Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת?!

מכיר צה"ל?

להיות ציוני זו בחירה אידיאולוגית?

כן.

אתה מוכן להרוג כדי ליישם את הבחירה הזו?

כן.

אז רצח זו לא ההגדרה הנכונה, אבל מוכנות להרוג יש, לא?!

אני וצה"ל זה סיפור ארוך.

ציונות כבר לא יכולה להיות קיימת כאן, ולכן אני חי פה את החיים בשביל עצמי ודי. לכן אני ספציפית, לא מוכן להרוג אף אחד, כדי ליישם את הבחירה הזו כי לא בחרתי בה.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מתייחס אליך אישית ולא זו הנקודה. הנקודה היא שרב האנשים מוכנים להרוג במקרה הקיצוני בו לא יאפשרו להם לקיים את חייהם לפי אמונתם ודרכם. בשביל זה יש דמוקרטיה, שאמורה לאזן בין תפיסות שונות. אז קצת הקבוצה הזו מושכת לשם, והשנייה לפה ואלו, נו, החיים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז ייפתח עוד אחד, מה זה משנה.

נ.ב. אגב, דת היא הסיבה שאין לכם עדיין מכוניות מעופפות.

וזה גם התירוץ שבגללו אתם משלמים 100% מס על כל דבר, מקופסת גפרורים ועד מכונית. ברור שהמניעים האמיתיים הרבה יותר עמוקים, אבל נעזוב את זה עכשיו.

וזה גם הסיבה לעיכוב של אלף שנים בהתפתחות המדע והטכנולוגיה.

אז תמשיכו להאמין ב"אלוקים" שלכם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איזה אלוקים? לפי הסרט "הנבואה", החייזרים הם האלוקים האמיתיים שהביאו אותנו לכדור הארץ. ההסבר הכי טוב שראיתי עד היום :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

FALOU, יש הבדל די גדול בין אקסיומות וטיעונים תיאורטיים, לבין מה שהאדם יכול ללמוד מהניסיון וממה שיש לך מול העיניים באופן ברור.

זכור שחלק גדול מאוד מה"הוכחות" של הדתיים מבוססות בעצם על ניסיון של אחרים, וכמעט לעולם לא על ניסיון אישי.

היו לי כמה שיחות עם חרדים על עניין האתנוצנטריזם שלהם ולמה הם צודקים והגויים לא.

הטיעון הכי טוב שהיה להם זה "600000 יהודים ראו את הנס של מתן התורה והיו שם כשמשה ירד מההר".

בשבילם זה מספיק, תוך התעלמות מעובדות שכתובות בתוך המקורות עצמם.

1) רק משה ראה את הנס עצמו.

2) אף אחד לא ראה את השיח הבוער או כל דיאלוג אחר עם משה. כל הבשורות והנבואות נמסרות באופן פרטי ומחשיד.

3) אין ראיות ארכאולוגיות למקום שבו זה היה אמור לקרות (הר סיני)

4) גם בדתות אחרות היו "עדים" שיכולים לספר על זה, אבל בלי ראיות ארכאולוגיות או ראיות כתובות במקורות אחרים.

הייתי מצפה שאם ישנו אירוע שישנה את העולם לחלוטין, כמו בחירת עם על ידי אל או מתן קוד מוסרי לאנושות, מישהו יכתוב את זה ביותר ממקור אחד, שגם הוא נכתב אלפי שנים לאחר מכן אחרי שהוא עבר מפה לאוזן ומדור לדור בלי הרף.

אם נניח למשל שיש אלוהים, למה שיהיה קיים אלהים אחד ולא אלוהים אחר?

מי אמר שלא קיימים כל האלים היוונים?

אני לא מבין איך אפשר להתעלם מהאמונות של כל שאר העולם ולחשוב ש"אני צודק וכולם טועים", כשכל אחת מהדתות שמניחה שיש אלוהים למעשה מספקת ראיות לכך שאין אלוהים.

