Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חסיד נאמן של פשטות.

אם הייתי בלש והייתי נקלע לזירה כזאת אני מתחיל לחפש את החשודים שלי בשכנים,מכרים,חברים ולא באיזה מאפיה קפקזית עלומה שמי בכלל יודע מי היא ואיפה היא קיימת (היחב"ל סגר את האגף הרוסי שלו כבר לפני שנים).

כן, איזה שכן הלום קרב, שאזעקת המכונית של משפחת אורישקו במקרה הפעילה אצלו אינסטינקטים ממלחמת לבנון, לקח סכין ושיסף את גרונם של בני המשפחה, כי זה מה שלימדו אותו בצבא וזה כל מה שהוא יודע לעשות.

אתם יודעים מה, אם הייתי שכן כזה, זה בדיוק מה שהייתי עושה, כי המשטרה במילא תחפש רוצח שכיר רוסי עלום שם, שגם ככה כבר מזמן שותה וודקה עם חברים באיזה בר בעיירה הציורית נובוסיבירסק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

פוענח הרצח.

שידור ישיר בערוץ 2 בזה הרגע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מהיום נא לפנות אלי בתואר "כבוד הנביא"... או אלוהים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

"ממש לא אתפלא אם זה איזה עובד לשעבר שהם פיטרו או איזה שכן מעורער שלפני שבוע הם רבו על החניה בבניין או משהוא בנאלי שכזה"

יפה באגירה. העיקר אמרו מקצוענים וחרטוטים, כבר האשימו אותי, בגלל שאני גיאורגי..:-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני חסיד נאמן של פשטות.

אם הייתי בלש והייתי נקלע לזירה כזאת אני מתחיל לחפש את החשודים שלי בשכנים,מכרים,חברים ולא באיזה מאפיה קפקזית עלומה שמי בכלל יודע מי היא ואיפה היא קיימת (היחב"ל סגר את האגף הרוסי שלו כבר לפני שנים).

בלש הפורום נראה לי יותר הולם :-)

פורסם

לדעתי דפוס החיסול הזה הוא משהו שיובא מחו"ל.

ציטוט מהכתבה הזו:

בנוסף, התברר למשטרה כי בעירו של קרליק התרחש כשנה לאחר עזיבתו רצח מזעזע, בו נטבחה משפחה שלמה וביתה נשרף. ביחידה המרכזית של מחוז מרכז סבורים כי מקרה הרצח הזה, הוא שנטע בראשו של קרליק את הרעיון שיוביל לרצח המזעזע של משפחת אושרנקו.

ע. בלש הפורום :-)

ורגע של רצינות: כל הכבוד למשטרה על פענוח הרצח בצורה מהירה וטובה.

כשמגיע - אז מגיע.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
חבל שאין עונש מוות בארץ...

יש. והוא יושם אפילו פעם אחת (אייכמן). גם דמיאניוק נשפט בארץ לעונש מוות, אבל כמובן שבית המשפט העליון המדהים שלנו קיבל את ערעורו וביטל את עונש המוות.

עוד על עונש מוות בישראל

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אוקיי אני מרשה לעצמי לחשוף את אוסף הקונפירציות של חברי הפורום:

שרגאמן

התחיל טוב: "לדעתי רצח של נקמה והבהרת נקודה, חיסול חשבונות."

אבל Fat Bastard זייף:

"או שמדובר ברוצח סדרתי שבקרוב עוד נשמע ממנו... האופציה השניה היא חיסול חשבונות בעולם התחתון."

אייל היה קרוב :-D: "לדעתי דפוס החיסול הזה הוא משהו שיובא מחו"ל".

Colauti_9

לכלך:"שני ילדים רכים נרצחים -זה מתאים יותר לארגוני הפשיעה החמורה והמאורגנת והמבין יבין."

Fat Bastard

הזיוף2: "קודם כל רוב הסיכויים שהוא (הרוצח) כבר לא בארץ."

dany

הנביא: "רואים שהעבודה בוצעה ע"י מקצוען,ככה שרוב הסיכויים שמשפט לא יהיה בכלל כי לא יהיה את מי לשפוט.:cry:

אולי עוד 10-20 שנה יצוץ קצה חוט איפשהוא בטעות ככמו במקרה של אורחת הדין,רק שפה בטח לא מדובר בילד."

bagira

הפציץ: "תמיד כשקורים מקרים מזעזעים שכאלה מיד כולם נתפסים באילנות גבוהים ומפריכים תאוריות על רוצח שכיר שהובא במיוחד מקמצטקה, קואלה-לומפור או השד יודע מאיפה ועוד כל מיני תאורים אקזוטים, המציאות בד"כ הרבה יותר עגומה ואני למשל, ממש לא אתפלא אם זה איזה עובד לשעבר שהם פיטרו או איזה שכן מעורער שלפני

שבוע הם רבו על החניה בבניין או משהוא בנאלי שכזה".

bmw ricer

: הצחיק: "כניראה היו כמה אנשים שחלק החזיקו את הקורבנות וסגרו להם את הפה. אולי רצו להוציא מהם משהו לפני הרצח".

Fat Bastard

ממשיך לפספס: "כן, איזה שכן הלום קרב, שאזעקת המכונית של משפחת אורישקו במקרה הפעילה אצלו אינסטינקטים ממלחמת לבנון, לקח סכין ושיסף את גרונם של בני המשפחה, כי זה מה שלימדו אותו בצבא וזה כל מה שהוא יודע לעשות".

אני אהבתי.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

כל הכבוד למשטרה, שני פיענוחים תוך שבוע.

בלי ציניות ובלי סרקזם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אוקיי אני מרשה לעצמי לחשוף את אוסף הקונפירציות של חברי הפורום:

ענק - :-P.

אגב, אפשר להכין לקט נוסף "המדריך לעבריין המתחיל" - הלקט הזה מוגש באדיבות (טימטום) שוטרי משטרת ישראל שאינם מסוגלים לסתום את הפה הגדול שלהם:

- אם אתה מבצע פשע אל תשאיר DNA בזירה.

- אם השארת DNA בזירת הפשע תשרוף אותה.

- אם החלטת לשרוף את הזירה תשאיר את החלונות פתוחים כדי שהחמצן ילבה את הבערה.

- אם זימנו אותך לחקירה שגרתית, יש להגיע בטוב כדי לא לעורר חשד.

- אם אתה נמלט מהמשטרה תשאיר את הסלולרי בבית.

- אסור בהחלט להסתובב עם הנייד שלך בזירת הפשע (ע"ע דודו טופז וגם ג'ק באואר) וגם לא לשלוח סמסים מהמכשירים של הקורבנות.

- אם חוקרת אותך פקד ענת קצב (הפכה לסלב המכשפה הזו), סתום את הפה שלך כי היא לא חברה שלך... :shock:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...