Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעולים אבל עדיין לא התחלתי לנצל אותם ( יושבים במיקום המקורי בדשבורד לא בתיבה חתוכים מ600 עד 3khz בגלל בעיות החזרים ומיקום )

אני מקווה שבקרוב אני אשפר את זה ( בניה קטנה )

בקרוב נוכל לשמוע מה הם מסוגלים לעשות בתיבות מותאמות אצל מיקי ( black haze )

diforce - לא הבנתי את ההערה שלך , על מה אתה מדבר?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נפח אין סופי זה infinite baffle , בדלת רכב יש לך נפח עצום שבמידה והוא עוקף את נתון ה VAS של הרמקול בפי 2 או יותר , הרמקול מתנהג כאילו הוא מנגן ללא תיבה. רמקול ביתי לא בנוי לעבוד ככה רמקול של רכב בנוי לזה. למרות שקיימת אינדיקציה בכל זאת אתם לא מדברים עליה לכן אני מניח שהרמקול של aurum ישמע חרא בתחום הבאס בתנאי רכב ללא ריסון כלשהוא . בקיצור בחר רמקול עם VAS כמה שיותר גדול.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני יודע מה זה ib

לא הבנתי איך זה קשור לנושא

קטונתי מלהבין באופן מלא נתונים של דרייבר אבל זה שאתה מסיק משהו מהם באופן כזה מוחלט זה כבר בעייתי

לא מכיר את האלמנטים של aurum אבל האלמנטים שאני המלצתי עליהם זה אלמנטים שהתנסו בהם וממליצים עליהם לסביבת רכב

בשביל זה יש אנשים שיש להם נגישות לאלמנטים כאלה ואחרים והם עורכים בדיקות וביקורות וכל מה שנותר לנו זה לקרוא את הביקורות שהם כתבו ולהשתמש בזה לטובת ההחלטה..

כמובן שאם יש לך אפשרות לשמוע את הדרייבר לפני זה יהיה מעולה אבל בישראל אין ממש איך..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

ה- SLS של פירלס באמת צמד חיות, רק שמ- 500 הרץ ומעלה בערך ההיענות שלהם יורדת כמו תחתונים בנשף סיום.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מנתונים אפשר ללמוד הכל. הכל. מי שאומר אחרת זה רק בגלל שהוא לא מבין מה הם אומרים . אני לא התכוונתי לאלמנט ספציפי. אלה לתופעת ה"דחוף רמקול ביתי בדלת רכב" ולצפות ממנו להתנהג בהתאם , או לדבר על זה שהוא יורד ל 32 .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

:-P

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?cPath=45_228_257&products_id=834

אפרופו האבוק 7 אינטש - יש להם כמה יתרונות עצומים ברגע שעובדים איתם כוופרים:

1. עומק התקנה וגודל מגנט מגוחכים.

2. חזק מאוד, טונאלי מאוד ומדוייק מאוד.

3. עמיד לרטיבות.

4. לא דורש הספק גבוה בכלל, למען האמת אפשר לאמר שכמעט לא דורש הספק לעומת התוצאה שהוא מפיק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם 7" אני עוד יכול לדחוף בדלת, 8" זה כבר חזירות.

האמת שזה מחיר מצויין עבור הוופר הזה, אבל זה פשוט גדול מדי עבור ה 106 שלי.

בגדול אני מבין שחוץ מהזדמנות של יד שניה, כדאי יותר למצוא מידריינג' כרגע ולהשאר עם המיד של הדוטק, עד שיתפנה לי תקציב נוסף.

מתחדשת*

פורסם
:-P

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?cPath=45_228_257&products_id=834

אפרופו האבוק 7 אינטש - יש להם כמה יתרונות עצומים ברגע שעובדים איתם כוופרים:

1. עומק התקנה וגודל מגנט מגוחכים.

2. חזק מאוד, טונאלי מאוד ומדוייק מאוד.

3. עמיד לרטיבות.

4. לא דורש הספק גבוה בכלל, למען האמת אפשר לאמר שכמעט לא דורש הספק לעומת התוצאה שהוא מפיק.

אדי, אני מצטער אבל אני ממש לא מסכים איתך, אני הגברתי את ההאבוקים בהטחלה על 80 וואט ולא התלהבתי מהם בכלל.

איך שעברתי ל 100.4 פתאום הם התעוררו, והבנתי ממה רוני (יגאל בנץ) כל כך שיבח אותם.

