Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התמונה של התא מנוע הוא של מיצובישי גאלאנט שנת 1994

ועדיין נותרתי ללא מענה.....האם הצינורות פלסטיק ימסו בחום?

עופר

פורסם
התמונה של התא מנוע הוא של מיצובישי גאלאנט שנת 1994

ועדיין נותרתי ללא מענה.....האם הצינורות פלסטיק ימסו בחום?

עופר

אין כל סיבה שהפלסטיק יימס....הכיסויים לצינורות נועדו לעמוד בחום של תא המנוע.

פורסם
למי פה פעם התייבש פאקינג צינור באוטו???

[ ... ועוד הודעה לגבי פרופורציה ... ]

לי למשל. לא באוטו הנוכחי, אלא בתקופה שעוד הרשיתי לעצמי מכונית בת 10+ (למשל פולקסווגן דרבי 81). ולא, לא כל הצינור מתייבש ונושר מתא המנוע, אלא הגומי נסדק ובהתאם ללחץ בצינור, התוכן משפריץ או מטפטף. במיוחד הדבר אמור לגבי קצות הצינור שתפוסים בבנדים למיניהם, ולצנרת שהתחזוקה השוטפת מחייבת ניתוק וחיבור שלה (ע"ע פילטר דלק).

לעומת זאת התקנת צינורות אלה לשם שיפור אסתטיקת תא המנוע כבר נראית לי הגיונית יותר, אך פה עלה השאלה, ב-2000 שקל מה הייתי שם?

משפר את מערכת האודיו ברכב שלי?

לוקח אותי ואת האישה לסופ"ש פינוק ביערות הכרמל?

שם פילטר פתוח ומחליף צ'יפ?

קונה 4 בולמים מתכווננים? (אני לא אומר קוני, למרות שיש מין הקבעון אצל חלק מחברי שיקפצו ישר לומר "קוני צהובים קוני צהובים" תוך ריור אינטנסיבי)

צודק. לא בטוח שאת ה-2000 ש"ח הראשונים שלי באוטו אני אשים בצנרת הזו. אגב, מבירור זריז מדובר יותר בכיוון של 1000 שקל (129 פאונד לקיט). עם זאת להזכירך רוב השיפורים למנוע כמו שלי כרוכים בהעלאת לחצים למיניהם (אויר ודלק) ובשלב מסויים מחייבים החלפת הצנרת המקורית במשהו עמיד יותר.

וחוצמזה, בעיני יותר מגוחך להשקיע אלפי שקלים במיני אגזוזים בידיעה מוקדמת ברורה ש'התועלת' תהיה יותר רעש או רעש יפה יותר. ולא אכביר בעניין הזה כי כבר שפכתי עליו את הקצאת המילים שלי.

או במילים אחרות, מה זהו? האוטו פיקס, שכל מה שחסר לו זה צינורות-קטטר-זרחניים?

האמת שאצלי האוטו פיקס (טפו טפו חמסה חמסה). אם חסרים לו צינורות קטטר ? לא יודע. כמו שאמרת, עניין של העדפות (אסתטיות וכלכליות). גם אני פעם התפלאתי למראה פרוייקט בפורום (יפה יש לציין) של ציפוי מכסה שסתומים בניקל (נדמה לי של דייויד), שצריך להודות שמידת התועלת הפונקציונאלית שלו עוד יותר נמוכה.

נ.ב. לדוגמה נוספת של יובש צינורות ב-BX אתה מוזמן לקרוא את זה (או ש-BX לא נחשב?):

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=3838

אזהרה: הרבה קריאה, אבל משעשע.

My responses are limited. You must ask the right questions

• תוכן חדש...