Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל שהמשטרה תמצא את הטינופת שעשה את זה

קודם כל רוב הסיכויים שהוא (הרוצח) כבר לא בארץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מקשיב לעצמי אבל אתה מקשיב לעצמיך?

אם תשים לב שכתבתי:

קודם כל שהמשטרה תמצא את הטינופת שעשה את זה.אח"כ התכוונתי לזה שאם בית המשפט יגזור עונש עלוב כמו על כל אנס,רוצח,פידופיל או כל ח$% שמסתובב חופשי כיום, אז באמת מערכת המשפט בישראל היא בדיחה. כמו שאמר

שמתי לב יפה מאוד למה שכתבת. החלטת שאחרי שהוא ייתפס (אם וכאשר) השופט ככל הנראה יתן עונש מגוחך כי הרי כל אנס, רוצח ופדופיל במדינה מקבל עונש מגוחך. נתחיל בכך שעל עבירת רצח יש עונש מינימלי של מאסר עולם, כך שלבית המשפט אין אפילו שיקול דעת. בנוגע לעבירת אונס - יש עונש מקסימלי של 16 או 20 שנה, אבל זה נכון שממוצע העונש המתקבל נע סביב כ-5 שנים. יש הצעת חוק שמנסה לתקן זאת ואני לא יודע מה מצבה.

כל משפט במדינה הזאת ניגמר באיזשהי עסקת טיעון מגוחכת עם עונש מגוחך עוד יותר :?

תגיד, אתה נהנה סתם להגיד דברים מומצאים? העובדות הן שבמדינה "נחשלת" כמו ארה"ב סביב 90% מהמשפטים האזרחיים והפליליים נגמרים בעסקאות טיעון. בארץ האחוז הזה נמוך יותר ואולי זו אחת הסיבות לעומס המאוד כבד על בתי המשפט. לעסקאות טיעון יש המון צדדים חיוביים וחבל שאתה מבטל אותן ככה, מבלי להבין באמת את משמעותן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רואים שהעבודה בוצעה ע"י מקצוען,ככה שרוב הסיכויים שמשפט לא יהיה בכלל כי לא יהיה את מי לשפוט.:cry:

אולי עוד 10-20 שנה יצוץ קצה חוט איפשהוא בטעות ככמו במקרה של אורחת הדין,רק שפה בטח לא מדובר בילד.

כואב מאוד על המשפחה.

ודרך אגב היה להם אחלה של אולם אירועים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אין דין ואין דיין,מערכת המשפט ובראשם השופטים שהם מורמים מעם!! חכמים רק על האזרח הקטן שאין בכיסו את הממון לקחת עורכי דין מהשורה ה-1 את משפחות הפשע והעבריינים הם עוטפים בצמר גפן ומחפשים כל טעות של המשטרה והפרקליטות כדי לתת להם עונשים קלים!!

הפשיעה בארץ מחריפה וזה בגלל שאין ענישה מספקת ומידתית,העברנים האמיתיים לא מפחדים ממערת המשפט בארץ ולכן עושים מה שהם רוצים.

הרצח בהחלט נוראי שאין מילים,נראה כמו עבודה של מאפיה כל שהיא.

פורסם
רואים שהעבודה בוצעה ע"י מקצוען.

לא יודע מה העובדות שאתה נחשפת אליהן שאתה קובע כזאת הצהרה תמוהה אבל המשטרה הודיע שעל גופות האבא והסבא התגלו סימני מאבק.

נראה לך שמחסל מקצוען מגיע למצב שהוא מתחיל להאבק עם קשיש בן 60?

תמיד כשקורים מקרים מזעזעים שכאלה מיד כולם נתפסים באילנות גבוהים ומפריכים תאוריות על רוצח שכיר שהובא במיוחד מקמצטקה, קואלה-לומפור או השד יודע מאיפה ועוד כל מיני תאורים אקזוטים, המציאות בד"כ הרבה יותר עגומה ואני למשל, ממש לא אתפלא אם זה איזה עובד לשעבר שהם פיטרו או איזה שכן מעורער שלפני שבוע הם רבו על החניה בבניין או משהוא בנאלי שכזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה לדעתי העניין יותר מורכב מריב על חנייה. מי רוצח 6 אנשים בגלל מקום חנייה? מה עישנת היום?

המשפחה הזאת הייתה מאוד מאוד מקושרת, חברי כנסת, חברי מועצות, ועוד.