שיתנו לי הוכחה שאי אפשר להתווכח איתה לגבי כל אל שהוא, ואולי אני אתחיל להאמין.

פורסם
איזה אלוקים? לפי הסרט "הנבואה", החייזרים הם האלוקים האמיתיים שהביאו אותנו לכדור הארץ. ההסבר הכי טוב שראיתי עד היום :-)

לדעתי זה אחד הסרטים הגרועים

אבל אותם חייזרים שמדובר עליהם בסרט (כולל אזכור אחד או שנים בסרט עצמו) הם החייזרים שמופיעים בספר יחזקאל בפרק א (תוכל לעיין בו בתנ"ך הקרוב לאזור מגורייך)

ככה שתדע מאיפה הרעיון לסרט בא 8)

פורסם

יש אלוהים או אין אלוהים זה ויכוח אחד (בטח ובטח שאין יצור כזה)

אבל עניין התפיסה של כל זרם, זה הבעיה! אם יש אלוהים, למה שהוא ירצה שמגזר שלם יחיה בסבל ובהסגר?

מאיפה צצה לה תורת הכשרות המפגרת? משפחת אחד בתנ"ך, הספיק כדי להקים תעשיית כשרות שעושה המוווון כסף.

יום שבת, צריך לכייף ולהנות עם המשפחה, לנסוע לים, לעשות פיקניק, לשחק אם הבן שלך כדורגל ולנוסע באופניים!

[כאן נמחקו התבטאויות לא ראויות]

פורסם
לזה התכוונתי כשאמרתי לייבלינג. בדיוק לזה. תגיד לי, מה מזיז לך שם שאני יהודי? העלבתי אותך? פגעתי בך? אני יהודי אז יש לי כרטיס "יציאה מהכלא"? איזו דרך מחשבה מעוותת. כאשר בני אדם תרבותיים מנהלים ויכוח ואחד מהם אומר לך "אבל הוא יהודי, נשמההההה טובה כפרה עליו, רצח אבל עדיין מאמי של בן אדם".

בוא נתחיל מזה שרצח הוא רצח. לא משנה ע"י מי בוצע, מה מוצאו או אמונתו.

נמשיך מזה שאם אתה יהודי, אם תרצה ואם לא אתה תרגיש קרוב יותר ליהודי אחר. בדיוק כמו שסיני ירגיש קרוב יותר לסיני ודרוזי ירגיש בנוח יותר במחיצת דרוזים. (אני מדבר פה על הכלל, לא על מקרים יוצאים מן הכלל)

אבל, (שים לב טוב טוב לשאלה שלי ותענה עלייה) מה אכפת לך שזה שהתחתן והזמין 15,000 איש הוא יהודי?

מה אכפת לך שהמשתמטים החרדים הם יהודים?

אם לא אכפת לך מה אמונתם ודתם של הסובבים אותך, איך זה שאתה לא מתקומם על חתונות בכפרים דרוזיים של 15,000 מוזמנים ושבוע של חגיגות?

איך זה שלא אכפת לך מהמשתמטים הבדואים\ערבים\פציפיסטיים?

כשמודבר על אוכלוסיית חרדים \ דתיים חזקים בכל דת שבעולם (יהדות, איסלאם, בודהיזם, נוצרים) אני מתייחס אליהם כאל אנשים שחיים באגדה פרי יצירתם ובבוז מוחלט, ואין בכלל מה לדבר איתם. העולם היום לא מתאים לדת, הדת מעכבת לנו את העולם, גוררת אותנו למלחמות ומוות, ולכאב אדיר.

הרשה לי, שוב, לתקן אותך.

אף דת לא מעודדת מלחמה! האיסלאם היום שיש בעולם הינו עיוות מוחלט של האיסלאם ה"מקורי". בקוראן רצח והתאבדות אסורים, בדומה לתורה. המציאות של היום היא שמקרים של פנאטים שנותנים לדת פרשנות משל עצמם מתרבים ותופסים מאמינים נוספים. זו הסיבה שהאיסלאם הטרוריסטי צובר תאוצה.

