהיית כבדה יותר, אני נוסע לצידו, במכונית יושב גבר בשנות ה50 לחייו.

טוב אמרתי אם כבר שיניתי קצת את המסלול אולי אני יצליח לראות אותה בפעולה , מתקרבים לרמזור, מכניס לניוטרל ומפמפם בעדינות את הגז (אולי החבר העשיר לימיני יתעצבן ויחליט להשתמש באורווה  שיש לו. הרמזור מתחלף לצהוב אדום, ועד אז הבחור פשוט מתעלם מכל דבר, מכל צפירה מכל פרצוף או אפילו מהישבן של חברי, איך שנהייה ירוק, מופיעה שאגה ענקית אבל המכונית במקום, לאחר כ2 שניות שלא שמעתי כלום מהרמקולים של המערכת הדבר היפה הזה יוצא כמ טיל בליסטי, ומשאיר אותי עם ריר בפה בשניות האחרונות שאני רואאה את הישבן החטוב שלה.

חבר אמיתי זה אחד שיקנה 2 בזוקה ולא זום אחד

פורסם

יופי של סיפורים חברים :lol:

ופעם "רדפה" אחריי (אני במאזדה 2) קורבט בכביש אשדוד - ת"א עד שהאטתי, עקפה אותי וצולמה. נו ו-? :lol::-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• ספונסר פורום
פורסם
אותי מעניין איך יגיב אותו בעל 750 כשיראה איזו אימפרזה או סיירה מסמורטטת עוברת אותו ב280:roll:

לא יודע להגיד לך,אבל לבעל ה745 שעקפתי אתמול בכביש 6 היה מבט של:shock::shock::shock::shock:,ואז נתתי לו להגיע,ושוב עקפתי אותו,את האמת,זה הדבר הכי כיף שיש ברכב משופר "זאב בעור כבש"

פורסם
רק לי זה נשמע לא שפוי לנסוע בקורולה 170 קמ"ש, בכביש ציבורי באור יום?

זה בסדר,הבחור רשם לך שהוא מיהר לעבודה...

הוא לא סתם מיהר,הוא מיהר בטירוף.

אם הוא היה נכנס באיזה משפחה שבידיוק יצאה לטייל בצפון והיה הורג אותם ואת עצמו,בטח שהם היו סולחים לו... הרי סה"כ היא מיהר בטירוף.

פורסם

עוד סיפור משלי.

אני וחבר נוסעים בהונדה אקורד שלי 1994, על 210 קמ"ש בנתיב השמאלי. מתחילים להתקרב ליגואר S-TYPE.

מתחיל להבהב לו באורות, והוא מצידו מצמיד את הרגל לגז ועף קדימה ואני על 210 קמ"ש והוא מתרחק לו בכיף. :-D

שונא גזענים !.

פורסם
אותי מעניין איך יגיב אותו בעל 750 כשיראה איזו אימפרזה או סיירה מסמורטטת עוברת אותו ב280:roll:

סביר להניח שזה לא יעניין לו את הביצה.

כשב.מ.וו 750 נמצאת ב-250 קמ"ש היא משייטת בנינוחות,אפשר לדבר בתוך האוטו בלי להרים קול ולהנות מהנסיעה הנינוחה.

כשאימפרזה\סיירה נמצאת על 250 קמ"ש היא נמתחת לגבול היכולת שלה,בשביל לדבר בתוך הרכב צריך מגאפון והדבר האחרון שאפשר לומר על הנסיעה זה שהיא נינוחה.

ואל תשכח שבשביל שסיירה או אימרפזה תגיע ל-280 קמ"ש היא צריכה לעבור לא מעט שיפורים.

בוא תשפר את אותה 750,עדיין חושב שתעקוף אותה ?

אני בטוח שלא.

וזה עוד לפני שדיברנו על M5.

לא צריך לערבב בשר וחלב,750 נועדה למטרה מסויימת שאותה היא עושה מצויין וסיירה\אימפרזה נועדו למטרה אחרת שאותה הן עושות מצויין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
עוד סיפור משלי.

אני וחבר נוסעים בהונדה אקורד שלי 1994, על 210 קמ"ש בנתיב השמאלי. מתחילים להתקרב ליגואר S-TYPE.

מתחיל להבהב לו באורות, והוא מצידו מצמיד את הרגל לגז ועף קדימה ואני על 210 קמ"ש והוא מתרחק לו בכיף. :-D

אני היחיד שמשוכנע שאתה צריך ללכת לישון?

הונדה אקורד שנת 94 לא תגיע ל210 קמ"ש, גם אם תדחף אותה מאחורה.

לסיפור מעניין, אני עם 2 חברים חוזר מת"א על כביש 1 חזרה הביתה, נוסע בשמאלי על 120? אולי 130.

פתאום מישהו מרים לי אורות, עברתי זריז לנתיב האמצעי והמשכתי לשייט. פתאום עוברת לידי Z4 על 170. אמרתי לעצמי שאותה אני חייב לראות מקרוב.

וינקר, חזרה לשמאלי, ומתחיל להעלות את הטורים. לאט לאט מתחילים להתקרב, כשהמחוג על טיפה יותר מ170. מתקרבים מתקרבים, Z4 אדומה כהה אם אני זוכר נכון בנתיב האמצעי, והכביש ריק.

אמרתי למה לא, נלחץ עוד קצת נעשה לו Showoff, לחצתי על הדוושה עוד טיפה גירדתי את ה180 ועקפתי אותו בשמאלי.

בתוך תוכי הייתי מאושר, מבחוץ, רגוע כמו תינוק.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...