אני בטוח שיש סיבות כספיות שונות \ שליטה עסקית, שבגללן נקמו במשפחה.  

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
מה עישנת היום?

אני שומר על זכות השתיקה בכדי לא להפליל את עצמי...:roll:

מה שאני מנסה להגיד הוא שאף אדם שפוי לא ירצח משפחה שלמה על מקום חניה, אבל אף אדם שפוי לא ישמיד משפחה שלמה על כל סיבה שבעולם ולכן ברור שהאדם לא שפוי (ברמה של סכיזופרן/ סוציופט ולא של חולה רוח).

עכשיו רק השאלה היא איפה ומי מהמשפחה הזאת חצה את דרכו של הסוציופט, זה יכול להיות רוצח סידרתי של המאפיה (אבל תודה שזה נשמע קצת דמיוני) אבל זה יכול להיות גם סתם איזה שכן סכיזופרן עם הזיות פרנואידיות שהחליט שהשכנים שלו זוממים לרצוח אותו ושהם כל היום עוקבים אחריו (וכבר היו הרבה מקרים כאלה, אחד אפילו לאחרונה בארץ עם ההוא שרצח את הבעלת בית שלו וצעק למצלמות הטלויזיה שכל השכנים בבנין הם שתולים של השב"כ :shock:).

בקיצור.... שלא נדע מצרות (טפו,טפו,טפו).

פורסם

bagira

רק לפרוטוקול

סימני מאבק היו בגלל שכל הרצח בוצע עם סכין

יכול להיות שהרוצח (אני חושב שזה באמת מאפיה) התחיל לדקור ואז הם נאבקו בו

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

רק לי זה מזכיר את ההתחלה של "לאון"?

אני חושב שזה נעשה ע"י נציגים של פשע מאורגן מחבר העמים , למרות שעד היום כנופיות מעין אלו לא הופיעו בחדשות והשאירו את "הכבוד" לאלפרונים , אברג'ילים ולסופרנוס.

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

אני חסיד נאמן של פשטות.

אם הייתי בלש והייתי נקלע לזירה כזאת אני מתחיל לחפש את החשודים שלי בשכנים,מכרים,חברים ולא באיזה מאפיה קפקזית עלומה שמי בכלל יודע מי היא ואיפה היא קיימת (היחב"ל סגר את האגף הרוסי שלו כבר לפני שנים).

מצד שני, אם כבר תאוריות מוזרות, איך ששמעתי על המקרה האינסטינקט הראשון שלי היה שהסבא/אבא היה איזה איש ק.ג.ב/משטרה שהעיד נגד העולם התחתון ברוסיה, ברח עם כל המשפחה לישראל במסגרת הגנה על עדים ועכשיו פתאום מצאו אותו וסגרו את החשבון.

זה גם מתאים לכסף שלא ממש ברור מאיפה בא בשביל לרכוש את כל העסקים האלה וגם לעובדה המוזרה שמשפחה עם כ"כ הרבה כסף חיה כולם ביחד בדירה קטנה וצנועה.

נראה מי יהיה יותר קרוב למציאות, ההגיון שלי או האינסטינקט שלי.

פורסם

מאוד מוזר שכולם נרצחו בסכין ומצד שני אף שכן לא שמע שום צעקה. דקירה זה לא כדור בראש, גם בן אדם שנדקר למוות יצעק לשניה לפחות. וזה לא שהם ישנו.

כניראה היו כמה אנשים שחלק החזיקו את הקורבנות וסגרו להם את הפה. אולי רצו להוציא מהם משהו לפני הרצח.

פורסם

בקשר לדירה הצנועה הזאת שכולם מדברים עליה כל הזמן.

רח' נורדאו בראשל"צ הוא רחוב שקט באיזור מרכזי, מאוד קרוב למרכז העיר אבל בלי כל ההמולה.

דירת 3 חדרים פשוטה כמו שהייתה להם תעלה לכם היום כ-800,000 ש"ח, אם לא יותר.

בהתחשב בזה שאצל יוצאי חבר העמים זה לא מילה גסה לגור עם ההורים וכמו כן בני הזוג לא היו רוב היום בבית לכן היה להם נוח שהסבים יטפלו בילדים.

האולם פרמייר שהיה באזור תעשיה ישן אכן היה מקום מצליח יחסית, אבל שוב, זה אולם חתונות שהושכר וביצעו בו אירועים ומסיבות, התעריפים היו סבירים וצנועים, לא מקום של עשירים, מקום שאנשים עובדים יכלו להנות בו בלי לפשוט את הרגל.

