Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש חוות דעת על ניידים של MSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שנתיים וחצי דגם MSI M670. לאחר שנגמרה האחריות (שנתיים) הכפתורים הפסיקו לעבוד ועוד משהו נדפק במחשב.

זה מניסיוני.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ג'אנק סיני שלא עולה הרבה יותר זול ממחשבי מותג מעולים,תוסיף לזה את השירות של אייבורי.

ממליץ על DELL, המחשבים מצויינים וגם השירות שלהם (תיקון המחשב בבית הלקוח! ראיתי אותם בפעולה השבוע)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רק לשים דברים על דיוקם. MSI, או בשמם המלא, Microstar International היא אחת מהיצרניות הגדולות של PC בעולם, והיא יושבת בטייוואן. הסטורית, היא עסקה בייצור מחשבי desktop ושרתים, ולתחום הנוטבוקים נכנסה רק לאחרונה, כמו ASUS, אגב.

:turn-l:
פורסם
רק לשים דברים על דיוקם. MSI, או בשמם המלא, Microstar International היא אחת מהיצרניות הגדולות של PC בעולם, והיא יושבת בטייוואן. הסטורית, היא עסקה בייצור מחשבי desktop ושרתים, ולתחום הנוטבוקים נכנסה רק לאחרונה, כמו ASUS, אגב.

תודה רבה.

השאלה כמובן איך היא מבחינת רזומה ? ועמידות המחשבים הניידים שלה.

בעיקר הדגם X340.

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

הבעיות שאיתן נתקלתי ב MSI הן פחות המחשבים(שגם איכותם פחות טובה משל DELL, לדעתי), אלא השירות שלהם.

בכל נסיון של חבר שלי לתקן תקלות בזמן אחריות, באייבורי ניסו להפיל עליו את האשמה לתקלה.

גם לאחר שהסכימו לתקן, נאלץ לחזור מס' פעמים עד שבאמת תיפלו בתקלה כמו שצריך.

פורסם

הם מפטים אותך במפרט טוב ומחיר זול אבל איכות ההרכבה והרכיבים גרועה והאמינות בהתאם

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

למתמחה שלי יש נוטבוק שלהם והוא מאוד מרוצה.

אני העדפתי לרכוש של ASUS, עם סוללה שלא נגמרת..............

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ממליץ על DELL, רכשתי בדיוק לפני שבוע DELL STUDIO, מחשב מדהים באיכות חומרים מדהימה ואיכותית.

והמחיר לא הרבה יותר יקר מ MSI, והכי חשוב שהוא מגיע עם 3 שנות אחריות מלאה.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

ממליץ על DELL, המחשבים מצויינים וגם השירות שלהם (תיקון המחשב בבית הלקוח! ראיתי אותם בפעולה השבוע)

מעניין לשמוע, זה הפוך ממה שאני יודע, הסיבה העיקרית שאני לא מוכן לגעת בדל זה חוויות שירות זועתיות ביותר, החל מטוקבקים זועמים וכלה בחברים יד ראשונה שלא יקנו בחיים יותר מוצר של דל, הם בערך המקבילה של צמפיון כנראה, מוצרים מעולים שירות בקנטים.

הבעיה ב HP זה שאין דרך למצוא דרייברים למחשב שלך

נסו לקנות אחד עם ויסטה ולמצוא לו דרייברים ל XP למשל.

אני מוצא את לנובו הכי טובים (בשבילי כמובן, לא קבעתי שהם הכי טובים בעולם), מוצרים טובים, אתר תמיכה מעולה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...