Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המקרה הכי מזעזע שקרה בישראל, בפיגוע טרור לא שמעתי על דבר כזה!

מסתבר שביתו של אדם כבר לא מבצרו, מעניין מה יהיה התירוץ הפעם.

השפעת אלכוהול? השפעת סמים? אולי אי שפיות זמנית?

מערכת המשפט ישראל היא בדיחה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

מערכת המשפט ישראל היא בדיחה.

מה זה קשור?!:evil:

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

הרגע התיישבתי על המחשב וקראתי חדשות וראיתי את הכתבה על הרצח,פשוט מזעזע,איך יש למישהו לב לרצוח בדם קר תינוק בן 3 חודשים וילדה בת 3 ?! (לא מפחית לרגע מרצח המבוגרים,אבל ילדים בדר"כ היו קו אדום אפילו בעולם התחתון).

פשוט מזעזע.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עם כל הצער והזעזוע שבדבר, אני רואה בזה מעבר טבעי לשגרת חיים של מדינה גדולה יותר. מקרים כאלה נדירים אמנם, אבל קורים במדינות ארה"ב ואירופה, כנראה שאנחנו יוצאים לאט לאט מסטטוס המדינה הקטנה ומאמצים מנהגים של חברינו מעבר לים, לטוב ולרע.

פורסם

הכל טוב ויפה ואדים,

אבל על פי מנהל האוכלוסין ישראל עדיין מדינה קטנה,יש לנו לצבור עוד איזה 10 מליון נפש כדי שנוכל להגיע ליום שבו נראה תלמידים מגיעים לבית ספר עם M16 ורוצחים 17 תלמידים ומורים.

לא חושב שזה עניין של גידול האוכלוסיה.

בלי קשר לרצח הספציפי שבכתבה,אין לנו מושג מה בכלל הלך שם,יש בארץ בעייה של חינוך שמתחילה בבית.

כשזוג הורים רבים ליד הילדים שלהם,והאבא קורא לאישתו "יא בת זונה" או לחילופין "משחרר" לה איזו סטירה מעוררת,אין מה להיות מופתעים שהילד לומד ומפנים את הדברים האלה.

לצערי זה קורה היום יותר מדי ורואים את זה על האוכלוסיה הצעירה כיום.

ילדים ונוער הם המראה של מה שהם מקבלים וסופגים בבית,לטוב ולרע (אני לא מדבר על מישהו שמגיע מבית טוב ואיבד עשתונות,אני מדבר יותר על אלה שרואים את זה אצלהם בצורת התנהגות שהיא אלימה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הרגע התיישבתי על המחשב וקראתי חדשות וראיתי את הכתבה על הרצח,פשוט מזעזע,איך יש למישהו לב לרצוח בדם קר תינוק בן 3 חודשים וילדה בת 3 ?! (לא מפחית לרגע מרצח המבוגרים,אבל ילדים בדר"כ היו קו אדום אפילו בעולם התחתון).

פשוט מזעזע.

בן אדם שפוי בחיים לא היה מגיע להחלטה כזאת לרצוח אנשים אפילו כמות כזאת ועוד בגילאים האלו.

זה אחד פסיכופט,חולה בראש, או אחד שלוקח סמים יכול לעשות דברים מזעזעים ונוראים.

אם אם ואם המשטרה תמצא את הנוכל,ובית המשפט יתן עונש עלוב...הפעם סופית הפסדנו "במלחמה" הזאת.

פורסם

לא נראה לי שפסיכופט זה הכיוון פה, יותר סוציאופט, כזה שמסוגל לנתק את הרגש ולפעול בצורה קרה ומחושבת. עוד מעט יבוא פרנקוס ויגיד אם אני צודק.

בכלל, כל העניין נראה לי כמו משהו שנלקח מארכיוני ה-KGB.

פורסם

או שמדובר ברוצח סדרתי שבקרוב עוד נשמע ממנו...

האופציה השניה היא חיסול חשבונות בעולם התחתון.

אגב, מי שאמר שיש קווים אדומים אצל משפחות הפשע, אז אין. צר לי לבשר לך, אבל אין להם "קוד" שהם פועלים לפיו. אם חייל במשפחת פשע יצטרך להרוג קשיש או תינוק, הוא יהרוג, כי אחרת יהרגו אותו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשאין דין ואין מוסר והארץ נוהגת כסדום ואין שום דרך שמכוונת אז אלה התוצאות.

60 שנה וזה מה שיצרנו, פשע, אונס, רציחות ,עבריינים ושחיתות.

בן קם באביו כלה בחמותה,בני משפחה מתנהגים כזרים בביתם, אנחנו לא מסתדרים עם עצמנו ובטח שלא נסתדר עם כל השאר

אין דין ואין מוסר, מדינה בפשיטת רגל...

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
לא נראה לי שפסיכופט זה הכיוון פה, יותר סוציאופט, כזה שמסוגל לנתק את הרגש ולפעול בצורה קרה ומחושבת.

תוך סיכון ששוב אחשב על ידך למתנשא, ההבדלה בין פסיכופט לסוציופט היא לא תמיד ברורה קלינית ובד"כ מיוחסת לכך שהפסיכופט מסוגל לחקות התנהגות נורמטיבית ואמפטיה, כאשר הסוציופט הוא יותר אימפולסיבי ולא מסוגל להסתיר את העובדה שהוא, כמו הפסיכופט, נעדר כל יכולת אמפטית ולכן מוסריות.

לכן, חניבעל לקטר הוא פסיכופט והגו'קר (מבאטמן האחרון) הוא סוציופאט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...