Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

* אל תיכנס לעמוד הפייסבוק שלך מהמחשב של הקורבן. ובטוח שלא כדאי לכתוב "כרגע שודד בית" בסטטוס שלך

* אל תציג תעודה מזהה בחנות המשקאות שאתה שודד

* במידה ואתה גונב מכוניות, תוודא שאתה יודע לנהוג על גיר ידני

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ענק - :-P.

אגב, אפשר להכין לקט נוסף "המדריך לעבריין המתחיל" - הלקט הזה מוגש באדיבות (טימטום) שוטרי משטרת ישראל שאינם מסוגלים לסתום את הפה הגדול שלהם:

- אם אתה מבצע פשע אל תשאיר DNA בזירה.

- אם השארת DNA בזירת הפשע תשרוף אותה.

- אם החלטת לשרוף את הזירה תשאיר את החלונות פתוחים כדי שהחמצן ילבה את הבערה.

- אם זימנו אותך לחקירה שגרתית, יש להגיע בטוב כדי לא לעורר חשד.

- אם אתה נמלט מהמשטרה תשאיר את הסלולרי בבית.

- אסור בהחלט להסתובב עם הנייד שלך בזירת הפשע (ע"ע דודו טופז וגם ג'ק באואר) וגם לא לשלוח סמסים מהמכשירים של הקורבנות.

- אם חוקרת אותך פקד ענת קצב (הפכה לסלב המכשפה הזו), סתום את הפה שלך כי היא לא חברה שלך... :shock:

חזק , גם אני כשראיתי חדשות חשבתי לעצמי שהשוטר הזה פשוט נשמע כמו איזה מדריך לרוצח המתחיל , הוא נתן טיפים בשביל שהעבודה תצא יותר מוצלחת

פורסם

חברים, לא אנושי להריץ בדיחות כאלו בנושא שכולו זווע וכאב. כל הכבוד על פיענוח הרצח למשטרה, את האמת, לא ציפיתי,לחברי הפורום שקל בדרך ודגל כבר נשלח. אבל המשפחה כולה איננה. כולה. ילד, ילדה, אמא, אבא, סבא וסבתא.

יהיה זכרם ברוך

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

זה כבר קרה. למה יעזור להימנע מבדיחות?

התבדחות על מוות זו אחת הצורות שבה אפשר להתמודד עם הזוועה הזו.

אני מעדיף שכשאני אמות, אנשים יריצו בדיחות בפורומים וטוקבקים. זה יותר טוב מאלו שכותבים "ישבתי מול המקלדת ובכיתי", למרות שהם לא הכירו את הקורבנות, שהיו או לא יכולים להיות זבלים של אנשים (לא מתייחס למקרה הזה באופן ספציפי, אלא באופן כללי).

בדיחה עדיפה על תגובה רגשית צבועה.

פורסם

גם אני בגישה שלך, אבל לא כשרוצחים 6 אנשים כולל ילדים. אין מקום לצחוק. אין מקום לבדיחה פה. בני אדם נ-ר-צ-ח-ו. לא מתו מזקנה, לא מתו בתאונה טרגית.

כשאתה פותח חדשות ואתה רואה שפסיכופט רצח 6 אנשים בגלל שפיטרו אותו מעבודה במסעדה בתור מלצר עלוב (בלי להעליב, גם אני היתי מלצר, אבל לא רצחתי אף אחד כשפיטרו אותי) לדעתי אין פה מקום להריץ בדיחות כאלה. באמת.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
חברים, לא אנושי להריץ בדיחות כאלו בנושא שכולו זווע וכאב. כל הכבוד על פיענוח הרצח למשטרה, את האמת, לא ציפיתי,לחברי הפורום שקל בדרך ודגל כבר נשלח. אבל המשפחה כולה איננה. כולה. ילד, ילדה, אמא, אבא, סבא וסבתא.

יהיה זכרם ברוך

יתכן שגם אני סווגתי אצלך בין מריצי הבדיחות, אבל התגובה שלי רחוקה מלהיות בדיחה, המשטרה הפכה את כל ערוצי הטלוויזיה לטלוויזה הלימודית לעבריין המתחיל.

אני חייב לציין שלמדתי מהם לא מעט על שיטות העבודה ה"מתוחכמות" שלהם.

אם כבר אז עדיפה תגובת המשטרה כפי שהוצגה למיטב זכרוני בסרט "מתחת לאף" אחרי שנשאלו איך זה שגנבו את הכספת מתוך מטה המשטרה: הם טענו שמדובר בכנופיה מקצוענית שהגיע במיוחד מחו"ל עם שיטות שטרם נראו כמותן בארץ.

וחזרה לדיון, אני בהחלט מעדיף את גישתו של פרנקוס לעניין שכתב: "בדיחה עדיפה על תגובה רגשית מזוייפת"...

פורסם
זה כבר קרה. למה יעזור להימנע מבדיחות?

התבדחות על מוות זו אחת הצורות שבה אפשר להתמודד עם הזוועה הזו.

אני מעדיף שכשאני אמות, אנשים יריצו בדיחות בפורומים וטוקבקים. זה יותר טוב מאלו שכותבים "ישבתי מול המקלדת ובכיתי", למרות שהם לא הכירו את הקורבנות, שהיו או לא יכולים להיות זבלים של אנשים (לא מתייחס למקרה הזה באופן ספציפי, אלא באופן כללי).

בדיחה עדיפה על תגובה רגשית צבועה.

חזק!!!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

דורקי, כל מה שכתבת כל עבריין דרג ז' מכיר.

כן גם את העובדה שהשוטר אינו חבר שלך.

בעניין הרצח - מזעזע אך אני למוד ניסיון ממקרה ברנס ואוי לנו אם זה יחזור אני מאוד מקווה שהראיות חזקות בתיק זה ולא נשענות רק על הודאה של הנאשם.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

הן לא.

הדנ"א של קרליק נמצא על בגדים שנזרקו בזירת הפשע

אבל איכשהו אני עדיין בטוח שקרליק הוא רק הזרוע המבצעת, ומאחוריו עומדים עוד אנשים. יכול להיות שהוא אפילו הסכים לעשות את מה שעשה בתור תשלום על חובות הימורים (היות וכבר יש לו ניסיון בעניין).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
דורקי, כל מה שכתבת כל עבריין דרג ז' מכיר.

אתה כמובן צודק.

הנקודה היא שעכשיו גם לאנשים נורמטיביים יש את הידע הזה, אם הם יעשה פשע הפענוח יהיה קשה בהרבה (אבל זה לא חשוב אל מול האפשרות שצצה למשטרה לעשות לעצמה קצת יחסי ציבור חיוביים...).

פורסם

מילא הרוצח

אבל שמתם לב שכל המשפחה שלו נעצרה?

האישה ההורים והילדה שלו כולם נעצרו בהאשמות שונות כגון העלמת הנשק , ושיבוש חקירה (הבת והאבא של החשוד סיפקו לו אליבי)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...