אם יש כאן בעלי עסקים קטנים, אז אני בטוח שהם מבינים שלא פעם אנשים בטוחים שהם יושבים על מכרה זהב שלמעשה אין שמה יותר מדי $$$.

אז זה שהם לא הלכו ומשכנו את עצמם וקנו לנדקרוזר ווילה במערב ראשון בשביל שמחר יזרקו אותם לרחוב כמו חצי ממערב ראשון שהוצאה לפועל כבר יכולה לפתוח שמה סניף למה כל היום היא מטיילת שמה.

דיברתי עם ידיד המשפחה בערב שאחרי, הוא לא הבין בדיוק מה כולם מזדעזעים מהדירה שלהם, מדובר בדירה רגילה ובכלל כמו שהוא אמר אצלהם ככה זה מקובל.

מדהים שהיום מי שלא חי 7 רמות מעל רמת ההכנסה שלו נחשב לצנוע.

פורסם
איזה מקצוען משתמש בסכין?!

אחד כזה שלא רוצה רעש, לא רוצה ראיות שנשארות בזירה כמו תרמיל שאפשר לדעת לפי הנוקר מאיזה אקדח הוא נורה ולהתאים אותו לאקדח ספציפי , הרי גם אם תזרוק אקדח אחרי שתנקה אותו, יותר קל לדעת מאיפה הוא בא מאשר סכין.

ואחד שלא רוצה אחרי שהוא יורה שיהיו לו רסיסי ברזל על היד כמה ימים בלי שאפשר להוריד אותם (כל ירייה באקדח משאירה לך על היד רסיסי ברזל שניתנים לגילוי בבדיקה פשוטה). וגם מכפפה צריך להיפטר.

להשיג אקדח זה אומר שאתה משתף יותר אנשים במה שאתה עושה, גם אם עבריינים.

נניח והרוצח בכלל בא מחו"ל זה אומר שהוא לא בא עם אקדח משם במטוס אז להשיג בארץ אקדח זה יותר מדי להתערבב בשביל מקצוען

או אחד שמעביר מסר ספציפי

חוץ מזה שעם קצת חומר טשטוש אין התנגדות

לא פוסל שיכול להיות לו גם אקדח אם זה לא מתנהל כמו שתוכנן

גם אף אחד לא יודע אם מדובר ברוצח אחד או 3

חוץ מזה ממה שראיתי באתרי החדשות שיספו לכולם את הגרון חוץ מלאחד שעליו התגלו סימני מאבק (אולי אפילו מדובר בזה שפתח את הדלת, אם בכלל היא נפתחה והכל לא היה דרך החלון)

כדי לשסף גרון צריך ממש לנסר את קנה הנשימה אם משתמשים בסכין כהה, ככה שלא הייתי מצפה שימצאו פתאום סכין זרוקה בשיחים כי זו צריכה להיות סכין שמי שמשתמש בה יודע מה הוא עושה וגם השחיז אותו כמו שצריך.

שישה אנשים בבית ורוצח אחד קשה לי להאמין שהיה, לדעתי יותר מאחד כי בכל זאת בני זוג שישנים במיטה אחת בלי סימני מאבק זה עבודה מאוד מהירה

מהצד השני הם חזרו ממסיבה במועדון שלהם ככה שיכול להיות שהם היו שיכורים ונפלו למיטה.

חוץ מזה שאי אפשר להתעלם מזה שמדובר ברצח ביום הולדת של אחד הנכדים

בקיצור, הרבה כיוונים לחקור

ועדיין, לא הייתי פוסל שיש פה משהו אחר יותר "חובבני" או ספונטני, אפילו כאלו שנניח ולא נכנסו למועדון באותו יום וכעסו, לא נדיר בארץ

אני חסיד נאמן של פשטות.

אם הייתי בלש והייתי נקלע לזירה כזאת אני מתחיל לחפש את החשודים שלי בשכנים,מכרים,חברים ולא באיזה מאפיה קפקזית עלומה שמי בכלל יודע מי היא ואיפה היא קיימת (היחב"ל סגר את האגף הרוסי שלו כבר לפני שנים)..

.

אתה חושב ששכנים ומכרים ידברו אחרי שבאו ונכנסו לדירה ורצחו 6 אנשים כולל ילדים קטנים?

וזה שסגרו אגף לא אומר כלום חוץ מזה שאין להם בכלל כלים להתמודד עם פשיעה כזאת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...