בדיוק כמו המקרה של הרוצח יעקב טייטל. לקח את הדת ועשה "בשליחותה" מקרים של רצח. הוא לא שונה הרבה מהמחבלים המוסלמים שבעצם לקחו את הדת ועיוותו אותה. אגב, אני מקווה שמערכת המשפט לא תתייחס אליו כאל מחבל ערבי, שכן הוא ישוחרר עוד 3 שנים באיזה עיסקה. אני מקווה שהוא יקבל את מלוא העונש המגיע לו. אסור שנעבור בשתיקה על מקרים כאלו, אחרת אנחנו לא שונים בהרבה מה"פלסטינים".

יודעים למה פיתחתי שינאה כה עזה לדת? אח שלי, הוכנס פשוט בכח לכת "יהודיים משיכיים" כאן בישראל, והוא השתנה לחלוטין. כל חיי הכרתי בן אדם ותוך שבועות הבן אדם הפך אחד, זומבי בחסות אלוהית. הוא לא מעוניין איתי בקשר כי אני לא כמוהו.

אני מתנגד בתוקף לכל דת ודת הקיימת בעולם אשר מבוססת על כח עליון בלתי צפוי. זו דעתי והשקפת חיי.

הכי טוב ככה, תיקח מקרה בודד ותקיש ממנו על הכלל.

(באמת שצר לי שאחיך התרחק ממך. בלי טיפה של ציניות. אני מקווה שיתפקח ותזכה "לקבל אותו בחזרה". אני אישית מוכן לנסות לעזור לך בזה, אם אתה מעוניין, צור קשר בה"פ)

אגב, "יהודים משיחיים" זה שם אחר לנוצרים. הם מאמינים בישו ובברית החדשה.

האב שרצח את בתו לא מזמן הייה פעיל "שלום עכשיו". זה אומר שכל פעילי שלום עכשיו הם רוצחי בנותיהם בפוטנציה?

ועכשיו, אני הולך לסיים את הפרוייקט "יבוש" של הפאסאט שלי, כי "בעזרת השם" לא יעשה לי את העבודה.

אודה לך אם תוכל לתת מספרים מדוייקים של כול אוכלוסיה(משתמטים חילוניים וחרדים)

אין בעייה. יום-יומיים ותקבל כאן את כל המידע.

נאה דורש...

כנ"ל.

מבלי להכנס לכל יתר הטענות, אינך יכול "לדעת", מאותה הסיבה שאתה טוען שאותו אחד שמאמין בתיאוריות המדעיות אינו יכול לדעת. שניכם מאמינים, פשוט בדברים שונים. אחרת אתה סותר את עצמך.

אם היית מכיר את הדת היהודית כמו שצריך היית רואה שלכל דבר יש הסבר.

לעומת המדע, שנשען על אקסיומה ויש בו לא מעט חורים.

הדוגמא הקלאסית שכולם מתעלמים ממנה במודע היא שהמדע טרם מצא את ה"חולייה החסרה" בהפיכתינו מאמבות לנושאי מזווודות.

לא מזמן (אני חושב שלפני כשבועיים) טענו חוקרים כי הצליחו למצוא את אותה חולייה וחזרו בהם מטענתם למחרת כי הם הבינו את טעותם.

FALOU, יש הבדל די גדול בין אקסיומות וטיעונים תיאורטיים, לבין מה שהאדם יכול ללמוד מהניסיון וממה שיש לך מול העיניים באופן ברור.

זכור שחלק גדול מאוד מה"הוכחות" של הדתיים מבוססות בעצם על ניסיון של אחרים, וכמעט לעולם לא על ניסיון אישי.

