Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רנו מגאן 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בחצי שנה האחרונה נסעתי ברנו מגאן 2007 במסגרת הליסינג בעבודה ועכשיו יש באפשרותי לקנות אותו ב ~63,000 ש"ח (80,000 ק"מ).

בסה"כ הייתי מרוצה מהנוחות, מהמרחב ומהביצועים ואפילו מצריכת דלק ( 1:11 בנסיעה מאומצת עם מזגן)

במהלך הזמן הזה היתה רק בעיה עם הגיר שנתקע כמעט כל נסיעה אבל הוא תוקן ואין בעיות כרגע עם הגיר.

רציתי לדעת האם כדאי לרכוש את הרכב מבחינת עלות טיפולים, הגיר שממה שהבנתי הוא בעייתי, ירידת ערך ובכלל. (אגב, לאוטו הזה צריך טיימינג?)

האם כדאי להשקיע עוד 10,000 ש"ח למזדה 3 או טיוטה קורולה בשנתון 2005 ?

תודה

פורסם

היית מרוצה מהרכב, מהנוחות, ממרחב פנים (בטח גם מהבטיחות).

אתה מכיר את הרכב (תאונות, אופן הטיפול, סגנון נהיגה של הנהג :lol: ).

עכשיו אתה בא ושואל, האם כדאי להוסיף עוד 10 אלפים ש"ח כדי לקנות רכב פחות נח, פחות מרווח, פחות בטיחותי, אבל יותר ישן בשנתיים.

:roll:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ערב טוב

אל תדאג מירידת ערך.

חשוב יותר לנסוע על אוטו שאוהבים ונהנים ממנו ואם עוד כמה שנים תפסיד כמה עשרות אלפי שקלים - לא סוף העולם.

כמובן שהבחירה היא מגאן ולו רק בגלל הבטיחות.

אלי

פורסם
היית מרוצה מהרכב, מהנוחות, ממרחב פנים (בטח גם מהבטיחות).

אתה מכיר את הרכב (תאונות, אופן הטיפול, סגנון נהיגה של הנהג :lol: ).

עכשיו אתה בא ושואל, האם כדאי להוסיף עוד 10 אלפים ש"ח כדי לקנות רכב פחות נח, פחות מרווח, פחות בטיחותי, אבל יותר ישן בשנתיים.

:roll:

ידידי, אל תשכח שהטיפולים היו על חברת הליסינג ולא עלי...

מה גם שנתקלתי בבעיה בגיר ולכן אני שואל לגבי העלות של החלפים והטיפולים לעומת היפניות וכן לגבי האמינות בכלל.

פורסם
ערב טוב

אל תדאג מירידת ערך.

חשוב יותר לנסוע על אוטו שאוהבים ונהנים ממנו ואם עוד כמה שנים תפסיד כמה עשרות אלפי שקלים - לא סוף העולם.

כמובן שהבחירה היא מגאן ולו רק בגלל הבטיחות.

אלי

אני לא דואג מירידת ערך אלא מאמינות שיכולה להסתכם בהרבה כסף וכאב ראש

אגב, להפסיד כמה עשרות אלפי שקלים זה לא סוף העולם אבל זה בהחלט לא נעים בלשון המעטה...

פורסם

ברשותי גם דרך ליסינג מאגאן מודל 2008 אומנם (מאי 2007 על הכביש), הרכב עבר כ 83K ק"מ כאשר לאחרונה שבק מדחס המזגן , מעבר לזאת רק טיפולים שגרתים.

בחברה בה אני עובד משרתות עוד מאגאנים כולם ללא כל אירוע חריג ובק"מ ממוצע של מעל 100K עד כה, כאשר כולם התקבלו יחד.

ההמלצה שלי לפחות חיובית , אבל בסכום עליו אתה מדבר אני הייתי מנסה לחפש רכב מיד פרטית , למרות שהמחיר אשר מציע לך הליסינג נמוך ביחס לשנה , ויש יתרון משמעותי לכך שהרכב שירת אותך בשנה האחרונה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ידידי, אל תשכח שהטיפולים היו על חברת הליסינג ולא עלי...

מה גם שנתקלתי בבעיה בגיר ולכן אני שואל לגבי העלות של החלפים והטיפולים לעומת היפניות וכן לגבי האמינות בכלל.

הטיפולים היו על חברת הליסינג.

התקלה בגיר תוקנה.

עכשיו יש מצב קיים, אתה מקבל רכב שאם תיקח אותו לבדיקה, בסיכויי גבוה שכל מה שיגלו בבדיקה, הליסינג יתקן.

אני פעם קניתי רכב שבעברו הוחלף רכיב מכני בעלות של 6500 ש"ח. מה זה אומר? שכל שנה אני אכנס למוסך על תיקון בסדר גודל כזה? חשוב מה אתה מקבל עכשיו. תקלה חריגה אחת לא מעידה על הכלל.

אתה מקבל רכב אחרי יישור קו, במחיר נמוך מהמחירון,ולא תידרש להשקיע שקל מלבד תחזוקה שוטפת.

אני באופן כללי אנטי ליסינג, ולא מתקרב אליהם, אבל במקרה שלך, כשאתה יודע בדיוק מה עבר על הרכב,

אני מצטרף להמלצות של החברים מעליי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...