Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נצפתה קיה OPIRUS מונית - שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים ראיתי בת"א מונית קיה OPIRUS ולפי המספר הרכב חדש לחלוטין. האם החל שיווק של הרכב בארץ?

עד כמה שידוע לי הרכב מגיע בשילוב מנוע בנזין בנפח של יותר מ-3 ל' ושישה צילינדרים. למה שמישהו ירצה מונית עם מנוע בנזין זללני שכזה?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאותה סיבה שיש מוניות מעל 3 ל' של מרצדס (שלא נדבר על הנהגים שנוסעים באוטומט) וזה לא נראה לך מוזר :)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
מאותה סיבה שיש מוניות מעל 3 ל' של מרצדס (שלא נדבר על הנהגים שנוסעים באוטומט) וזה לא נראה לך מוזר :)

מתי בפעם האחרונה יצא לך לראות מונית מרצדס בנזין? אני שמעתי פעם אחת על S320 מונית אבל זה היה ממש מזמן.

איך אפשר לדעת בת כמה המונית לפי מספר הרישוי שלה?

מוניות חדשות מקבלות מספר רישוי עם הספרה 80 בהתחלה, וע"פ המספר האמצעי בלוחית כבר רואים שמתקרבים ל-81.

סביר להניח שכל מונית שבמקור היא עם מנוע בנזין,הוסבה לגפ"מ.גם לנהגי מוניות יש שכל,ואף אחד מהם לא הולך לסוע עם מנוע 3 ל' בנזין.

אז זהו, שמסתבר שלא. ראיתי כבר המון מוניות ניסאן טיסה ללא גפ"מ, וגם כמה מוניות סובארו, C4, ומאזדה 3 ללא המערכת.

פורסם

יצא לי לראות בכביש 6 קיה אופירוס לבנה (פרטית).

ואי אפשר לדעת, כנראה קיה החליטו גם להתחרות במרצדס...אחרי שהם משווקים למונית את הקארנס, הריו, הסיד, הסראטו והמג'נטיס.

ואגב מאזדה 3 יש כמה וכמה מוניות כאלה.

אפילו יש מונית מאזדה 6 באשדוד.

ויש עוד מוניות שיצא לי לראות והן לא נפוצות כמו C4 פיקאסו, סובארו פורסטר, ניסאן טידה הצ'בק, רנו מגאן, הונדה סיויק...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
כנראה קיה החליטו גם להתחרות במרצדס

אם כבר, אז ב-VAG, כי מזמן לא ראיתי מוניות מרצדס חדשות.

אגב, המונית הכי מוזרה שראיתי זה היה ZX סטיישן מודל 96-97. מה שמוזר, הוא שזה היה ב-2007. יצא לי לראות גם 306 דיזל ידנית די באותה תקופה, וזה היה דגם פרה-ריסטיילינג.

מה עוד - מסתובבת בנתניה מונית טויוטה פריוס (איכשהו, לאור ממצאי הקרינה האחרונים, עדיף לחכות שתבוא אוקטביה :roll: ).

ובחדרה הייתה עד לא מזמן מונית לונדונית, כמובן בצבע לבן, עם הגה שמאלי, כובע צהוב ומדבקת "מונית" תקנית. לא יודע מה עלה בגורלה, יכול להיות שהיא עדיין גומעת קילומטרים אי-שם בצפון הארץ.

נ.ב. אני רואה גם שיש יותר ויותר מוניות עם גיר ידני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אגב, המונית הכי מוזרה שראיתי זה היה ZX סטיישן מודל 96-97. מה שמוזר, הוא שזה היה ב-2007. יצא לי לראות גם 306 דיזל ידנית די באותה תקופה, וזה היה דגם פרה-ריסטיילינג.

מה עוד - מסתובבת בנתניה מונית טויוטה פריוס (איכשהו, לאור ממצאי הקרינה האחרונים, עדיף לחכות שתבוא אוקטביה :roll: ).

ובחדרה הייתה עד לא מזמן מונית לונדונית, כמובן בצבע לבן, עם הגה שמאלי, כובע צהוב ומדבקת "מונית" תקנית. לא יודע מה עלה בגורלה, יכול להיות שהיא עדיין גומעת קילומטרים אי-שם בצפון הארץ.

C-קלאס החדשה נמכרת בכמויות די גדולות בשוק המוניות. רק בנצרת עילית יש מעל 10 מוניות סי-קלאס חדשות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
C-קלאס החדשה נמכרת בכמויות די גדולות בשוק המוניות. רק בנצרת עילית יש מעל 10 מוניות סי-קלאס חדשות.

ואל תשכח S350 ו-S500 :-)

"הקש על ה5 ביטוח ישיר, הקש על ה6 גיהנום :evil:"

"יש שלושה סוגים של נהגים: הנהג הזהיר (שמודע להכל), השיכור (שמודע לחלק) והאישה (מהסוג שלא מודעת לכלום מעבר למראת האיפור)"

פורסם
יצא לי לראות בכביש 6 קיה אופירוס לבנה (פרטית).

ואי אפשר לדעת, כנראה קיה החליטו גם להתחרות במרצדס...אחרי שהם משווקים למונית את הקארנס, הריו, הסיד, הסראטו והמג'נטיס.

"להתחרות" במרצדס זה מילה קצת גדולה על קאיה,עם האופירוס שלה שנראת כמו חיקוי אומלל של E.

ואני לא מבין מה ההגיון של נהגי המוניות שקונים את כל רכבי הבנזין שרשמו פה ולא מסבים אותם לגפ"מ.

V5

פורסם
ואל תשכח S350 ו-S500 :-)

אתה יודע שזה סתם כיתוב נכון? כל מוניות ה-S-קלאס שיש בארץ הן CDI.

פורסם

1. מרצדס C קלאס, יש המון כאלה בתור מוניות.

2. פיז'ו 306 דיזל ידניות (בעיקר סדאנים) לא נדיר במיוחד.

3. מונית לונדונית ראיתי פעם גם בבאר שבע.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

• תוכן חדש...