היו לי כמה שיחות עם חרדים על עניין האתנוצנטריזם שלהם ולמה הם צודקים והגויים לא.

הטיעון הכי טוב שהיה להם זה "600000 יהודים ראו את הנס של מתן התורה והיו שם כשמשה ירד מההר".

בשבילם זה מספיק, תוך התעלמות מעובדות שכתובות בתוך המקורות עצמם.

1) רק משה ראה את הנס עצמו.

2) אף אחד לא ראה את השיח הבוער או כל דיאלוג אחר עם משה. כל הבשורות והנבואות נמסרות באופן פרטי ומחשיד.

3) אין ראיות ארכאולוגיות למקום שבו זה היה אמור לקרות (הר סיני)

4) גם בדתות אחרות היו "עדים" שיכולים לספר על זה, אבל בלי ראיות ארכאולוגיות או ראיות כתובות במקורות אחרים.

הייתי מצפה שאם ישנו אירוע שישנה את העולם לחלוטין, כמו בחירת עם על ידי אל או מתן קוד מוסרי לאנושות, מישהו יכתוב את זה ביותר ממקור אחד, שגם הוא נכתב אלפי שנים לאחר מכן אחרי שהוא עבר מפה לאוזן ומדור לדור בלי הרף.

אם נניח למשל שיש אלוהים, למה שיהיה קיים אלהים אחד ולא אלוהים אחר?

מי אמר שלא קיימים כל האלים היוונים?

אני לא מבין איך אפשר להתעלם מהאמונות של כל שאר העולם ולחשוב ש"אני צודק וכולם טועים", כשכל אחת מהדתות שמניחה שיש אלוהים למעשה מספקת ראיות לכך שאין אלוהים.

שיתנו לי הוכחה שאי אפשר להתווכח איתה לגבי כל אל שהוא, ואולי אני אתחיל להאמין.

צר לי שנתקלת בכאלה עם טיעונים חלשים.

אני אתן לך הוכחות בשפה ובדרך שתבין. בשפה ובדרך בה המדע משתמש ע"מ לבסס את הנחותיו.

תתחיל מזה שתחפש בגוגל על הוכחות פיזיות ממשיות לקריעת ים סוף, תמשיך בזה שבמגילות וכתבי יד קדמוניים שנמצאו במצריים ונכתבו ע"י מצרים יש עדוייות לעשרת המכות. אח"כ תראה שכל מה שהמדע מגלה בשנים האחרונות ידוע מזמן ע"פ התורה. (מס' הכוכבים ביקום, לדוג', משהו שנאס"א חישבה בקירוב לפני כ-6 שנים, מחזוריות של כוכבי שביט, גנטיקה ועוד)

הצעתי עדיין בתוקף. אם תרצה הוכחות, צור קשר.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

מחזוריות הדיונים בקארזפורום... נו שוין.

משמעון ל-simon: הקטע שבעלי אמונה רבים מפספסים

בכל הנוגע להוכחות מדעיות, הוא שנקודת המוצא שלך צריכה להיות שונה.

זאת אומרת, אל תנסה להוכיח מה קרה בתנ"ך על ידי אמצעים חילוניים,

אלא קח את מה שכתוב כאמת, ומשם תבנה את הטיעון.

למשל: למה אני מאמין שהיקום בן כמה אלפי שנים פחות או יותר?

כי זה מה שיוצא כשמחשבים את השושלות בתנ"ך, לא בגלל שנאס"א גילו משהו.

יכול להיות שנאס"א יגלו משהו בעתיד ש"יסדר" הכול אבל זאת לא צריכה להיות נקודת המוצא שלי.

הייתה לי עוד דוגמה, מוצלחת יותר, אבל אני עייף מדי היום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בוא נתחיל מזה שרצח הוא רצח. לא משנה ע"י מי בוצע, מה מוצאו או אמונתו.