ועכשיו כשעברתי ל3 חלקים והם חתוכים 40-300 העלתי את הגיין עוד יותר.

אז אני מתאר לעצמי שאתה פשוט לא יודע למה הם מסוגלים, אתה מוזמן בכיף להשמעה.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

תיקון קל,היה לך 60 וואט ולא 80.

מבחינת וופר יש בהאבוק את המשהו המיוחד הזה שאין בשאר הוופרים.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
או את ה MYPRE.. (מה קורה אופיר ?) - שאת שלי אגב אני מוכר כי הם לא נכנסים בדלת..

אבל למה אין ביקורות ?

http://www.diymobileaudio.com/forum/product-selection-comparisons/8599-usher-8945a-peerless-exclusive.html

אגב, אותו הדרייבר (שהוא במקור לרכב..) נמצא כאן בזוג רמקולים ביתיים קטנטנים מוצלחים מאוד של 2800 דולר:

http://www.soundstage.com/revequip/usheraudio_be718.htm

וכמובן אותו ZAPH ממקודם:

Usher 8945P8945P.jpgCost: $110

Usability: stars-4.0.gif

Build Quality: stars-5.0.gif

Consistency: stars-notrated.gif

Value: stars-4.0.gif Comments: Class leading harmonic distortion numbers. Excellent build quality. Well ventilated motor with a fabric dust guard. Machined phase plug with tight gap tolerances. Well engineered motor with an undercut pole piece and copper sleeve. Not a whole lot to complain about except for a 4dB dip in the response curve at 1200 hz. Good cost/performance ratio. Tested December 2006.

Usher 8945A8945A.jpgCost: $110

Build Quality: stars-5.0.gif

Value: stars-4.0.gif Comments: This woofer was considered by many to be a clone of the Scan Speak 8545. The cone and surround are similar but there are some differences internally. This has a slightly smoother response than the 8945P version, but slightly higher harmonic distortion also. The motor has shorting rings above and below the gap but not through it like the P version. Still, distortion is excellent by any standard. Very clean low end. Tested December 2006.Usher 8836A8836A.jpgCost: $101

Build Quality: stars-4.5.gif

Value: stars-4.0.gif Yellow Kevlar coned woofer. Excellent all around performance with a very smooth but rising top end and acceptable harmonic distortion, though not as clean as the 8945P. Excellent T/S parameters will allow for deep bass in a modest vented enclosure. This trunctated frame is not vented behind the spider like some of the better Usher woofers. Overall, a good driver for the price. Tested August 2008.

איזה טוויטר יש ברמקול הבייתי הזה ?

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

בקרוב נוכל לשמוע מה הם מסוגלים לעשות בתיבות מותאמות אצל מיקי ( black haze )

אני באמת מקווה שהם יקלעו לציפיות שלי ואולי גם יעלו עליהם.

עם הגברה טובה ותיבה מותאמת הם אמורים להיות מצויינים.

ואופיר, יאללה אני מסיים את הבניות שלי ונוכל לעבוד על שלך. :)

ד"א הנה כמה תמונות שלהם לפתיחת התיאבון.

05072009204.jpg

05072009205.jpg

05072009201.jpg

05072009203.jpg

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

מיקי, עד המפגש הבא אני מאוד מקווה שהבניות שלך יהיו מוכנות, מקסימום תיסע כמו ישראל בלי ריפודים :lol:

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
נפח אין סופי זה infinite baffle , בדלת רכב יש לך נפח עצום שבמידה והוא עוקף את נתון ה VAS של הרמקול בפי 2 או יותר , הרמקול מתנהג כאילו הוא מנגן ללא תיבה. רמקול ביתי לא בנוי לעבוד ככה רמקול של רכב בנוי לזה. למרות שקיימת אינדיקציה בכל זאת אתם לא מדברים עליה לכן אני מניח שהרמקול של aurum ישמע חרא בתחום הבאס בתנאי רכב ללא ריסון כלשהוא . בקיצור בחר רמקול עם VAS כמה שיותר גדול.

אני אשמח לדעת איך אתה ממליץ על רמקול עם VAS כמה שיותר גדול?

האם אתה יודע מה נתון הVAS אומר?

ואם כן, אז למה דווקא VAS גדול יותר יהיה טוב יותר ברכב?

אני אשמח להתייחסות שלך לשאלות הללו, מעניין אותי לדעת מה תהיה התשובה שלך בנושא.

under construction..

• תוכן חדש...