Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח

יש לי בעייה בפיקוד חלונות החשמל של מזדה 323 סדאן האם למישהו יש מושג איפה משיגים את החלק במחיר זול כי חדש קיבלתי הצעה 750 שקל אני מעוניין ביד 2

אשמח לעזרה

בנוסף אני מחפש להשיג בזול מגן שמש לחלון צידי שמתלבש כמו גרב

תודה איתי

פורסם

למה אתה מתכוון בדיוק ל"פיקוד" של החלונות חשמל?

אולי ללחצנים? אם כן ניתן לחפש בפירוקיה, ב 323 BG יש מחלה שהלחצנים מתקלקלים מהר.

יש לך מאזדה כמו שלי בסמלון או ה"מרובעות"?

פורסם

שלום לך

אם יש לך מזדה מודל 95 או 96 (כלומר מהדגם הזה) אז גם הפיקוד של מזדה 323F מאותן שנים (הדגם העגול עם הפנסים הנפתחים) מתאים גם.

בנוסף ישנה אפשרות לתקן את פיקוד הכפתורים , יש חשמלאי רכב שעובד במוסך מורשה של מזדה ( "מוסך האיצטדיון" שנמצא מול איצטדיון ר"ג ) ושמו נדמה לי אהרון , הוא תיקן לי מפסק כזה לפני כמה שנים טובות , רק אני לא זוכר כמה זה עלה.

הטלפון שלו 03-5781989.

פורסם

צריך לבדוק לא תמיד ניתן לתקן בדרך כלל כאשר הפלטינות (המגעים) בפנים מתלכלכים מפיח שנוצר כתוצאה מזרם גבוהה שעובר דרכם, הן יוצרות חום אשר ממיס את הכפתורים, אך אציין שזה שווה בדיקה שיפוץ אם ניתן יחזיק ליותר שנים מאשר קניה מפירוק (אם קיימים דגמים כאלה בכלל עדיין).

פורסם

הייתה לי את אותה הבעיה כמו שיש לך. יש לי מזדה 323F וזאת המחלה שלהן. הישגתי לוח פיקוד אחר, שגם הוא עבד חלקית, משתיים עשיתי אחד טוב ע"י הלחמה, זה לא קשה, בן אדם לא מנוסה גם יכול לתקן, אבל חשוב שיהיו לך מעגלים לא שרופים. הם בנויים מ-4 בתים אלקטרוניים, כאשר כל אחד מהם פותח חלון אחר.

פורסם

הייתה לי פעם תקלה במיצובישי הקודמת שלי עם החלונות חשמל והגעתי לחבר של חבר לתקן את התקלה.

גם היה מאוד זול וגם עזר לי כמה פעמים ללא כל תמורה, תנסה אותו:

מוסך אל-ג'ק ברחוב טברסקי בתל-אביב (מאחורי הסינרמה, מול תחנת הדלק פז).

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קודם כל תודה לכולם

השגתי את המפסק הראשי לחלונות מיניב חלפים בהוד השרון יש להם שרות מצוין ואחלה מחיר

תודה ושבוע טוב לכולם

פורסם

מי שרוצה לחצים כאלו, יש לי 5 פנאלים שנשארו לי מהפרוייקט האחרון של הרכב.

ניתן לפנות בפרטי.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...