נמשיך מזה שאם אתה יהודי, אם תרצה ואם לא אתה תרגיש קרוב יותר ליהודי אחר. בדיוק כמו שסיני ירגיש קרוב יותר לסיני ודרוזי ירגיש בנוח יותר במחיצת דרוזים. (אני מדבר פה על הכלל, לא על מקרים יוצאים מן הכלל)

אבל, (שים לב טוב טוב לשאלה שלי ותענה עלייה) מה אכפת לך שזה שהתחתן והזמין 15,000 איש הוא יהודי?

מה אכפת לך שהמשתמטים החרדים הם יהודים?

אם לא אכפת לך מה אמונתם ודתם של הסובבים אותך, איך זה שאתה לא מתקומם על חתונות בכפרים דרוזיים של 15,000 מוזמנים ושבוע של חגיגות?

איך זה שלא אכפת לך מהמשתמטים הבדואים\ערבים\פציפיסטיים?

[כאן נמחקה פסקה שלמה שהופנתה נגד מגזר שלם].

הרשה לי, שוב, לתקן אותך.

אף דת לא מעודדת מלחמה! האיסלאם היום שיש בעולם הינו עיוות מוחלט של האיסלאם ה"מקורי". בקוראן רצח והתאבדות אסורים, בדומה לתורה. המציאות של היום היא שמקרים של פנאטים שנותנים לדת פרשנות משל עצמם מתרבים ותופסים מאמינים נוספים. זו הסיבה שהאיסלאם הטרוריסטי צובר תאוצה.

בדיוק כמו המקרה של הרוצח יעקב טייטל. לקח את הדת ועשה "בשליחותה" מקרים של רצח. הוא לא שונה הרבה מהמחבלים המוסלמים שבעצם לקחו את הדת ועיוותו אותה. אגב, אני מקווה שמערכת המשפט לא תתייחס אליו כאל מחבל ערבי, שכן הוא ישוחרר עוד 3 שנים באיזה עיסקה. אני מקווה שהוא יקבל את מלוא העונש המגיע לו. אסור שנעבור בשתיקה על מקרים כאלו, אחרת אנחנו לא שונים בהרבה מה"פלסטינים".

תשמע, בעולם כמה סיבות עיקריות למלחמות בין בני אדם - משאבים, כח, שוני... אותו השוני מתבטא בצורה הכי ברורה בדת, מה אני צריך להוכיח פה, כי בתנך עצמו נאמר כי רק היהודים הם הכי טובים וכל השאר לא. ומה עם כל המלחמות שמתאורות בתנך עם הגויים רק בגלל היותם כאלו? עזוב אותך בחייאת. דת זה גורם מספר 1 בעולם למלחמות, תגיד מה שתגיד בנושא הזה, אני לא אסכים לא עכשיו ולא בעוד 1000 שנה.

הכי טוב ככה, תיקח מקרה בודד ותקיש ממנו על הכלל.

(באמת שצר לי שאחיך התרחק ממך. בלי טיפה של ציניות. אני מקווה שיתפקח ותזכה "לקבל אותו בחזרה". אני אישית מוכן לנסות לעזור לך בזה, אם אתה מעוניין, צור קשר בה"פ)

אגב, "יהודים משיחיים" זה שם אחר לנוצרים. הם מאמינים בישו ובברית החדשה.

האב שרצח את בתו לא מזמן הייה פעיל "שלום עכשיו". זה אומר שכל פעילי שלום עכשיו הם רוצחי בנותיהם בפוטנציה?

כל מה שאני יכול להגיד לך, שהשפעת אותה הכת על אחי שווה להשפעת חשיש ולילה ארוך אל אור הירח. הבן אדם משתנה, לרעה.

אין מה לעשות אם זה, אי אפשר. ברגע ששוטפים למישהו את השכל, כמה שלא תנקה עדיין התוכן כבר נעלם.

ועכשיו, אני הולך לסיים את הפרוייקט "יבוש" של הפאסאט שלי, כי "בעזרת השם" לא יעשה לי את העבודה.

