Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

kiki666 - אתה גזען יותר מכולנו ומהסוג הגרוע ביותר.

אני מאוד מבולבל בקשר לדת, אבל מאמין שיש חיים לאחר המוות.

לי במקור ראשון יצא להיות בסיאנס שבו דיברתי עם בן משפחה, דברים שרק שנינו יכלנו לדעת,

והסיאנס היה עם אנשים שלא מכירים אותי מספיק טוב.

עד היום קשה לי להזכר בזה, אם אין חיים לאחר המוות אז איך דיברנו?

עד אותו היום הייתי אתאיסט גמור עקב כמה שאלות שעלו בי.

דוגמא טובה לשאלה כזאת:

בסיפור תיבת נח, רשום שעלו על התיבה זוג מכל בעל חיים.

הרי שהמבול נפסק והחיות ירדו מתיבה, מה אכל הנמר? עשבים?

מה אכלו הטורפים? את האיילה? אז לא היו היום איילות, את הזברה? אז לא היו היום זברות.

אבל הקטע של הסיאנס בילבל אותי, מה קורה שמתים?

דיברתי בסיאנס עם אדם שנפטר לפני 8 שנים וחלקנו המון סודות,

אם אין אלוקים אז אין גם חיים לאחר המוות.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אונו טורבו,

קודם כל אני בכלל לא גזען, כל הנאמר כאן הוא דעותיי ועובדות, אומנם לא הסטתי אף אחד לאלימות. וההפך, גזען הוא אדם מאמין, וזה מה שאני נלחם בו כל השרשור הזה. אין דבר כזה שמישהו טוב יותר מהאחר כי הוא נימול לדוגמא וכי עשה בר מצווה,

סיאנס וחיים אחרי המוות..... מה זה קשור לאלוהים? אלוהים - כח עליון כביכול שהומצא על ידי אנשים מניפולטיביים רק בכדי לשלוט בעם שלם כמו בעדר כבשים. מתי יבינו את זה. היום היינו מצפים כי עם החידושים הטכנולוגים האדירים וההתקדמות המאסיבית שלנו הדת תדעך, אך לא כך הדבר. דת - כלי נשק אדיר בידי שליטי העולם והפוליטיקאים \ דיקטטורים שפועלים "בשם הדת" ושולטים באנשים כרצונם.

זה התפקיד היחיד של דת.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
רומן, אתה עו"ד, נכון?

מה אתה רץ ישר לטיעון הסוגר, מה?!

קודם מובילים את הצד השני, שומעים טיעוניו, ואז מפריכים. לא ישר הולכים ומגלים את כל האסטרטגיה.

אוף איתך!

אם היו משלמים לי פה לפי שעה, אולי הייתי מורח את זה באמת :wink::lol:

משלא משלמים לי פה בכלל, אני מעדיף להכות ישר את המכה הניצחת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אונו טורבו,

קודם כל אני בכלל לא גזען, כל הנאמר כאן הוא דעותיי ועובדות, אומנם לא הסטתי אף אחד לאלימות. וההפך, גזען הוא אדם מאמין, וזה מה שאני נלחם בו כל השרשור הזה.

זה התפקיד היחיד של דת.

אתה סתום יותר ממה שחשבתי, מרגע זה עדיף לך להפסיק להגיב.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
אלוהים - כח עליון כביכול שהומצא על ידי אנשים מניפולטיביים רק בכדי לשלוט בעם שלם כמו בעדר כבשים

אלוהים/ישות עליונה/אלילים הומצאו ע"י אנשים קדמונים שלא ידעו להסביר את תופעות הטבע שמסביבם, כי לא היה להם את הידע שיש היום, ולכן התשובה המקובלת הייתה "אלוהים/אללה/בודהה/מזדה/אודין/וואטאבר ברא את זה".

מה שכן, עם התפתחות המדע, נשמע באמת תמוה שיש אנשים שעוד מאמינים בדברים האלה.

אבל הבעיה שלי, היא לא שאנשים מאמינים בדת כלשהי, סך הכל אפשר לאמץ את הדברים שכתובים בתורה/הקוראן/הברית החדשה/ספר המורמונים כדרך חיים ולקחת הכל בפרופורציה, כי אחרי הכל, חוקים כמו עשרת הדברות זה חוקים של היגיון. הבעיה שלי היא עם אנשים שמגזימים עם האמונה תוך התעלמות בוטה מאותם החוקים הבסיסיים שכתובים בספרים שהם כביכול מאמינים בזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חיים לאחר המוות יכולים להיות קשורים לאלוהים, בדיוק כמו שהם יכולים לא להיות קשורים אליו בכלל.

אני מאמין בחיים לאחר המוות כי ראיתי כמה תופעות מעניינות, אבל לא מקשר את זה לאלוהים. אם כבר, אני יכול להכניס את זה לתוך התהליך האבולוציוני של האנושות ולפרק את זה דרך זה.

ההתקדמות ההדרגתית של המדע היא זו שתפתור את הדילמה הזו, ולא דת כלשהי, שמבוססת על מה שכתבו אנשים בורים לחלוטין לפני אלפי שנים.

רק להזכירכם, אני יודע יותר על מזג האוויר, פיזיקה, ביולוגיה, כימיה או אסטרונומיה ממה שידעו בתקופת התנ"ך.

מה שכן, בני האדם הם לא רלוונטיים ביקום, והקיום או ההכחדה שלנו לא משנה שום דבר.

זה מאוד מגעיל לחשו שהיקום נוצר בשבילנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...