ייבשתי וסיימתי את הפרוייקט, קצת תמונות בפורום טכני :-D

פורסם
תשמע, בעולם כמה סיבות עיקריות למלחמות בין בני אדם - משאבים, כח, שוני... אותו השוני מתבטא בצורה הכי ברורה בדת, מה אני צריך להוכיח פה, כי בתנך עצמו נאמר כי רק היהודים הם הכי טובים וכל השאר לא. ומה עם כל המלחמות שמתאורות בתנך עם הגויים רק בגלל היותם כאלו? עזוב אותך בחייאת. דת זה גורם מספר 1 בעולם למלחמות, תגיד מה שתגיד בנושא הזה, אני לא אסכים לא עכשיו ולא בעוד 1000 שנה.

אין לך מושג מה כתוב בתנ"ך? תראה לי מלחמה אחת עם הגויים רק כי הם גויים בתנ"ך. לכל מלחמה בתנ"ך נגד גוי הייתה סיבה.

נכון. התנ"ך אומר לך שאתה, כיהודי יותר טוב מכל גוי אחר. לא טוב לך עם זה? אם אבא שלך הייה אומר לך " בעיני אתה יותר טוב מכל החברים שלך" היית אומר לו שהוא שקרן?

כל מה שאני יכול להגיד לך, שהשפעת אותה הכת על אחי שווה להשפעת חשיש ולילה ארוך אל אור הירח. הבן אדם משתנה, לרעה.

אין מה לעשות אם זה, אי אפשר. ברגע ששוטפים למישהו את השכל, כמה שלא תנקה עדיין התוכן כבר נעלם.

טעות בידך. ישנם מקרים רבים של יהודים שהצרפו לכתות כמו ה"יהדות החדשה", "עדי יה-וה", ה"יהדות המשיחית" ועוד (כולן, אגב, נצרות בתחפושת) שלאחר שערערו את ה"יסודות" עליהם נשענת ה"דת" שלהם, חזרו בתשובה והם יהודים שומרי תורה ומצוות. אני חוזר, אני מוכן לנסות לעזור לך. אם תרצה, פנה בה"פ.

ייבשתי וסיימתי את הפרוייקט, קצת תמונות בפורום טכני :-D

54321

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
אם היית מכיר את הדת היהודית כמו שצריך היית רואה שלכל דבר יש הסבר.

לעומת המדע, שנשען על אקסיומה ויש בו לא מעט חורים.

את הביטוי הזה בדיוק שמעתי מדתיים רבים. כולם, משום מה, בטוחים שכל חילוני שעומד בפניהם שומע על הדת בפעם הראשונה, מפיהם. NOT.

מה שאתה מתעלם ממנו, הוא שבבסיס כל דת קיימת, ויהדות לא שונה במאום בהיבט הזה, האקסיומה שאלהים קיים. כל הסבר שבדת מביא אותך לאקסיומה הזאת ונשען עליה במעין לופ. אבל אתה ושכמותך נאחזים באותם הסברים קואזי-מדעיים (בעודכם שוללים או לכל הפחות מגמדים את המדע. מעניין.) בעירוב תחומים מצחיק למדי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן, אתה עו"ד, נכון?

מה אתה רץ ישר לטיעון הסוגר, מה?!

קודם מובילים את הצד השני, שומעים טיעוניו, ואז מפריכים. לא ישר הולכים ומגלים את כל האסטרטגיה.

אוף איתך!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
להזכירך, כל מה שהמדע מבוסס עליו ובעיקר הסיבה והגורם לקיומנו פה הן בעיקר תיאוריות ללא שום הוכחות.

תיאורית המפץ הגדול, "תורת" האבולוציה וכו'.

נכון, כדוה"א, והיצורים שמאכלסים אותו נבראו בצורתם הנוכחית לפני 5770 שנים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...